Pheobe Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 A czy ktos moze uchwycil afgany na ringu i w Grupach Hodowlanych???? Bardzo mi zalezy i bylabym wdzieczna..... ;) Gratuluje Wszystkim!!;) ;) Quote
skubi Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Mogła bym prosić jakąś dobrą duszę o stawkę Bearded Collie??? Quote
dorotaaaaaa Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 skubi napisał(a):Mogła bym prosić jakąś dobrą duszę o stawkę Bearded Collie??? psy klasa młodziezy Now and Then HOLE-IN-ONE kl. posrednia COME AS YOU ARE KIAORA kl. otwarta ESSANDSEE OFF THE PEG FABERGE Clan of Stork's kl. championów COMANCHE FIRSTPRIZEBEARS HA'PENNY Freddie Freeloader suki kl. szczeniat SHARTNESS Ballade to the moon kl. mlodziezy EVERLASTING ETIUDA Marinus kl.posrednia CELTSDALE DREAMS OF PASSION GINGER Vanilka MICHELLE EVA CERNY FAUN kl. otwarta Now And Then CUTTING THE EDGE kl. championow ALL ABOUT ME Kiaora KATHERINE Dea-Dro Quote
AgataM Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Wiam, może ktoś z was ma fotki Lhasa apso z Leszna? Moja sunia miała tam swój (udany - Zw. Młodzieży:bigcool: :bigcool: :bigcool: ) debiut i poszukuję fotek, Agata Quote
hes. Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 a czy ja mogę liczyć na stawkę goldenów psy klasa pośrednia i suczki klasa otwarta i pośrednia? :) (i jakieś może foteczki? :cool3: goldys@wp.pl :)) z góry bardzo dziękuję!!! i gratulacje dla Carmen za ukończenie championatu! :) Quote
dorotaaaaaa Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 bardzo proszę :):) psy klasa posrednia ARICONS ANOTHER DREAM OF ARY ATOS Kintana AVANTY z Gangu Goldena DIEGO Adekatos KING Szczesliwy Słon NEXT ROBIN z Lesnych Ostępów PRIAM od Astrid suki klasa posrednia AMANDA Puszczykowska Sfora BELLA Królowa Gwiazd BESSY Złoto Marty FANY Lorwet FIONA Lorwet LADY DIANA Banda Midasa TOFFEE Arsinoe TOP SECRET Staszel WESTA Gorzowska Panorama ZEFRA Gorzowska Panorama klasa otwarta AMELIA z Kostrowego Grodu AMMY Góra Złota BONI Zoifira FIONA Szczęśliwy Słoń GAJA Rodzinny Krąg GLORIS Cerasus HAPPY DEMI Staszel ITAKA Gorzowska Panorama KATHLEEN JOSEPHINE Staszel LENI Crazy Commedy Białe Złoto MAMBA Cenna Majolika OFELA z Karczewskich Szuwarów POGODA Gorzowska Panorama TERRI Drużyna Marzeń TEVITA DE KALVARIE BUTTERFLY z Karczewskich Szuwarów UVEE des Vives Quote
PARSONRK Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='sirion']Parsonrk, dzięki. To jest Jonatan Koralia z matką właścicielki. I o ile się nie mylę jest zwycięzca rasy Quote
Zebra Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Ja mam ogromna prośbę, czy moge poprosic o staweczkę kerry blue terierów? Było ich kilka więc może jakaś dobra duszyczka napisze:lol: Quote
hes. Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Dorota bardzo dziękuję. :) tylko nie pasuje mi coś tutaj... bo Avanty z Gangu Goldena to sunia, a jest w katalogu w psach? niby nic dziwnego, bo pomyłki się zdarzają, ale na ringu było rzeczywiście 7 psów jak wskazywał katalog, tyle że oczywiście Avanty wystartowała w swojej klasie czyli w klasie suk, pośredniej. więc co to za siódmy pies? jak ktoś wystawiał goldena, lub bacznie obserwował ringi goldenie mógłby mi powiedzieć? ba-ła-gan w tym katalogu... :shake: Quote
Ania_Carmen Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Rzeczywiście Avanty jest w psach, nawet nie zauważyłam. W Lesznie mają wyjatkowy bałagan. Na ten championat chyba sobie poczekamy... Dzięki za gratulacje. Quote
TANANA Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 tak z małym poślizgiem :) Gratulacje dla Wszystkich z tymi większymi i mniejszymi sukcesami:) my też zadowoleni Unkas CACIB, Norton III-BIS Weteran (sobota) mamy jeszcze foto z BIS Puppy i jeszcze Quote
bajadera Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Parsonrk, "I o ile się nie mylę jest zwycięzca rasy" Gdyby było innaczej, to wiedząc, jaka jest stawka, stwierdziłabym sędzia -kalosz !:crazyeye: Quote
Ania_Carmen Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 TANANA a ten BIS puppy to z soboty? Gratuluje sukcesów :-) Quote
Asiaczek Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='TANANA']tak z małym poślizgiem :) Gratulacje dla Wszystkich z tymi większymi i mniejszymi sukcesami:) my też zadowoleni Unkas CACIB, Norton III-BIS Weteran (sobota) mamy jeszcze foto z BIS Puppy i jeszcze Tanana - gratulacje, cieszę się, że tak dobrze poszło! Miło było cię widziec w tak dobrej kondycji. Pzdr. Quote
AiMiN Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Asiaczek']AiMiN - dostałaś mój mail? Pzdr. Tak, dostałam :mad: Ale nadal czekam niecierpliwie ;) A wiesz, że Twoje baski i dziewczynki je wystawiające w Lesznie załapały się na zdjątko w "Gazecie Poznańskiej"? Quote
Asiaczek Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Zdjęcia już wysłałam. Wstawiam kilka zdjęć z MP (grupa młodsza), na której to konkurencji były "ćwiczone" Abotere's WAHZIRI (trikolor) i FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek (trikolor). Dziewczynki ubrane były w takie same kompleciki w kolorze seledynowym i dlatego rzucały sie w oczy.;) Martyna2006 zajęła IV miejsce na MP!!! BRAWO!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Znalazłam jeszcze kilka zdjęc pieknego euraziera i MP - grupa starsza. I MP - grupa starsza: Pzdr. Quote
Asta Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Czy ktoś ma namiary na dziewczyne z westem z grupy młodszej? :) Quote
Agasia Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 A kto na zdjeciu gr. starszej jest na czolowym miejscu.. ;)? Bo akurat zasloniete :D A tak apropo - dziewczyny maja bardzo fajne stroje! Z checia bym sobie taki sprawila ;) Wieksze rozmiary byly? :cool1: Quote
martyna. Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Agasia na 1 miejscu jest dziewczyna z Owczarkiem Australijskim :) Jakie stroje,kogo??:> Quote
Agasia Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Martyna2006 napisał(a):Agasia na 1 miejscu jest dziewczyna z Owczarkiem Australijskim :) Jakie stroje,kogo??:> Wasze stroje - baskowe dziewczyny :) kto sedziowal? Quote
Recommended Posts