wiki_2006 Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Hej Daga zobacz w rozpisce czy jestes. Pozdrawiam Quote
daga10011 Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Ale na stronie Leszna jest tylko plan sedziowania:-( .Wiem,ze w klasie mlodziezy sa 4 suki-to wszystko..a czy moje dwie uwzglednili w tej liczbie-nie wiem:-( Quote
flashka-g Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Jakby ktos dzwonił czy moze sie spytac o ten namiot...załamka:placz: Quote
kivik Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 BabyCakes napisał(a):Czy ktos moze szuka transportu z Malopolski lub ze Slaska na niedziele badz ma miejsce w samochodzie dla 1 osoby z 1 duzym psem (jassssne ;) ale zapytac nie zaszkodzi ;) ). Samej nie chce mi sie jechac, ale jak znajde towarzystwo, to moze sie wybiore :razz: Ja mam takąsamą propozycj, tylko ze na sobotę. Wyszło na to, że musiałabym sama jechać, co nie bardzo mi się usmiecha:( Może jest któs chetny na wycieczke? Quote
flashka-g Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 z tego co slyszałam wystawa miedznarodowa musi miec hale albo pomieszczenie z zadaszeniem aby byla miedzynarodowa. Nawet wiem ze Łódz ma na stadionie sale i z tego co slyszlaam kiedys tam ozdobne byly. Quote
Shanny.. Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Hmm.. to ja już chyba wole deszcz od upałow sprzed roku.. Tylko to zadaszenie....:shake: Quote
flashka-g Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Shanny.. napisał(a):Hmm.. to ja już chyba wole deszcz od upałow sprzed roku.. Tylko to zadaszenie....:shake: w przypadku psó ozdobnych zdecydowanie gorszy jest deszcz, upał zawsze mozna zminimalizowac dla psa- kklimatyzacja, wiatraki itd. choc oczywiscie na pewno jest to uciazliwe. Quote
Iwa-R Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Nam się trochę sutuacja pokąplikowała (pogryziony :mad: ), ale prawdopodobnie pojedziemy, najwyżej na ring nie wejdziemy :placz: Quote
Musiałek Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Iwa-R napisał(a):Nam się trochę sutuacja pokąplikowała (pogryziony :mad: ), ale prawdopodobnie pojedziemy, najwyżej na ring nie wejdziemy :placz: No niemożliwe!!!! :mad: Quote
Iwa-R Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Musiałek napisał(a):No niemożliwe!!!! :mad: Co jest takie niemożliwe? Ze został pogryziony, czy że na ring nie wejdziemy? :placz: Quote
Musiałek Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 że został pogryziony a co za tym idzie nie wejdzie na ring na 3 dni przed wystawą :shake: Quote
flashka-g Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 no niedziela zapowiada sie wysmienicie...tym bardziej bez zadaszenia:mad: :shake: :roll: Quote
Shanny.. Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 flashka-g napisał(a):w przypadku psó ozdobnych zdecydowanie gorszy jest deszcz, upał zawsze mozna zminimalizowac dla psa- kklimatyzacja, wiatraki itd. choc oczywiscie na pewno jest to uciazliwe. To fakt. Mój też długowłosy, więc deszcz nam nie pasuje, ale z drugiej strony mam namiot. Wiec zmokniemy tylko przez te 5 min na ringu. Quote
kivik Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 olaglowka napisał(a):A ja do Leszna nie jade niemam transportu :( ja jade w sobote, a widzialam wczesniej post o wolnym miejscu na niedziele:) Quote
alqua Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Iwa-R a fest twój psiak został pogryziony? widać? :( przykro mi bardzo.... Quote
Iwa-R Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 alqua napisał(a):Iwa-R a fest twój psiak został pogryziony? widać? :( przykro mi bardzo.... Pies ma pokiereszowaną głowę i kilka dziur w uchu. Co chwilę znajduję coraz to nowe zadrapania. Na pierwszy rzut oka nie widać zupełnie nic dzięki gęstej sierści. Psa jednak boli ucho i mam misia uszatka co klapnięte ucho ma. A Chow z klapniętym uchem + ring = nieciekawa ocena. Pogryziony został we wtorek. Dzisiaj jest już trochę lepiej, więc nadzieje jakieś są. W końcu pies który go pogryzł był mieszańcem podobnym do Doga Niemieckiego :( Quote
flashka-g Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Shanny.. napisał(a):To fakt. Mój też długowłosy, więc deszcz nam nie pasuje, ale z drugiej strony mam namiot. Wiec zmokniemy tylko przez te 5 min na ringu. tylko nie wiem czy widzisz roznice pomiedzy mokrym seterem a mokrym yorkiem czy shih tzu np... bo według mie jest kolosalna. Fakt na niedziele namiot tez bede miala. Ale moim zdaniem Leszno włąsnie bylo cenione pzez wystawców nie tylko za wspaniała amtosfere ale takze i organizacje m.in. przez ten namiot który dawał BARDZO DUŻO. Ja mam nadzieje ciagle ze ten namiot jednak bedzie. Bo mysle ze duzo wystawców sie nie spodziewa ze tego namiotu nie bedzie i nie bda przygotowani na taka sytuacje i zapewne beda zbulwersowani. tak jak mowilam..mam nadzieje ze a sprawa z namiotem to pomyłka. Quote
Shanny.. Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 flashka-g napisał(a):tylko nie wiem czy widzisz roznice pomiedzy mokrym seterem a mokrym yorkiem czy shih tzu np... bo według mie jest kolosalna. Fakt na niedziele namiot tez bede miala. Ale moim zdaniem Leszno włąsnie bylo cenione pzez wystawców nie tylko za wspaniała amtosfere ale takze i organizacje m.in. przez ten namiot który dawał BARDZO DUŻO. Ja mam nadzieje ciagle ze ten namiot jednak bedzie. Bo mysle ze duzo wystawców sie nie spodziewa ze tego namiotu nie bedzie i nie bda przygotowani na taka sytuacje i zapewne beda zbulwersowani. tak jak mowilam..mam nadzieje ze a sprawa z namiotem to pomyłka. Nie przeczę, że ozdobne mają gorszą sytuację. Zwłaszcza te małe psy. Ale wierz mi mokry seter też nie wygląda ładnie na wystawie. Ktos moze wie, dlaczego nie bedzie namiotu w tym roku? Quote
Asiaczek Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 A tak właściwie, to skąd przeciekła ta informacja, że w tym roku nie będzie namiotów? Z o/Leszno? Może na DGM (a w szczególności na tym topiku) jest ktoś z tego Oddziału i może nam to wyjaśnić? Ja profilaktycznie biorę ze sobą prawie wszystkie utensylia p/deszczowe. Tylko co z tego, jak na ringu będzie "latał" mokry basek? A one tego nie lubią, oj nie lubią... Pzdr. Quote
Musiałek Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Asiaczek']A tak właściwie, to skąd przeciekła ta informacja, że w tym roku nie będzie namiotów? Z o/Leszno? Może na DGM (a w szczególności na tym topiku) jest ktoś z tego Oddziału i może nam to wyjaśnić? Ja profilaktycznie biorę ze sobą prawie wszystkie utensylia p/deszczowe. Tylko co z tego, jak na ringu będzie "latał" mokry basek? A one tego nie lubią, oj nie lubią... Pzdr. Zadzwoniła do mnie koleżanka która mieszka w Lesznie i powiedziała ze w radiu mówią że w tym roku nie bezie namiotu! cytat co mi dziś napisała :mówią ze tym razem wystawa psów nie będzie odbywac sie pod namiotem"" Quote
Asta Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Nie będzie? :( Bu... No to nie będzie wrazie czego ochrony przed deszczem... Quote
flashka-g Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 to w takim razie niech Leszno nie mówi teraz o sobie Prestige...bo w zadnym wypadku sie im to nie należy:lol: Quote
Asiaczek Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Już niedługo sami się przekonany, jak to będzie. A w radio i TV "gadają", że pogoda w tym roku będzie taka sobie. I że na pewno nie będzie upałów, jak w latach ubiegłych... Pzdr. Quote
flashka-g Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 do tego ze bedzie padac to zimno...;/ tragedia;/ Quote
Recommended Posts