Gra... Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 A czy ktoś może mi napisać, kto wygrał BOG Gr. I? :user: Bardzo ładnie prooooszę!!!:calus: Quote
Asiaczek Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='AiMiN']Melduję, że moje krótkowłose czerwone, z fioletowym językiem otrzymało u czeskiego sędziego Zwyc. Mł. i tym samym ukończyło Młodzieżowy Championat :multi: Gratuluję pozostałym Dogomaniakom, zadowolonym z wyników. Asiaczku, dziękujemy za miłe towarzystwo pod ringiem :loveu: A jeśli ktoś ma foty chow-chow z soboty, to czekam pod adresem: chow@bk.ru Asiu, ja mam! I to nawet sporo, ale za to nie mam czasu. Troszkę cierpliwości, OK? Prześlę na podany adres. pzdr. Quote
christoph Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 I żeby nie było, to był mój typ na BISowe pudło:thinkerg: Dlatego ma u mnie takie zdjęcie:cool1: BOG IV Też z grupy V Quote
AiMiN Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='christoph'] Też z grupy V Ojej, toż to moje dzieciątko - Borys :) (Invincible Smooth of the Royal Club). Wielkie dzięki Christoph za tę fotkę. Asiaczku , jasnę, że będę czekała, może trochę niecierpliwie :p Quote
Dorota_Fiszer Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Musiałek napisał(a):no i oczywiście czerwona marynarka i pani Supranowicz - patrząc na katalog to w przyszłym roku powinna się nazywać "Wystawa Prestige dla pani Supranowicz":mad: Dla mnie osobiscie ta akita,ktora wziela BIS jest fantastyczna.... Od pierwszej chwili "wpadlam" i bylam pewna,ze w tym roku bedzie kosic wszystko.To juz jego kolejny BIS. Quote
christoph Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Wybór BOG V Też z V grupy Grupy hodowlane Wybór Best Junior Przed wyborem Best Junior Quote
daga10011 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 foty przepiekne:loveu: .Szkoda tylko ,ze leony sie nie zalapaly:-( .Mialam tam byc i nie odzaluje tej wystawy chyba-zglosilam i pierwszy raz zgloszenie zignorowano:angryy: :-( Quote
Nitencja Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Piekne zdjecia :) i my zalapalismy sie na fotke ;-) III miejsce na parach hodowlanych. Hm co do Zwyciezcy BISa to uwazam ze niezaleznie kto by go mial to jest naprawde efektowny pies. Ja trzymalam kciuki za welsha. TAKIEGO WELSHA w Polsce to ze swieca szukac, no niestety nie sa to psy na pudla w Polsce. :roll: Quote
bajadera Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 A czy ktoś sfotografował skye ? Stawka jaka była to wiem. I mogę sobie wyobrazić, kto wygrał BOB, o ile sędzia nie popadł w ślepotę albo Jonatan nie postanowił znowu obgryzać sędziego. Swoją drogą, co tkwi w tym psie. Normalnie to przyjaciel ludzi. Pcha się na kolana i do drapania i głaskania, a na ringu masakra. :mad: Był już na szkoleniu. Właścicielka nawet myślała o próbie startu w pierwszym poziomie Obidience. No, ale jego stosunek do ringu i sędziów jest okropny !!:angryy: Quote
karolka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 WIELKIE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH WYSTAWCÓW I ICH PUPILI :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Ja równiez muszę się pochwalić mój MŁ.Ch.Pl., Ch.Pl., DENAR-TAY Rysi wykrot powtórzył swój ubiegłoroczny sukces z Leszn, przywożąc CWC,NPwR,CACIB i BOB Niestety do BIS niedotrawliśmy. Poproszę o jakieś fotki z Sharpków bo ja aparatu zapomniałam :) Szczególnie interesuje mnie czerwony pies :) Quote
nikit1 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Czy jakaś dobra dusza moze podać stawkę goldenów psy użytki i otwarta i foksy gładkie? Będę baaardzo wdzieczna :multi: Quote
Dorota_Fiszer Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Pare stron wczesniej ktos podawal stawke uzytkow, Arnold Golden Eye Robin Hood of Glen Sheallag (1,CWC,res.CACIB) Agent Lorwet Quote
Dorota_Fiszer Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 CACIB i CWC w otwartej Igo z Zaglebia,posrednia King Szczesliwy Slon,mlodziez Prima Birbant,championy Fanfan Butterfly Karczewskie Szuwary. Quote
dorotaaaaaa Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 goldeny klasa otwarta BONO Przechera ADAD z Doliny Jezierzycy AKSEL Góra Złota BRED Bukowy Dwór CORTEZ BUTTERFLY z Karczewskich Szuwarów EXTREME MAGIC is Friendly GALANS MARCIPAN IGO z Zagłębia KING OF CRAZY COMMEDY Białe Złoto SHOGUN Pasada USEFUL FRIEND TUSKULUM Kwintesencja Quote
alqua Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 A może ktoś fotografował I grupe? - Owczarki? A tak szczególnie może jakiś Bobtail by się tam zaplątał na fotce ??? :razz: Quote
dorotaaaaaa Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 bardzo proszę :):) podaje jeszcze foksy psy klasa posrednia JOKER Canis Venator klasa championów MUSTANG od Rytire Malovce suki klasa młodzieży POLLI v.Junglingshof klasa posrednia DIANA z Gostynskiej Doliny ŁEZKA z Fox-Klanu klasa uzytkowa PRETY ze Silfova Dolu Quote
bajadera Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Parsonrk, dzięki. To jest Jonatan Koralia z matką właścicielki. Quote
fidekangela Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 dużo się nie wypowiem ale cieszę się ,że miałam hotel obok miejsca gdzie odbywała się wystawa to mogłam iśc i schować się przed deszczem i wiatrem . Powiem ,że jak na międzynarodówke to jestem zaskoczona bo ani żadnej osłony ,namioty sędziów to latały i trzeba było uwarzać ,żeby w głowę nie dostać . Organizacja w tym roku lipna. Przed nami na ring wchodziły 64 psy , pomimio ,że sznuacerków były naprawde mało ( mini czarnych) to zostaliśmy oceniani na sam koniec:shake: . Mimo ,że mamy 3 lokata i ocene dosk. wystawa jako całokształt mi się nie podobała przed pogode i organizacje. Niedośc ,że uciekły nam 2 pociągi to ledwie zdążyliśmy na 3 i ostatni już pociąg do Gdańska !!! Quote
Ania_Carmen Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 To ja się pochwale, Carmen skończyła championa :multi: Quote
Recommended Posts