Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AiMiN']Melduję, że moje krótkowłose czerwone, z fioletowym językiem otrzymało u czeskiego sędziego Zwyc. Mł. i tym samym ukończyło Młodzieżowy Championat :multi:

Gratuluję pozostałym Dogomaniakom, zadowolonym z wyników.

Asiaczku, dziękujemy za miłe towarzystwo pod ringiem :loveu:

A jeśli ktoś ma foty chow-chow z soboty, to czekam pod adresem: chow@bk.ru

Asiu, ja mam! I to nawet sporo, ale za to nie mam czasu. Troszkę cierpliwości, OK? Prześlę na podany adres.
pzdr.

Posted

[quote name='christoph']

Też z grupy V

Ojej, toż to moje dzieciątko - Borys :) (Invincible Smooth of the Royal Club). Wielkie dzięki Christoph za tę fotkę.
Asiaczku , jasnę, że będę czekała, może trochę niecierpliwie :p

Posted

Musiałek napisał(a):
no i oczywiście czerwona marynarka i pani Supranowicz - patrząc na katalog to w przyszłym roku powinna się nazywać
"Wystawa Prestige dla pani Supranowicz":mad:

Dla mnie osobiscie ta akita,ktora wziela BIS jest fantastyczna....
Od pierwszej chwili "wpadlam" i bylam pewna,ze w tym roku bedzie kosic wszystko.To juz jego kolejny BIS.

Posted

foty przepiekne:loveu: .Szkoda tylko ,ze leony sie nie zalapaly:-( .Mialam tam byc i nie odzaluje tej wystawy chyba-zglosilam i pierwszy raz zgloszenie zignorowano:angryy: :-(

Posted

Piekne zdjecia :) i my zalapalismy sie na fotke ;-) III miejsce na parach hodowlanych. Hm co do Zwyciezcy BISa to uwazam ze niezaleznie kto by go mial to jest naprawde efektowny pies. Ja trzymalam kciuki za welsha. TAKIEGO WELSHA w Polsce to ze swieca szukac, no niestety nie sa to psy na pudla w Polsce. :roll:

Posted

A czy ktoś sfotografował skye ?
Stawka jaka była to wiem. I mogę sobie wyobrazić, kto wygrał BOB, o ile sędzia nie popadł w ślepotę albo Jonatan nie postanowił znowu obgryzać sędziego. Swoją drogą, co tkwi w tym psie. Normalnie to przyjaciel ludzi. Pcha się na kolana i do drapania i głaskania, a na ringu masakra. :mad: Był już na szkoleniu. Właścicielka nawet myślała o próbie startu w pierwszym poziomie Obidience. No, ale jego stosunek do ringu i sędziów jest okropny !!:angryy:

Posted

WIELKIE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH WYSTAWCÓW I ICH PUPILI

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Ja równiez muszę się pochwalić mój MŁ.Ch.Pl., Ch.Pl., DENAR-TAY Rysi wykrot powtórzył swój ubiegłoroczny sukces z Leszn, przywożąc CWC,NPwR,CACIB i BOB

Niestety do BIS niedotrawliśmy.

Poproszę o jakieś fotki z Sharpków bo ja aparatu zapomniałam :)
Szczególnie interesuje mnie czerwony pies :)

Posted

goldeny klasa otwarta
BONO Przechera
ADAD z Doliny Jezierzycy
AKSEL Góra Złota
BRED Bukowy Dwór
CORTEZ BUTTERFLY z Karczewskich Szuwarów
EXTREME MAGIC is Friendly
GALANS MARCIPAN
IGO z Zagłębia
KING OF CRAZY COMMEDY Białe Złoto
SHOGUN Pasada
USEFUL FRIEND TUSKULUM Kwintesencja

Posted

bardzo proszę :):)
podaje jeszcze foksy
psy klasa posrednia
JOKER Canis Venator
klasa championów
MUSTANG od Rytire Malovce
suki
klasa młodzieży
POLLI v.Junglingshof
klasa posrednia
DIANA z Gostynskiej Doliny
ŁEZKA z Fox-Klanu
klasa uzytkowa
PRETY ze Silfova Dolu

Posted

dużo się nie wypowiem ale cieszę się ,że miałam hotel obok miejsca gdzie odbywała się wystawa to mogłam iśc i schować się przed deszczem i wiatrem . Powiem ,że jak na międzynarodówke to jestem zaskoczona bo ani żadnej osłony ,namioty sędziów to latały i trzeba było uwarzać ,żeby w głowę nie dostać . Organizacja w tym roku lipna. Przed nami na ring wchodziły 64 psy , pomimio ,że sznuacerków były naprawde mało ( mini czarnych) to zostaliśmy oceniani na sam koniec:shake: . Mimo ,że mamy 3 lokata i ocene dosk. wystawa jako całokształt mi się nie podobała przed pogode i organizacje. Niedośc ,że uciekły nam 2 pociągi to ledwie zdążyliśmy na 3 i ostatni już pociąg do Gdańska !!!