Asiaczek Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Już jest niedziela, i to bardzo "wczesna" niedziela, ale nigdy nie jest za późno, aby pochwalić sie sukcesami, prawda? Moje 2 chłopaki-baskowate w Lesznie zdobyly prawie wszysto, co było do zdobycia: kl. otwarta Abotere's WAHZIRI - dosk., CWc (drugi wniosek na Championa Polski) kl. championów Abotere's ABDUNBI - dosk., CWC, CACIB, NPwR, BOB!!! I tym sposobem Gusio-pręgusio skończył Interchampionat!!! Jestem b.dumna z chłopaków tym bardziej że Gusio miał 2 konkurentów w kl. championów (z Niemiec i Czech). Aha, i jeszcze jedno. Suczka z mojej hodowli I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek otrzymała ocene doskonałą! I jeszcze jedno: FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek podczas konkursu Młody Prezenter (grupa młodsza) razem z martyną 2006 zajęły IV miejsce!!! Gratulacje!!! Wahziri też był prezentowany na MP (prezentowała go siostra Martyny 2006), ale .... "pudło" okazało sie za małe.:(( Dziewczyny, następnym razem będzie lepiej!!! A wczoraj bylo SUPER!!! Na pewno wstawię zdjęcia, bo jest ich sporo, ale to później. Teraz marzy mi się tylko łóżko... Pozdrawiam serdecznie Chatangę, Sentinel, GR, Kadziumię, Iwa-R, Asię i Marka, Martynę 2006 i Jej siostrę, Chrisa. Jeżeli kogos pominełam, wybaczcie. Jestem już trochę zmęczona. Quote
Musiałek Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 ASIACZEK GRATULACJE !!!!!:multi: :multi: :multi: My też się chwalimy Blue Zwycięztwo Młodziezy i ntylko brakuje nam małego Zw. Mł. do ukończenia championatu młodziezy !!!! Niestety nie było porównania na NJwR cvhoć miałam nutkę nadziei :( Zresztą jak jeżdże w Juniorach (7 wystaw krajowych) - tylko 2 razy było porównanie w młodziezy :( czy od tego się już odchodzi ?? Quote
Agasia Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Asiaczek']Już jest niedziela, i to bardzo "wczesna" niedziela, ale nigdy nie jest za późno, aby pochwalić sie sukcesami, prawda? Moje 2 chłopaki-baskowate w Lesznie zdobyly prawie wszysto, co było do zdobycia: kl. otwarta Abotere's WAHZIRI - dosk., CWc (drugi wniosek na Championa Polski) kl. championów Abotere's ABDUNBI - dosk., CWC, CACIB, NPwR, BOB!!! I tym sposobem Gusio-pręgusio skończył Interchampionat!!! Jestem b.dumna z chłopaków tym bardziej że Gusio miał 3 konkurentów w kl. championów (z Niemiec i Czech). Aha, i jeszcze jedno. Suczka z mojej hodowli I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek otrzymała ocene doskonałą! I jeszcze jedno: FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek podczas konkursu Młody Prezenter (grupa młodsza) razem z martyną 2006 zajęły IV miejsce!!! Gratulacje!!! Wahziri też był prezentowany na MP (prezentowała go siostra Martyny 2006), ale .... "pudło" okazało sie za małe.:(( Dziewczyny, następnym razem będzie lepiej!!! A wczoraj bylo SUPER!!! Na pewno wstawię zdjęcia, bo jest ich sporo, ale to później. Teraz marzy mi się tylko łóżko... Pozdrawiam serdecznie Chatangę, Sentinel, GR, Kadziumię, Iwa-R, Asię i Marka, Martynę 2006 i Jej siostrę, Chrisa. Jeżeli kogos pominełam, wybaczcie. Jestem już trochę zmęczona. GRATULACJE!!!! Ucaluj koniecznie mocno Gusia odemnie no i Wahziriego tez mocno wysciskaj ! :) Jak zawsze u Was - pieknie! Quote
Gazuś Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Gratulacje Wszytskim! :lol: Ma ktoś wyniki z Goldenów? Quote
Savannah Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Asiaczek']Już jest niedziela, i to bardzo "wczesna" niedziela, ale nigdy nie jest za późno, aby pochwalić sie sukcesami, prawda? Moje 2 chłopaki-baskowate w Lesznie zdobyly prawie wszysto, co było do zdobycia: kl. otwarta Abotere's WAHZIRI - dosk., CWc (drugi wniosek na Championa Polski) kl. championów Abotere's ABDUNBI - dosk., CWC, CACIB, NPwR, BOB!!! I tym sposobem Gusio-pręgusio skończył Interchampionat!!! Jestem b.dumna z chłopaków tym bardziej że Gusio miał 3 konkurentów w kl. championów (z Niemiec i Czech). Aha, i jeszcze jedno. Suczka z mojej hodowli I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek otrzymała ocene doskonałą! I jeszcze jedno: FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek podczas konkursu Młody Prezenter (grupa młodsza) razem z martyną 2006 zajęły IV miejsce!!! Gratulacje!!! Wahziri też był prezentowany na MP (prezentowała go siostra Martyny 2006), ale .... "pudło" okazało sie za małe.:(( Dziewczyny, następnym razem będzie lepiej!!! A wczoraj bylo SUPER!!! Na pewno wstawię zdjęcia, bo jest ich sporo, ale to później. Teraz marzy mi się tylko łóżko... Pozdrawiam serdecznie Chatangę, Sentinel, GR, Kadziumię, Iwa-R, Asię i Marka, Martynę 2006 i Jej siostrę, Chrisa. Jeżeli kogos pominełam, wybaczcie. Jestem już trochę zmęczona. Asiaczku ja już Ci gratulowałam, ale zrobie to jeszcze raz- moje wielkie gratulacje!!! Po wystawie w Lesznie i Tobie i mi przybył nowy Interchampion:loveu: Quote
talut Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 jovi napisał(a):Strasznie dużo pisania. Interesuje Cię coś konkretnie? Jest zgłoszone 41 sztuk: 19 psów i 22 suki. suki, młodzież i pośrednia :) Quote
jo-jo Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Asiaczku Brawo :loveu: Iwonko wydrap mi tam musiałkowatego i nie przejmuj się tym NJwR ;-) Quote
Asiaczek Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Musiałek']ASIACZEK GRATULACJE !!!!!:multi: :multi: :multi: My też się chwalimy Blue Zwycięztwo Młodziezy i ntylko brakuje nam małego Zw. Mł. do ukończenia championatu młodziezy !!!! Niestety nie było porównania na NJwR cvhoć miałam nutkę nadziei :( Zresztą jak jeżdże w Juniorach (7 wystaw krajowych) - tylko 2 razy było porównanie w młodziezy :( czy od tego się już odchodzi ?? Równiez ciepłe gratulki dla Ciebie i psiaka!! Cieszymy się bardzo z tego osiągnięcia!!! A co do porównań o NJwR - to chyba indywidualna sprawa organizatorów. Widocznie Regulamin wystaw nie jest tak precyzyjny, jak myślimy... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Savannah napisał(a):Asiaczku ja już Ci gratulowałam, ale zrobie to jeszcze raz- moje wielkie gratulacje!!! Po wystawie w Lesznie i Tobie i mi przybył nowy Interchampion:loveu: No właśnie! Dżeki i Gusio - jak bracia - idą łeb w łeb. Ale, co prawda, Dżeki ma więcej szczęścia na BIS-ach!!! Pewnie jest po prostu ładniejszy;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Dzięki wszystkim za gratulacje. To naprawde miłe i sympatyczne przeczytać je na forum. :buzi: Pzdr. Quote
Savannah Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Asiaczek napisał(a):No właśnie! Dżeki i Gusio - jak bracia - idą łeb w łeb. Ale, co prawda, Dżeki ma więcej szczęścia na BIS-ach!!! Pewnie jest po prostu ładniejszy;) Pzdr. "Bracia z innych ras" faktycznie ida łeb w łeb:loveu: A jesli chodzi o BISy to chyba też sprawa owłosienia:cool3: Quote
AnkaW Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Savannah napisał(a):Dziekujemy AnkaW!!!!:loveu: Jestes jutro na grzywkach? Jak tak to powodzenia;) Niestety, a może na szczęście ;) nie. Jak widzę co się dzieje dziś u mnie za oknem :angryy:..., mam nadzieję że w Lesznie chociaż nie pada. Trzymam kciuki. Quote
AnkaW Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Asiaczek']Już jest niedziela, i to bardzo "wczesna" niedziela, ale nigdy nie jest za późno, aby pochwalić sie sukcesami, prawda? Moje 2 chłopaki-baskowate w Lesznie zdobyly prawie wszysto, co było do zdobycia: kl. otwarta Abotere's WAHZIRI - dosk., CWc (drugi wniosek na Championa Polski) kl. championów Abotere's ABDUNBI - dosk., CWC, CACIB, NPwR, BOB!!! I tym sposobem Gusio-pręgusio skończył Interchampionat!!! Jestem b.dumna z chłopaków tym bardziej że Gusio miał 2 konkurentów w kl. championów (z Niemiec i Czech). Aha, i jeszcze jedno. Suczka z mojej hodowli I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek otrzymała ocene doskonałą! I jeszcze jedno: FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek podczas konkursu Młody Prezenter (grupa młodsza) razem z martyną 2006 zajęły IV miejsce!!! Gratulacje!!! Wahziri też był prezentowany na MP (prezentowała go siostra Martyny 2006), ale .... "pudło" okazało sie za małe.:(( Dziewczyny, następnym razem będzie lepiej!!! A wczoraj bylo SUPER!!! Na pewno wstawię zdjęcia, bo jest ich sporo, ale to później. Teraz marzy mi się tylko łóżko... Pozdrawiam serdecznie Chatangę, Sentinel, GR, Kadziumię, Iwa-R, Asię i Marka, Martynę 2006 i Jej siostrę, Chrisa. Jeżeli kogos pominełam, wybaczcie. Jestem już trochę zmęczona. Kolejna baaardzo szczęśliwa osoba :multi: :multi: , oby było takich jak najwięcej. WIELKIE GRATULACJE :multi: :multi: :multi: Quote
Asiaczek Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Savannah']"Bracia z innych ras" faktycznie ida łeb w łeb:loveu: A jesli chodzi o BISy to chyba też sprawa owłosienia:cool3: Może i tak być. Przecież SH b.często stają na pudle. No i fakt - mamy po prostu BARDZO DOBRE SH W PL!!! pZDR. Quote
Daisunia Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 moge prosic satwke malamutow ?? z gory dzieki ;) i gratulacje dla Lidki i Asiaczka ;))) Quote
Asiaczek Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Daisunia napisał(a):moge prosic satwke malamutow ?? z gory dzieki ;) i gratulacje dla Lidki i Asiaczka ;))) Pięknie dziękujemy. A oto stawka AM: PSY kl. sz Wild Wind's MIST OF AVALON kl. mł. INOUK ze Śnieżnej doliny kl. p CANYPN Huk Amarok FROSTY WIND APPALACHIAN kl. o BIORN Południowa Alaska LORD BAYRON Huk Amarok ROMULUS Wilcze Uroczysko kl. ch DOSTOR WARSON Appalachian HUDSON SAUSIMAYOk tanana YUPIK UNKAS yupik unkas KL. H Forti Fortuna NORTH DANCER suki KL. P EMMA Puchowy Zaprzęg NALA Źródlana Dolina KL. O EL MISTY ze Śnieżnej Doliny FIRST LADY Appalachian kl. ch TRUST In Sausimayok Pzdr. Quote
Savannah Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Asiaczek']Może i tak być. Przecież SH b.często stają na pudle. No i fakt - mamy po prostu BARDZO DOBRE SH W PL!!! pZDR. Tak, z polskich hodowli :loveu:Ale basenji też mamy wspaniałe:cool3: Quote
Asiaczek Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 talut napisał(a):Asiaczku WIELKIE GRATULACJE!! :buzi: Dziękujemy. Kiedy będziemy mogły się spotkać i gdzie? Bo na DGM poznałyśmy się już b.dobrze. pzdr. Quote
Savannah Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Daisunia napisał(a):moge prosic satwke malamutow ?? z gory dzieki ;) i gratulacje dla Lidki i Asiaczka ;))) dziękuje również;) Quote
Iwa-R Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Ja chciałabym jeszcze raz serdecznie pogratulować psiakom, które wczoraj ukończyły INTECHAMPIONAT, czyli gratki dla Savannah i Asiaczka!!! No i cieszę się, że w końcu mogłam poznać te słynna Asiaczki :lol: One ukończyły.... a my, pomimo pogryzionego ucha zaczęliśmy Interchampionat. EN-CHOU von Mien-Shan - CWC, Res. CACIB (na mocy CACIBa - pies który dostał Caciba jest już Inerchampionem) ! Quote
Diamant Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Czy ma ktoś wyniki z wczorajszych finałów?? Interesuje mnie wynik grupy III. Z góry wielkie dzięki. Quote
Savannah Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Iwa-R']Ja chciałabym jeszcze raz serdecznie pogratulować psiakom, które wczoraj ukończyły INTECHAMPIONAT, czyli gratki dla Savannah i Asiaczka!!! No i cieszę się, że w końcu mogłam poznać te słynna Asiaczki :lol: One ukończyły.... a my, pomimo pogryzionego ucha zaczęliśmy Interchampionat. EN-CHOU von Mien-Shan - CWC, Res. CACIB (na mocy CACIBa - pies który dostał Caciba jest już Inerchampionem) ! Dzięki Iwona;) Ja już też Tobie gratulowałam, ale zrobie to jeszcze raz - gratulacje:multi: Jak mineła podróż powrotna? Marek pisał że był w domu o 18:30:) Quote
Recommended Posts