kasja Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 jo-jo napisał(a):PABLOPICASS-A mirez bohemia Przepisze mi ktoś z katalogu wszystko co tam jest na temat tego pieska?? Klasa pośrednia FCI235 Dog Niemiecki czarny i arlekin i całe stawki doziów jak można :oops: PABLOPICASS-A Mirez Bohemia, arlekin, 2004-08-07, CMKU/ND/17800/04 (OBELIX DEL CASTELLO DELLE ROCCHE-LOTTY MIREZ BOHEMIA) hod.F.Rezek, wł. Ferdinand Rezek Quote
Natalia_W Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Mam jeszcze WAZNE pytanie :) Czy moglabys zobaczyc w katalogu ktore wchodza sznaucery miniaturowe pieprz i sól i kto sedziuje????????????????/ I czy w psach w klasie championow nie ma 4 psow????????????????????/ ?????????????????????????????????????????????????????? Quote
kasja Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Natalia_W napisał(a):Mam jeszcze WAZNE pytanie :) Czy moglabys zobaczyc w katalogu ktore wchodza sznaucery miniaturowe pieprz i sól i kto sedziuje????????????????/ I czy w psach w klasie championow nie ma 4 psow????????????????????/ ?????????????????????????????????????????????????????? Sędziuje Pan Wojciech Myszkowski, a w championach rzeczywiście są 4 psy - dwa razy jest TRIXER UNDERCOVER Quote
kasja Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 wchodzą po Sznaucerach Miniaturowych Czarno-Srebrnych Quote
kasja Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 tufi napisał(a):dziękuję bardzo Kasja :loveu: Proszę bardzo ;) Quote
Blackbird Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Shanny.. napisał(a):Czy mozna prosic o setery irlandzkie?:???: psy : szczenięta : FIELD OF DREAMS CHAUENGER młodzież : VIP Storczykowe Wzgórze pośrednia : KARMINO MADE FEBRUARY IN DUBLI otwarta : APACZ z Żołedowskich Pól uzytkowa : ALJOSCHA von der Pirsch GATSBY GREAT VISUS championy : AMERICAN BOY z Arislandu HERO`S HEART Diervilla ST`PETERSBURG z Arislandu ZACHARIAS Rauhbaard Quote
Blackbird Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Shanny.. napisał(a):Czy mozna prosic o setery irlandzkie?:???: suki : młodzież : CASTANIA`S FREEDA FORTUNA z Mahagonii INDIAN SUMMER SKY Diervilla pośrednia : BORN TO BE HAPPY Zambi otwarta : AMERICAN DREAM z Arislandu GINA GIRL ABRA Irlandy z Bajkowego MAID MARION Złotnicki Raj użytkowa : GEORGIA GLOSSY Irlandy z Bajkowego NIE PŁACZ KIEDY ODJADĘ z Arislandu Quote
JASMIN Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 kasja napisał(a):JAmnik Długowłosy Króliczy PSY - posrednia 1) CARO z Orzechowej Dziupli klasa użytkowa 1) IRYS z Końskiego Raju SUKI - młodzież 1) ATRAKCJA Z Końskiego Raju 2) DRAKA z Gaju Karczów klasa honorowa NADZIEJA z Końskiego Raju JAMNIK DŁUGOWŁOSY MINIATUROWY PSY- młodzież 1) HUGO Z Gaju Karczów klasa użytkowa ZULUS CHAKA Brzdąc SUKI-młodzież 1)HIPI Z Gangu Karczów klasa otwarta 1)ZAWISZA CZARNA Brzdąc klasa championów 1) KWI-CZUK Hodowla Myślinów klasa honorowa 1) DIUNA z Orzechowej Dziupli 2) FANA Maruk Bardzo dziękuję za staweczki :calus: Quote
Blackbird Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Shanny.. napisał(a):dziekuje pieknie, chyba mamy 4 lokate :( proszę bardzo , życzymy powodzenia ! Quote
Elitesse Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 poprosze o stawke sznaucerow srednich pieprz i sol oraz tylko pieski sznaucery mini czarno srebrne :modla: :modla: Quote
Nugatowa Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Czy ja mogę prosić o setery angielskie FCI 2 :modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
alqua Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 A ja bardzo bardzo bym prosiła Owczarki Staroangielski Bobtaile ....plisss Quote
Savannah Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 a ja dzisiaj odniosłam b.duzy sukces dla mnie:loveu: Arktogea BLACK WIZARD - CWC, CACIB, NPwR, BOB i BOG2 - NOWY INTERCHAMPION!!!! suczka z mojej hodowli, moja na współ.wł. DUTCHESS Arktyczna Pieknosc - CWC, CACIB, NSwR syn Black WIzarda GOLD WIZARD Nitor Nivalis - w.o i Best Puppy:loveu: jedna fotka z BOG:razz: Quote
jo-jo Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Savannah WIELIE GRATKI!!!!!!! I prosze wymiziać mi wszystkie psiska! :loveu: Quote
talut Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Savannah WIELKIE gratulacje :buzi: :buzi: ponawiam prośbę o beagle :cool3: Quote
Ania_Carmen Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Mógłby ktoś sprawdzić czy w goldenach w klasie szczeniąt i użytkowe, rzeczywiście jest po jednej suczce. Nie dostaliście potwierdzeń:crazyeye: Ja dostałam bardzo dużo ;) Najpierw dwie koperty z każdym psem osobno, a potem jedną z obydwoma psami :lol: I oczywiście numery zgłoszeń zupełnie różne. Jaki oni mają bałagan.:shake: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Chciałaś powiedzieć chyba 2! :) Lidka, gratulacje!!!!!! :) :) :) Quote
Savannah Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 jo-jo, talut oraz Marta GW! DZIĘKUJE BARDZO!!;) Quote
Agasia Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Lidka wielkie brawa!! Swietnie sie spisaliscie!! :multi: :multi: :multi: :klacz: Ucaluj mocno Dżekiego!! Quote
Savannah Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Agasia napisał(a):Lidka wielkie brawa!! Swietnie sie spisaliscie!! :multi: :multi: :multi: :klacz: Ucaluj mocno Dżekiego!! Dziekuje :* :loveu: Quote
Recommended Posts