Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

EwikB napisał(a):
Do Leszna nie jadę, ale może będzie piesek ode mnie.Za troszkę ponad miesiąc moja najmłodsza wchodzi w pośrednią to myślę nad Wawą - będziecie?
Ja w odwrotności do niektórych mam problem z wolnym w lato a pracuję wszystkie soboty :-(

Tal. W W-wie będziemy z 4 baskami:))
Pzdr.

Posted

Podpowie mi ktoś, jak z południowej części W-wy najlepiej dojechać? Do Leszna jadę pierwszy raz i mam wątpliwości co do trasy. Czy lepiej przez Łódź, czy Konin?? I którędy dalej?

Posted

Elitesse z tym planem to cholera wie czy on kompletny jest:lol:
hmm.. faktycznie niedziela jest na pewno wazniejsza od soboty:)) co tam ze to drugi dzien...:lol:

Ja bede dwa dni sie okazało:cool3:

Posted

flashka-g napisał(a):
Elitesse z tym planem to cholera wie czy on kompletny jest:lol:
hmm..

Plan niestety nie jest kompletny - urywa się tuż przed rasą, która akurat mnie interesowała i nadal nie wiem nic...:razz:

Posted

nie zartujcie sobie...masakra bedzie!!! w niedziele ma tak lac..a w sobote przelotnie:crazyeye: nie załamujcie mnie:roll: :shake: Musiałek skad masz takie informacje?? i czy to potwierdzone??

Posted

Czy ktos moze szuka transportu z Malopolski lub ze Slaska na niedziele badz ma miejsce w samochodzie dla 1 osoby z 1 duzym psem (jassssne ;) ale zapytac nie zaszkodzi ;) ).
Samej nie chce mi sie jechac, ale jak znajde towarzystwo, to moze sie wybiore :razz:

Posted

flashka-g napisał(a):
nie zartujcie sobie...masakra bedzie!!! w niedziele ma tak lac..a w sobote przelotnie:crazyeye: nie załamujcie mnie:roll: :shake: Musiałek skad masz takie informacje?? i czy to potwierdzone??

Wczoraj zadzwonila do mnie kolezanka ktora mieszka w Lesznia i ponoc trabia o tym w radiu ze na wystawie nie bedzie zadaszenia jak w zeszlym roku.

No chyba potwierdzone :)

Posted

Musiałek napisał(a):
Wczoraj zadzwonila do mnie kolezanka ktora mieszka w Lesznia i ponoc trabia o tym w radiu ze na wystawie nie bedzie zadaszenia jak w zeszlym roku.

No chyba potwierdzone :)
nu to rewelka:mad:super bedą wygladac ozdobki w niedziele na ulewie:placz:

Posted

caterina1 napisał(a):
Czy ktos wie jak trafić z dworca, bo ja bede koleją polską?

wychodzac z dworca idziesz caly cza sprosto, wchodzisz na wiadukt i skrecasz w lewo, idziesz spory kawalek prosto a potem w prawo az do wystawy - droga zajmuje 15-25 min

Posted

A ja jeszcze nie dostalam potwierdzenia:-( .wysylalam zgloszenie mailem ostatniego dnia,potem po informacji,zeby jeszcze raz wyslac zgloszenia ktore byly wysylane tamtego dnia,wyslalam jeszcze raz-i teraz nie wiem,czy nas przyjeli czy nie:-(

Posted

daga10011 napisał(a):
A ja jeszcze nie dostalam potwierdzenia:-( .wysylalam zgloszenie mailem ostatniego dnia,potem po informacji,zeby jeszcze raz wyslac zgloszenia ktore byly wysylane tamtego dnia,wyslalam jeszcze raz-i teraz nie wiem,czy nas przyjeli czy nie:-(

spróbuj się do nich dodzwonic:razz: