kamilqax95x Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 płeć: suka wiek: 9 miesięcy rasa: Labrador Retriever boks: K-1 numer: 62/010 miasto: Szczecin sterylizacja: nie(dopiero jutro czyli 25.01.10) szczepienia: tak odrobaczenie: nie charakter i opis: Sunia trafiła do naszego Schroniska 11.01.2010, została znaleziona i doprowadzona z ul. Szafera. wydaje mi się że komuś uciekła bo jest zadbana ale w naszych czasach wszystko możliwe :shake: Quote
LAZY Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Czy coś więcej wiadomo o dziewczynce? Szukacie właściciela, czy uznajecie że trzeba jej szukać nowego domu? Quote
EPICA Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Czy wiadomo cos o tej księżnicce? czy mozna ja zabrać do nowego domu? Chetnie się nia zaopiekuje Quote
agnieszka32 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 EPICA - sunia jest w schronisku, to tam powinnaś się zgłosić, jeśli chcesz ją adoptować. Sunia 25 stycznia przeszła zabieg sterylizacji, z pewnością za kilka dni, kiedy zdejmą jej szwy, będzie można ją zabrać do domku. Zadzwoń, proszę, do schroniska, zapytaj czy możesz sunię odwiedzić. Quote
ewaf Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Wiecie, czegoś nie rozumię , jezeli wydaje sie że komuś uciekła to dlaczego jest podjęta decyzja o sterylizacji w tak szybkim czasie. Czy to ogłoszenie było sprawdzone że to nie ona ? http://zgubiono.pl/component/option,com_marketplace/Itemid,30/page,show_ad/catid,8/adid,3482/ Quote
magdola Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='ewaf']Wiecie, czegoś nie rozumię , jezeli wydaje sie że komuś uciekła to dlaczego jest podjęta decyzja o sterylizacji w tak szybkim czasie. Czy to ogłoszenie było sprawdzone że to nie ona ? http://zgubiono.pl/component/option,com_marketplace/Itemid,30/page,show_ad/catid,8/adid,3482/ Sprawdzone. To nie ta sunia... Quote
EPICA Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Czy ktos powie czy ten piesek ma miec nowy dom? Piszecie, ze do adpocji pies, a nikt nie odezwie sie czy to aktualne, czy ma wlasciciela, jakie decyzje... Hmmm. Czas ucieka... Quote
agnieszka32 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='EPICA']Czy ktos powie czy ten piesek ma miec nowy dom? Piszecie, ze do adpocji pies, a nikt nie odezwie sie czy to aktualne, czy ma wlasciciela, jakie decyzje... Hmmm. Czas ucieka...[/QUOTE] EPICA, czy Ty czytałaś, co napisałam wcześniej? SUCZKA JEST W SCHRONISKU W SZCZECINIE, tam się musisz zgłosić, a nie do nas. Quote
EPICA Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Macie zle informacje!!! Pies zostal adoptowany 26 stycznia. Quote
agnieszka32 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='EPICA']Macie zle informacje!!! Pies zostal adoptowany 26 stycznia.[/QUOTE] A jednak dało się zadzwonić do schroniska? Jessoo, niektórzy to myślą, że jak oni łaskawie chcą wziąć psa, to wszyscy inni mają obowiązek wszystko ustalić i najlepiej psa dostarczyć do domu z czerwoną kokardką na szyi :roll: Ręce mi czasem opadają :shake: Mam nadzieję, że sunia będzie szczęśliwa w swoim nowym domku :lol:. Quote
EPICA Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='agnieszka32']A jednak dało się zadzwonić do schroniska? Jessoo, niektórzy to myślą, że jak oni łaskawie chcą wziąć psa, to wszyscy inni mają obowiązek wszystko ustalić i najlepiej psa dostarczyć do domu z czerwoną kokardką na szyi :roll: Ręce mi czasem opadają :shake: Mam nadzieję, że sunia będzie szczęśliwa w swoim nowym domku :lol:.[/QUOTE] Po 1 primo nie wzywaj imienia Pana Boga swego na daremno Po 2 primo jestem na forum od dziś więc wybacz moje niskie IQ i mą niewiedze Chyle czoła Quote
Recommended Posts