Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rasa: Labrador Retriever

boks: K-1
numer: 62/010
miasto: Szczecin

sterylizacja: nie(dopiero jutro czyli 25.01.10)
szczepienia: tak
odrobaczenie: nie

charakter i opis:
Sunia trafiła do naszego Schroniska 11.01.2010, została znaleziona i doprowadzona z ul. Szafera.

wydaje mi się że komuś uciekła bo jest zadbana ale w naszych czasach wszystko możliwe :shake:

Posted

EPICA - sunia jest w schronisku, to tam powinnaś się zgłosić, jeśli chcesz ją adoptować.
Sunia 25 stycznia przeszła zabieg sterylizacji, z pewnością za kilka dni, kiedy zdejmą jej szwy, będzie można ją zabrać do domku.
Zadzwoń, proszę, do schroniska, zapytaj czy możesz sunię odwiedzić.

Posted

Czy ktos powie czy ten piesek ma miec nowy dom? Piszecie, ze do adpocji pies, a nikt nie odezwie sie czy to aktualne, czy ma wlasciciela, jakie decyzje... Hmmm. Czas ucieka...

Posted

[quote name='EPICA']Czy ktos powie czy ten piesek ma miec nowy dom? Piszecie, ze do adpocji pies, a nikt nie odezwie sie czy to aktualne, czy ma wlasciciela, jakie decyzje... Hmmm. Czas ucieka...[/QUOTE]

EPICA, czy Ty czytałaś, co napisałam wcześniej? SUCZKA JEST W SCHRONISKU W SZCZECINIE, tam się musisz zgłosić, a nie do nas.

Posted

[quote name='EPICA']Macie zle informacje!!! Pies zostal adoptowany 26 stycznia.[/QUOTE]

A jednak dało się zadzwonić do schroniska?

Jessoo, niektórzy to myślą, że jak oni łaskawie chcą wziąć psa, to wszyscy inni mają obowiązek wszystko ustalić i najlepiej psa dostarczyć do domu z czerwoną kokardką na szyi :roll:

Ręce mi czasem opadają :shake:

Mam nadzieję, że sunia będzie szczęśliwa w swoim nowym domku :lol:.

Posted

[quote name='agnieszka32']A jednak dało się zadzwonić do schroniska?

Jessoo, niektórzy to myślą, że jak oni łaskawie chcą wziąć psa, to wszyscy inni mają obowiązek wszystko ustalić i najlepiej psa dostarczyć do domu z czerwoną kokardką na szyi :roll:

Ręce mi czasem opadają :shake:

Mam nadzieję, że sunia będzie szczęśliwa w swoim nowym domku :lol:.[/QUOTE]

Po 1 primo nie wzywaj imienia Pana Boga swego na daremno
Po 2 primo jestem na forum od dziś więc wybacz moje niskie IQ i mą niewiedze
Chyle czoła