kamilqax95x Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 płeć: suka wiek: 7 miesięcy rasa: bokser boks: K-16 numer: 70/010 miasto: Szczecin sterylizacja: nie(dopiero 28.01.10) szczepienia: tak odrobaczenie: nie charakter i opis: Sunia trafiła do naszego Schroniska 14.01.2010,została znaleziona 1 stycznia i dopiero do nas doprowadzona z ul.Małkowskiego. Wie ktoś coś o niej ? Ja dopiero będę mogła ją zobaczyć w weekend ;( Quote
ageralion Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Sunia czeka na sterylke i bedzie do odebrania 04.02. Jest ktos juz na nia zapisany ale schronisko nie udziela informacji kto (ma nadzieje ze jakas osoba chetna do adopcji z dobrym serduchem). Zapisalam sie na nia jako druga. Moj TZ stara sie ja odwiedzac i dokarmiac (sprawdza jak znosi mrozy). Nie trzesie dupka jak wychodzi na zewnatrz wiec chyba daje jakos rade. Wlasnie dostalam info, ze mala juz po sterylce i teraz juz dupka nie zmarznie, bo w szpitaliku pobedzie. Quote
agnieszka32 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Jaka śliczna i jaka wystraszona, ten wzrok :-( Quote
kamilqax95x Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Mam nadzięje że jej nikt krzywdy nie zrobił bo przestraszona jest :( Quote
ageralion Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='kamilqax95x']Mam nadzięje że jej nikt krzywdy nie zrobił bo przestraszona jest :([/QUOTE] Jest nieufna i wystraszona. Na czlwieka reaguje szczekaniem ale przestaje po smaczku. Mloda jest i nie wie czemu trafila do niewoli, skoro powinna teraz szalec i biegac i sie bawic. Sadze, ze ludzie, ktorzy ja przygarneli i oddali do schroniska po dwoch tygodniach, nie wiedzieli co to bokser i jaki zywiolowy potrafi byc. Dwa razy stracila domek w tym miesiacu, wiec ma prawo byc smutna. A osoba na nia zapisana jest osoba prywatna zainteresowana jej adopcja, wiec prawdopodobnie 04.02 trafi na kanape (niestety nie mam mozliwosci weryfikacji tego domku). Quote
ageralion Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 No to czwartek juz tuz tuz. Ciekawe czy zapisana kobita sie zglosi po sunie. Quote
ageralion Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Na szczescie nasze schronisko sterylizuje wszystkie suki przed wydaniem. Jak juz trafila do szpitalika, to odetchnelam, ze mala juz nie marznie w boksie kwarantannowym. Balam sie, ze moze nie dotrzymac Quote
fergilka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='ageralion']Na szczescie nasze schronisko sterylizuje wszystkie suki przed wydaniem. Jak juz trafila do szpitalika, to odetchnelam, ze mala juz nie marznie w boksie kwarantannowym. Balam sie, ze moze nie dotrzymac[/QUOTE] Byłam w schronie w sobote przez kilka godzin, w szczeniętarni jej niestety nie widziałam.... Quote
Soema Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='fergilka']Byłam w schronie w sobote przez kilka godzin, w szczeniętarni jej niestety nie widziałam....[/QUOTE] No bo jej nie było na szczeniakarni :) czekamy do czwartku.... Quote
ageralion Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 MOj TZ wrocil do roboty i przyznam, ze od piatku nikt u niej nie byl. Moze dzisiaj sie wyrobi, to zajrzy zapita o jej stan i czy odzywala sie kobieta zapisana na sunie. Niestety nie moge obiecac, ze zdarzy przed 16 do schronu :shake: Quote
ageralion Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Zdarzyl dzisiaj. Sunia ma sie dobrze i najpozniej w piatek beda dzwonic do babki i pytac czy sie nie rozmyslila. Pozostaje nam czekac... Quote
ageralion Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Zdarzyl dzisiaj. Sunia ma sie dobrze i najpozniej w piatek beda dzwonic do babki i pytac czy sie nie rozmyslila. Pozostaje nam czekac... Quote
kamilqax95x Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Mam nadzieje że ją zechce i będzie jej dobrze u niej :) Quote
Sventata Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Czy już coś wiadomo?? Maluszek grzeje już dooopke w nowym domku?? Quote
ageralion Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Sventata']Czy już coś wiadomo?? Maluszek grzeje już dooopke w nowym domku??[/QUOTE] Nie dzwonili dzisiaj, wiec jest szansa, ze grzeje. Jutro sie upewnimy czy sunia wyadoptowana. Quote
ageralion Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 No to sunia faktycznie grzeja juz dupke w domku. Oby dobrze trafila i juz nie wrocila do schronu. Jak nie to... :mad: Quote
Recommended Posts