Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 754
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ocelot napisał(a):
a ja bym chciała żeby został na stałe.... tam gdzie jest:)

ten DUŻY PAN W DżRESACH TEZ BY CHCIAŁ PEWNO...hihihi
jest jeszcze CYWIL i BARIO do wziecia..hihih

ale ATOS TO BOMBA..nie spodziewałam sie tak szybkiej socjolizacji..to chyba klimat, kt w tym domu panuje tak te psiaki zmienia :)
hihih

jeden samiec i 6 bab /tak przynajmniej wczoraj było:P/hiihihih

Posted

o jejku ... ALW SUPER WIDOKI....
aż mi łezka w oku się zakręciła - a u mnie taka to rzadkość - Aimez wie coś o tym...;)

... jeju - wczoraj jak go znalazłyśmy leżał na śniegu pod czyjąś bramą ... a DZISIAJ - w łóżku - tak jakby nigdy nic ... jakby to było dla niego czymś normalnym ... MOŻE KIEDYŚ BYŁO ...

MAM NADZIEJĘ że ten dom pod Końskimi będzie dla niego przeznaczony .... na zawsze ...

Posted

to ja -do wszystkich co pisali wyzej--pies zadomowił sie umnie jak widać na fotkach--pozwałam mu na to, bo tez zaraz na myśl przychodzi mi taka wizja --MRÓZ 30 STOPNI,ATOS LEZĄCY NA PRYZMIE LODU BRRRRR i juz serce mięknie, a pies lezy spokojnie w moim łozu

Posted

AIMEZ...chyba będą łzy jak u pudzianowej mamci :/
ale powiedziałam, ze BENEK w potrzebei ogromnej...
nincia chyba bedzie sie musiała przeprowadzic
hahahaah
a jak nincia to i dzidzia
hahahaha
wagowo stan sie zgadza:P
prawie:P

Posted

kobiety bedzie dobrze Atos jest fajnym psiakiem ze napewno zrobi dobre wrazenie na swoich przyszlych opiekunach :-) nie placzmy cieszmy sie ze kolejnego psiaka udalo nam sie wyciagnac z tego koszmaru..........

Posted

wyjechali z małym poślizgiem!!!

1. wizyta w SM - papier potwierdzający tymczasowe przejecie psa bezdomnego z terenu Miasta Szydłowca /ze zdjeciem ATOSA/ podpisany. nincia musuała dopisać, ze nie rości sobi zadnych finansowych zapomóg od miasta...
nincia sobie nie rosci - bo z jakiej paki ma sobie rościć - TO NIE JEJ PIES - TO PIES, kt JEST MIASTA :/
a pies nie rości sobie - bo psu z ustawy sie nalezy pomoc od Miasta..ehhhh...biurwokracja, kt nawet nie wie na czym stoi i na jakiej podstawie pracuje :/
w każdym razie - PIES BEZDOMNY W TYPIE OWCZARKA BELGIJSKIEGO, pod tymczasową opieką ninci, jedzie do domu pobytu stałego :)

2. pies juz sie zaklimatyzowła w DT - moze tęsknić...jak TZ DT wyszedł z auta z nincią - pies przykleił się do szyby!!! :(

powodzenia ATOS

tak wygląda tymczasowe przekazanie psa pod opiekę opiekunowi tymczasowemu

Posted

o jeszcze nie zakończenie :/
muszą się chłopaki dogadac na DS :)

ale jak się nie dogadają to Atos ma DT :) zapewniony..hihih
happy-mamas pobuczała się i już tęskni za ATOSEM...
dzis rano dzwoniła, ze juz pieso przestał ziac i przespał caaaałą noc!!!

Posted

Atos i jego przyjaciele dojechali już na miejsce :)

heh

śnieżna amfibia dojechała cało, dzięki nowemu Pańciowi, kt przeceirał szlaki swoim 4napędowym hihihih

Pasażerowie wesołego autobusiku mają dzis dzień pełen wrarzeń...ATOS - pokaż sie z jak najlepszej strony...narazie twojej złej strony nikt nie zna i nie chce poznać :/