ocelot Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 a ja bym chciała żeby został na stałe.... tam gdzie jest:) Quote
anita_happy Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 no ..hmmm...zastanowimy się :) JESZCZE BO WIEM , ZE MACIE DUZOOOOOOOOOOOOOOOOO Quote
anita_happy Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 ocelot napisał(a):a ja bym chciała żeby został na stałe.... tam gdzie jest:) ten DUŻY PAN W DżRESACH TEZ BY CHCIAŁ PEWNO...hihihi jest jeszcze CYWIL i BARIO do wziecia..hihih ale ATOS TO BOMBA..nie spodziewałam sie tak szybkiej socjolizacji..to chyba klimat, kt w tym domu panuje tak te psiaki zmienia :) hihih jeden samiec i 6 bab /tak przynajmniej wczoraj było:P/hiihihih Quote
Aimez_moi Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 TAk ten benio i Cywil nie daje mi spokoju.. A Atos..... oj Atos to jest cudo czarne po prostu.... Quote
kama210 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 o jejku ... ALW SUPER WIDOKI.... aż mi łezka w oku się zakręciła - a u mnie taka to rzadkość - Aimez wie coś o tym...;) ... jeju - wczoraj jak go znalazłyśmy leżał na śniegu pod czyjąś bramą ... a DZISIAJ - w łóżku - tak jakby nigdy nic ... jakby to było dla niego czymś normalnym ... MOŻE KIEDYŚ BYŁO ... MAM NADZIEJĘ że ten dom pod Końskimi będzie dla niego przeznaczony .... na zawsze ... Quote
Aimez_moi Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Kama..... lezka? Nie uwierze jak nie zobacze....... Ty Twarda Baba przeciez jestes.......... Quote
happy-mamas Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 to ja -do wszystkich co pisali wyzej--pies zadomowił sie umnie jak widać na fotkach--pozwałam mu na to, bo tez zaraz na myśl przychodzi mi taka wizja --MRÓZ 30 STOPNI,ATOS LEZĄCY NA PRYZMIE LODU BRRRRR i juz serce mięknie, a pies lezy spokojnie w moim łozu Quote
Aimez_moi Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ciekawa jestem jak bedzie wygladac jutrzejsze pozegbabie...... z Atosem Quote
anita_happy Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 AIMEZ...chyba będą łzy jak u pudzianowej mamci :/ ale powiedziałam, ze BENEK w potrzebei ogromnej... nincia chyba bedzie sie musiała przeprowadzic hahahaah a jak nincia to i dzidzia hahahaha wagowo stan sie zgadza:P prawie:P Quote
Aimez_moi Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Oj przestan...... Wagowo. To co ja mam powiedziec.... Dzis kolezanka z pracy przyszla mnie zobaczy bo podobno.... strasznie sie roztylam. Quote
happy-mamas Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 przyśłij kolezanke do mnie --zaraz zmieni zdanie ??!! hhiihi Quote
Aimez_moi Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ta akurat.... U Pani serce tylko troche wazy.....:) Quote
anita_happy Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 nie pucuj tak - nie pucuj tak... hihih albo pucuj moze cywila albo benka wezmą na tymczas:P Quote
nincia Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 kobiety bedzie dobrze Atos jest fajnym psiakiem ze napewno zrobi dobre wrazenie na swoich przyszlych opiekunach :-) nie placzmy cieszmy sie ze kolejnego psiaka udalo nam sie wyciagnac z tego koszmaru.......... Quote
anita_happy Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 A FILMIKU JAK NIE BYŁO TAK NIE MA!!!!!!!!!!!! ja sie tak nie bawie!!!!!!!!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Quote
anita_happy Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 8,00 ATOS startuje do swojego nowego domku!!!!!!!!!!!!!! trzymac kciuki zeby chłopaki sie dogadały!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 życie nabiera rumieńcy pierwszy wątek uzupełniony http://www.dogomania.pl/threads/178480-ATOS-jedzie-na-zapoznaie-do-DS-trzymaAE-kciuki-jakby-co-MA-GDZIE-WRA-CIAE-DT-love?p=13966274#post13966274 Quote
Aimez_moi Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 No jest już po ósmej...... Czyli jadą.. Quote
anita_happy Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 wyjechali z małym poślizgiem!!! 1. wizyta w SM - papier potwierdzający tymczasowe przejecie psa bezdomnego z terenu Miasta Szydłowca /ze zdjeciem ATOSA/ podpisany. nincia musuała dopisać, ze nie rości sobi zadnych finansowych zapomóg od miasta... nincia sobie nie rosci - bo z jakiej paki ma sobie rościć - TO NIE JEJ PIES - TO PIES, kt JEST MIASTA :/ a pies nie rości sobie - bo psu z ustawy sie nalezy pomoc od Miasta..ehhhh...biurwokracja, kt nawet nie wie na czym stoi i na jakiej podstawie pracuje :/ w każdym razie - PIES BEZDOMNY W TYPIE OWCZARKA BELGIJSKIEGO, pod tymczasową opieką ninci, jedzie do domu pobytu stałego :) 2. pies juz sie zaklimatyzowła w DT - moze tęsknić...jak TZ DT wyszedł z auta z nincią - pies przykleił się do szyby!!! :( powodzenia ATOS tak wygląda tymczasowe przekazanie psa pod opiekę opiekunowi tymczasowemu Quote
Rybka_39 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Super zakończenie, teraz tyko czekać na wieści z DS.:) Quote
anita_happy Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 o jeszcze nie zakończenie :/ muszą się chłopaki dogadac na DS :) ale jak się nie dogadają to Atos ma DT :) zapewniony..hihih happy-mamas pobuczała się i już tęskni za ATOSEM... dzis rano dzwoniła, ze juz pieso przestał ziac i przespał caaaałą noc!!! Quote
anita_happy Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Atos i jego przyjaciele dojechali już na miejsce :) heh śnieżna amfibia dojechała cało, dzięki nowemu Pańciowi, kt przeceirał szlaki swoim 4napędowym hihihih Pasażerowie wesołego autobusiku mają dzis dzień pełen wrarzeń...ATOS - pokaż sie z jak najlepszej strony...narazie twojej złej strony nikt nie zna i nie chce poznać :/ Quote
kama210 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 anita_happy napisał(a):Atos i jego przyjaciele dojechali już na miejsce :) czekamy na relację .... oby pozytywną ....:p Quote
anita_happy Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 ATOS W DS nie było rozlewu krwi - chłopcy dogadaja się DT - tęskni :( moze nincia ma foty...moze...:P umowa podpisana / kastracja po konsultacji z lekarzem wet. / :P Quote
Rybka_39 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Świetne wieści! DT może brać kolejnego czarnucha!:) Quote
Recommended Posts