*Gajowa* Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Taki przystojny psiak o fajnym charakterze na ulicy :-(... Quote
anita_happy Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Atos - coraz wiecej przyjaciół masz..moze coś sie ruszy!!!!! oby oby Quote
Aimez_moi Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Atos jest baaaardzo piekny. Caly czas mam nadzieje, ze go ktos pokocha i zabierze..... Quote
anita_happy Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 no to AIMEZ --- nadzieja TWA SPEŁNIONA!!!! dziś przed chwilą dzwonił DOMEK - koło KOńskicH Pani ma w domu owczarka belgijskiego Travena + terierowaty szczekacz wzięty z ulicy... posesja 2000m2 do oblatania/180cm wys płotu/psy domowo podwórkowe plus tego taki, ze pani zna rasę belgów...wie o ich temperamencie itp.. JAK ATOS dogada się z jej ARAMISEM - MA DOM w srode dziewczyny z SZydłowieckiej Grupy Wsparcia jadą zawieźć ATOSA na test :/ do nowego domku...jak nie bedzie na wstepie krwawej akcji - ZOSTAJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!na zawsze W poniedziałek, czyli jutro, ATOS idzie na tuning do happy-mamas :P DzIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!JESTEŚ WIELKA:) MAMO:* ATOS ...widzisz TO TY PIERWSZY zostawiasz CYWILA!!!!!!!!!!!!! ciekawe czy bedzie tęsknił..chociaż ostatnio coś sam do Aimez przychodziłeś na jedzenie... co z cYWILEM ...ATOS??? TRZYMAĆ KCIUKASY Quote
ocelot Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 takie wieści: ) Aimez kochana...: ) a gdyby tfu, tfu nie dogadał się to co? Quote
Aimez_moi Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 No to tak: Cywila nie bylo juz dobrych kilka dni.... nie chce myslec co sie stalo.... Jak zabrac Atosa? Od razu do Mamci????? Naprawde jest KOCHANA. Kolczatka, smycz i do domu? Quote
anita_happy Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 złap ATOSA... nincia ma lekarza od 15 ale po lekarzu idzie do Ciebie i aTOS do happy_mamas :P popsikaj do na pchły zajzajerem..masz???co musisz go przetrzymać do przybycia ninci :) zbieramy na transport w środe lansuj chłopaka a CYWILA TRZEBA ZLOKALIZOWAC...pytałam - niewidziany Quote
anita_happy Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 ocelot napisał(a):takie wieści: ) Aimez kochana...: ) a gdyby tfu, tfu nie dogadał się to co? planu awaryjnego brak :) nie licze na to wogóle... hihihi Quote
Aimez_moi Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 No wlasnie... nikt go nie widzial. Atos Atos jutro czeka cie moj buraku ciezki dzien.... hihi..... Quote
ocelot Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 anita_happy napisał(a):planu awaryjnego brak :) nie licze na to wogóle... hihihi Może i dobrze?: ) Musi być dobrze: ) Quote
Aimez_moi Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Lansuj chlopaka...... Atos ... Lansuje..... Quote
anita_happy Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 no lansuj sie chłopak..bo zlotówek na transport...brak u ciebie:/ Quote
anita_happy Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Aimez..a moze porozsyłaj wątek do osób, kt chciały na DT płatny dla Atosa wpłacac??? kase za paliwo dzidzi bedziemy musieli oddac... Quote
nincia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 no to lansujemy lansujemy i zbieramy na transport do nowego domku :-) Quote
nincia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 jutro po lekarzu idem po Pikeniocha:-D Quote
ocelot Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Ja obiecałam wsparcie finansowe niewielkie. Ale na wyplatę przeleję na Atoska 20 zł. To będzie w granicach 26-28 lutego. Wcześniej nie dam rady:( Quote
anita_happy Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 ATOS jest jeszcze na ulicy...dzis Aimez go wyłapie i przekaze ninci... potem ATOS do moje mamy happy-mams idzie na 3 doby - poobserwyją go ..jak sie zachowuje do ludzia... niestety prowizorka totalna..ale ATOS to pieso z ULICY!!!! na watku horroru szydłowieckiego trwa debata, ze nie kastowany nie powinien byc wyadoptowany..albo z nakazem kastracji... bosze...jak mozna wymagac w tej sytuacji kastracji jak Ludzie LITUJA sie nad tym psem jak narazie!!! CYWILa nie widziano juz 5 dni!!!czy Atos ma tak samo czekać??? WIEM, ze powinna byc adnotacja, ze kastracja obowiazokowa, ale ATOS TO specjalny przypadek..tak jak BOND -olbrzym zgłoszony do wywozu do schroniska!!! o kastracji bedą dziewczyny rozmawiac na miejscu z Państwem, kt go zechcieli przygarnąć i dac mu dach nad głowe... ATOS TERAZ ŚPI NA PRYZMIE ŚNiegu...na osiedlu domków jednorodzinnych - info od znajomej moje mamy-kobieta chciała go wpuscic do siebie na posesje, bo ma dwie budy niezamieszkałe... ATOS nie chciał - bał sie !!! zamieszkaly dwa inne psiury..ATOS moze liczyc na miske u znajomej mojej mamy i u AImez... Obie mówią, ze jest piękny!!!i obie ubolewaja nad cywilem - bo go nie ma juz 5 dni!!!! Quote
Rybka_39 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 A to jeszcze nie napominałyście o kastracji? Zawsze można zaznaczyć, że w kastracji pomożemy w kwestii finansowej, albo znajdziemy jakąś tanią klinikę. A ten mały psiak terierkowaty to samiec czy sunia? Tzn ten z którym Atos bedzie dzielił dom. Quote
vpassione Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Ten pies, który jest jako ojciec szczeniąt(mowa o tej rozmnażalni w Szydłowcu), to jak dla mnie potężny, czarny pies w typie ONa, że też niektórzy tak dają się nabierać... Anita, jeśli ludzie faktycznie pieska chcą, to co złego jest zawrzeć w umowie obowiązek kastracji? Nie powinni mieć nic przeciwko, jeśli niczego nie kombinują. Swoją drogą niedługo zaczyna się akcja sterylizacji - wybrane kliniki robią dużo taniej niż standardowo, można skorzystać. Trzymam kciuki, za domek. Quote
koosiek Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 vpassione napisał(a):Swoją drogą niedługo zaczyna się akcja sterylizacji - wybrane kliniki robią dużo taniej niż standardowo, można skorzystać. Tak mi się wydaje, że gdzieś czytałam - osoby zameldowane w Warszawie mogą w ciągu tego roku wysterylizować do dwóch psów za 50 % ceny (resztę zwraca klinice chyba UM?). Quote
anita_happy Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 będziemy monitować ATOSA!!! dom w okolicach szydłowca!!!! o kastracji bedziemy uśwaidamiac na miejscu..o tym ze mozna pomóc itp WSZYSTKIE 2 psy to FACECI.... A ATOSA nie ma DZIS U AIMEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu polują na niego...wiemy gdzie syppia - na szczęście!!!! Quote
Aimez_moi Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Kochane.... przyszlam z pracy i stoje pod oknem..... Atosa jak na zlosc nie ma. Zrobilo sie ciemno i musze poczekac na dziewczyny z samochodem....... Quote
anita_happy Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 a powiem WAM WIECEJ!!!!!!!! własnie z happy-mamas na fonie siedziałam :) GARCZEK JEDZENIA JUZ CZEKA NA ATOSA!!!! ryz z miesem i puchy !!! nawet mój TATO sie przeszedł po tą pasze dla niego i nie krzyczy, ze schronisko z domu robimy:P zawsze chciał miec duzego psa:) hahahahahahahahahahahaahha to teraz moze na spacery smigać :P hihihih ATOS ZNAJDZ SIE!!!! AIMEZ - tam gdzie Atos sypia..na tez zwale śniegu - mamy znajoma mieszka...jak z pracy wroci da znac..czy jest czy nie.... RANO BYŁ!!!!!mówiła po południu jak happy-mamas pytała czy ma jeszcze wolną bude:) sa dobrzy ludzie w SZYDŁO A JUTRO SPOTKANIE Z Glównym WETEM w MIESCIE - odn. finansowania sterylek:) Quote
Recommended Posts