Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Babo wracaj.....:)
Atos jest cudny...... mam nadzieję, że trafi mu się wspaniały dom.....:)

WIECIE co to dzicz!!!!to wam pokaze jak wróce....
bosze....pola i lasy..pola i lasy...i rzeka!!!!
i jeszcze raz pola!

• Replies 754
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aimez mysle ze jak ludzie pokaza mu milosc i zainteresowanie to bedzie kwestia 2 dni i pies juz ich....
Sama wiesz jak bylo u Happy_Mamas....dwa dni i pies byl sprzedany...
On kocha czlowieka i jak ten pokaze mu milosc tak bedzie oddany....

Posted

anita_happy napisał(a):
co tam ty moja pieknoto????

Kasa doszła. Zastanawiam sie ja, i rózniez zastanawia sie Atos - dlaczego wyrazono zgodę i zrobiono nadzieję p. Stanisławowi Bierońskiemu z Wrocławia i go potem olano. dlaczego nie wydano decyzji o sprawdzeniu domku ? A może ktos sprawdzał a ja się nie doczytałem na wątku. Mam przed sobą list ktory był załączony do próbki zapachowej z 02.04.2010. Z treści jasno , wyrażnie i konkretnie wynika , że Pan Bieroński jest na 100% zdecydowany adopcja atosa, nawet w ciemno jesli to nie jest jego pies. NIe jest w moim interesie aby poszedł do DS, bo piask jest lux, bez problemowy. Po co mam na jego miejsce przyjmowac nowego, moze bardzo problemowego, moze schorowanego jak ten jest ok, ale... no własnie. NO własnie, bo nie kumam o co chodzi ?

Posted

Kobiety moje skromne zdanie pozwole sobie wtracic....moze jednak warto sprawdzic ten domek z wrocka???
Jamor pisze ze Pan Bieroński jest zdecydowany....
A atos potrzebuje domu....nie moze w nieskonczonosc siedziec u Jamora....
P.S. troche ograniczaja nas fundusze a dla Atosa to moze byc szansa na godne zycie ....

Posted

jamor napisał(a):
Kasa doszła. Zastanawiam sie ja, i rózniez zastanawia sie Atos - dlaczego wyrazono zgodę i zrobiono nadzieję p. Stanisławowi Bierońskiemu z Wrocławia i go potem olano. dlaczego nie wydano decyzji o sprawdzeniu domku ? A może ktos sprawdzał a ja się nie doczytałem na wątku. Mam przed sobą list ktory był załączony do próbki zapachowej z 02.04.2010. Z treści jasno , wyrażnie i konkretnie wynika , że Pan Bieroński jest na 100% zdecydowany adopcja atosa, nawet w ciemno jesli to nie jest jego pies. NIe jest w moim interesie aby poszedł do DS, bo piask jest lux, bez problemowy. Po co mam na jego miejsce przyjmowac nowego, moze bardzo problemowego, moze schorowanego jak ten jest ok, ale... no własnie. NO własnie, bo nie kumam o co chodzi ?

Ja jestem w kontakcie z Panem Stachem...
dostał ankiete
miał dać adres do organozowania wizyty pa...okolice Wrocka
Pan Stach wie, ze ma czasu troche..bo ja w poniedziałek dopiero wracam do PL..
ma czas z ankietą do niedzieli :)
Poza tym sam miał jakis zabieg u okulisty jak dzwoniłam przed wyjazdem

Posted

Zapiszę sobie.
Po pierwsze - zaglądam do Atosa i trzymam kciuki. Po drugie - nie stwarzając niepotrzebnej presji, ale szczerze - mój Golin z podpisu czeka w kolejce do Jamora. A dobrze nie jest... jeśli ktoś znajdzie chwilę, to zapraszam na wątek.

Posted

anita_happy napisał(a):
Ja jestem w kontakcie z Panem Stachem...
dostał ankiete
miał dać adres do organozowania wizyty pa...okolice Wrocka
Pan Stach wie, ze ma czasu troche..bo ja w poniedziałek dopiero wracam do PL..
ma czas z ankietą do niedzieli :)
Poza tym sam miał jakis zabieg u okulisty jak dzwoniłam przed wyjazdem

mozna poprosic dziewczyny z dogo z tego terenu o sprawdzenie domku. bedzie obiektywna relacja. formalnosci papierkowe tez moga dopilnowac. To czesto stosowana metoda i skuteczna. Na pewnie pomogą !!!

Posted

Nie jednokrotnie byl juz w taki sposob dom sprawdzany ( przez inne osoby z dogo) i wydaje mi sie, ze jest to jedyne wyjscie sprawdzenia domu a formalnosci tak jak napisal Jamor moga dopilnowac osoby, ktore beda sprawdzaly domek.....trzeba tylko checi zeby znalezc takie osoby....

Posted

jak nincia napisała!!!
zaczynamy od nowa z szukaniem domu...
Pan Stach musial spacyfikowac...
córka nie zgodziła się na drugiego psa, którego bedzie musiała przejać po tacie...bo Pan Stach 65 lat...
pytania w ankiecie dotyczyły rodziny - i rodzina wyraziła swoja dezaprobate...

odswiezam allegro ATOSA