anita_happy Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 TAK MA...ale jak Anett do niej zadzwoniła to babeczka cos kreciła..ze jej sie teraz króliki rozmnozyły i nie mozze wziasc na tymczas kogogs innego swoją droga JAK miała króliki, a chciała belga....to by królików chyba nie było :/ Quote
anett Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 No króliki miały się rozmnożyć i żadnego psa aktualnie niby wziąć nie mogła:roll: Anita a co z tą sunią ze schronu? jedzie do Katowic? sorry, że u Atosa ale nie mam jej wątku Quote
anita_happy Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 JEDZIE..ona nie ma wątku..nie miała szans na watek - bo juz miała domek..heh z ta panią od ATOSA..potem od DIORKI to mi sie nie podoba Quote
koosiek Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Faktycznie dziwna... A odpisałaś? Może warto spytać, co z królikami :eviltong: Quote
anita_happy Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 hej..hej... PANI OD ATOSA z Warszawy zrezygnowała z adopcji ATOSA... przeprasza za zamieszanie... a ja sie ciesze, ze podjęła męską decyzję...bo jej lekkki strach w oczasch iwola walki jakby coś bylo nie tak - mnie zbijał z tropu... ATOS MA 1070 wejsc na allegro.... 5 obserwatorów ludzie dzwonią....ale czekamy na odopiwedni dom... PAN Z WROCŁAWIA nadal chetny... chyba zaczniemy sprawdzac dom:) u Pana z WROCŁAWIA... ale tam to ATOS JEDZIE WYKASTROWANY!!!! Quote
koosiek Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 To trzymam kciuki za pozytywny wynik przedadopcyjnej :) Quote
anita_happy Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 nom..musze najpierw kogoś znalezc z tamtych okolic:) WYSYŁAM ANKIETĘ...ciekawe czy Pan sie ucieszy?P hahahha Quote
Aimez_moi Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ja mysle, ze sie ucieszy bo chyba szczerze jest psiakiem zainteresowany..... Quote
anita_happy Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 mam dostac fote Barytona... zapach Pan wysłał 3 kwietnia... odpisze mi na emila jak wróci od lekarza - okulisty... ale samo to jak ten Pan pisze smsy..heh nie to co my FORUMOWCY.... zero gramatyki i ładu :P hihihih grypsowanie... nie... pełne zdania..duze litery i przecinki:P ATOS ma na allegro.pl 6 obserwatorów Quote
Aimez_moi Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 A ostatnie zdjecia Atosa sa takie piekne, jest taki zadowolony...... Quote
anita_happy Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 ATOS ty paskudniku....juz myslałam ze jutro bede cie miec u siebie:/ Quote
jamor Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 w takim razie rozumiem ze pies jeszcze bedzie u mnie mieszkac. dzis doszedł list, koperta , w nim folia , torebka po wacie, w niej kawałek rękawa od koszuli. w sumie nie tak wyglada konserwa zapachowa ale niech bedzie, zapach swój miało bo i ja czułem. próba zerowa- trzy słoiki, w kazdym inny zapach człowieka, bez dosłanego. Atos od niechcenia przeleciał, zero zainteresowania, zadnego . Próba z dowodowym zapachem. odruch j/w , czyli zaden. przeleciał i nic. W kopercie tez liścik od faceta. zdecydowany na atosa niezależnie od wyniku testu. Na dzien dzisiejszy atos łazi za mną jak cień. Czasami jak sie zapomni i gdzies mnie wyprzedzi to chowam sie mu , a on po chwili z przerazeniem w oczach " o k...wa, gdzie on jest" szybka penetracja , nos w ruch i po kilku sekundach gdzie bym mu sie nie schował to mnie zaraz znajdzie. Quote
anita_happy Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 o boszena.....BIEDNEGO ATOSA TAK w bolo robic.... a on taką jamorową miłosć wykazuje!!!! Ale chłopaki mieliscie zabawę z tym doswiadczeniem... ja juz kombinuje kogoś do przedadopcyjnej... jutro jak sie wyrobie to przybede..jak nie to przelew przybedzie sam :/ Quote
anita_happy Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 na przodek kochany....opowiadaj swoą historię Quote
Aimez_moi Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Oby szybko ten domek się okazał wymarzonym......::) Quote
anita_happy Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 nie odnawiam allegro dla ATOSA.... są DWA DOMKI zainteresowane ATOSEM 1. Pan z WROCŁAWIA 2. RODZINA z Jazgarzewa /łódzkie/ mam nadzieje, ze dobrze napisałam...;/ i mamy klopsa..ale cóż. bywa.... POSZEDŁ PRZELEW DLA ZAITERESOWANEGO jamorowego Quote
kama210 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 napisz coś więcej o tej drugiej rodzinie - mają innego psa ????? Quote
anita_happy Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 kama210 napisał(a):napisz coś więcej o tej drugiej rodzinie - mają innego psa ????? nie maja..stracili..umarł... w domu zawsze ktos jest pies domowo=strózujacy Quote
anett Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Trzymam kciuki za dobry domek dla Atosa:happy1::happy1: ten domek z łódzkiego brzmi bardzo fajnieee:lol: Quote
Aimez_moi Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Też mi się tak wydaje......... Atos jest cudowny i zasługuje na najlepszy domek.....:) Quote
anita_happy Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 TRZECI DOMEK dzwonił w sprawie ATOSa... ale ja w SZWECJI!!!! Aimez wysyłam Ci FONA i dzwon do LUDZI..ok?? wez emila....wyslemy im ankiete wez namiary -gdzie dom czy pies spi z ordzina w domu czy jest doswiadczenie z psami duzymi czy maja inne psy pzdr ze sweden:/ Quote
anita_happy Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 i kolejny dzwonił..ale nie mogłam rozmawiac...szwecja! Quote
Aimez_moi Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Babo wracaj.....:) Atos jest cudny...... mam nadzieję, że trafi mu się wspaniały dom.....:) Quote
nincia Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Anita to podawaj nasze numery albo Agi albo moj i bedziemy rozmawialy .... Kurde chlopie dobrze by bylo jakbys znalazl fajna kochajaca rodzinke bo psiak z ciebie cudowny Quote
Recommended Posts