Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 754
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że gdyby psiak trafił do Katowic, to i znalazłoby się sporo belgomaniaków, którzy jeśli tylko pani będzie chętna, pomogą jej w razie kłopotów :-)
Oczywiście pierwsze co, to trzeba się przekonać jak psiak reaguje na koty.
Trzymamy kciuki za czarnuszka :-)

Posted

anita_happy napisał(a):
ANET..moze napisz do tej osoby...o tym onku.po co biedol ma cierpiec

Dzwoniłam i niestety dupaa, dziewczynie rozmnożyły się króliczki:cool3:

Ale poza tym widzę, że same świetnie wiadomości, tak trzymać!!:happy1::happy1:

Posted

dostałam taki email:
".............
Witam.Piszę w sprawie Atosa. Jestem zainteresowana psem, albowiem miesiąc temu zdechł mi identyczny piesek. Piszą Państwo jednak, że nie akceptuje on innych psów. Ja mam niestety jeszcze jamnika, z którym poprzedni owczarek super się dogadywał.Jamnik ma duży temperament i można powiedzieć iż podporządkował sobie owczarka. Chciałabym się dowiedzieć na czym polega ten brak akceptacji psów przez Atosa? ................"

Posted

atos sie mocno zadomowił. do bronka mądrzy sie tak, jakby conajmniej był 10 razy wiekszy od niego. obcego faceta ktory dzis ogladał psy atos tak obszczekał i straszył jakby mu za to płacili. konkretny pies o charakterze typowego belga. ktos kto go adoptuje bedzie miał z niego pozytek. jest piekny, bystry i oddany. co do innych psów gdzie ewentualnie miałby mieszkac, to wskazane wpierw na obcym terenie ( obcy dla obu stron) dokonac próbnych konfrontacji, i to takich kilkugodzinnych, pójd a w berka to bedzie zgoda ( choc mogą byc i zgrzyty)