anita_happy Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 normalnie jakos nie wierze w to co sie dzieje ATOS CYWIL BORYS na wizytacje jedzie echhh Quote
dzidzia88 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 No jak My sie zacos zabieramy to doprowadzam wszystko do konca;) Tak dziewczynki??:) Mam nadzieje ze Atosek zaklimatyzuje sie szybko i zakumpluje sie z Aramisem:) Głaski Atosku:) Quote
anita_happy Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 UUUUUUUUUUU...dzidzia - niezły tekscior Quote
nincia Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 sluchaj cie dzwonila dzis Atosa Pani do mnie....Atos noc spedzil spokojnie dzis byly pierwsze kroki przyjazni z jego Pancia....a mianowicie pozwolil sie przytulac i pocalowal swoja Pania w policzek :-) natomiast co do Aramisa...eh...no ciezko nadal warcza chlopaki na siebie, dzis bylo male spiecie miedzy nimi- zazdrosc robi swoje bo jeden i drugi sa o siebie zazdrosni.....ja mysle ze bedzie wszystko dobrze :-) Quote
nincia Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 ja tez mam taka nadzieje ze chlopaki sie dogadaja... Quote
anita_happy Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 ARAMIS jest pokojowo nastawiony...ten merdający ogon na filmiku!!!jak chodził za ATOSEM..heh oni muszą ustalić ważnosć w stadzie...dogadaja sie..to widac... w małe spiecia lepeij nie ingerowac :) chłopaki muszą wiedzieć do jakiego momentu moga sie kłócic :/ to ich problem,kt muszą sami rozwiązac... nie widac agresji u zadnego...tylko walka o pozycje...muszą sie dogadac i zmobingowac tego trzeciego :P Quote
Aimez_moi Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Sa jakies nowe wiesci o czarnuszku? Quote
anita_happy Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 zaszczepiony wazy 24 kg ma dietę wysokoenergetyczna - musi przytyc :) z Aramisem - jako tako - nie ma awantur jak sami rządzą na podwórku :) heh dogadaja sie...ze nie bedzie mozna ich ściągnąć do domu :))) ja czekam na zdjecie, gdzie Atos ma taką KITE jak ARAMIS!!!!!!i siada na komende jak ARAMIS ma dobre wzorce:) jak BORYS odwiedził ASTIEGO..po jednej próbie zabawy w "siadanie" BORYS zakumał o co kaman :P hihihi Mądre psie :) Quote
Aimez_moi Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Bardzo bardzo sie ciesze. To bardzo piekny i madry pies...:) Quote
nincia Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 WIADOMOSC Z OSTATNIJE CHWILI!!!!!!!!!!!! Atos bardzo przywiazal sie do swoich wlascicieli... budzi jezorkiem ...pieszczoch straszny...:-) NIESTETY NADAL JEST PROBLEM KONFLIKTU Z ARAMISEM :-( Pani chce zastosowac terapie na kagance wtedy chloapki nie zrobia sobie krzywdy i beda musialy sie zaakceptowac... Atos swietnie sie czuje, codziennie chodzi na rodzinne spacery..... Codziennie ma szczotkowane swoje piekne grube futro....Pani mowi ze jego futro jest rewelacyjne, czarne i lsniace :-) Z jajeczkami jest lepiej i ze stanem skory... TERAZ TYLKO CZEKAMY NA AKCEPTACJE DWOJGA PANOW.... Quote
anita_happy Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Aimez_moi napisał(a):Bardzo bardzo sie ciesze. To bardzo piekny i madry pies...:) nie pisz - mądry... wiesz co powiedział TZ happy-mamas!!! 'ma świadomość, ze oddał psa, który był jemu przeznaczony!!!!" do tej pory na pulpicie ma jego fotoo!!!! pewnie nie raz odwiedzi Państwa od ATOSA jak śniegi zejdą!!!!! ale o BORYSIE, tez mówi - moze zostawimy JA I INNI DOGO PROSIMY- happt-mamas nie dawaj sie namówic na piesa w domu!!!musimy miec gdzie psy trzymać!!!nieprawdaz!!! a nincie to chyba happy-mamas sobie w dowód "wbije" hihihihi Quote
anita_happy Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Aimez_moi napisał(a):Bardzo bardzo sie ciesze. To bardzo piekny i madry pies...:) nie pisz - mądry... wiesz co powiedział TZ happy-mamas!!! 'ma świadomość, ze oddał psa, który był jemu przeznaczony!!!!" do tej pory na pulpicie ma jego fotoo!!!! pewnie nie raz odwiedzi Państwa od ATOSA jak śniegi zejdą!!!!! ale o BORYSIE, tez mówi - moze zostawimy JA I INNI DOGO PROSIMY- happt-mamas nie dawaj sie namówic na piesa w domu!!!musimy miec gdzie psy trzymać!!!nieprawdaz!!! a nincie to chyba happy-mamas sobie w dowód "wbije" hihihihi :razz: Quote
Aimez_moi Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Atos to piekny i madry pies.. :) hihi. Ale tak jest naprawde... A zdjecie Atosika u Twojego Papcia widzialam, widzialam.... Quote
anita_happy Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Aimez_moi napisał(a):Bardzo bardzo sie ciesze. To bardzo piekny i madry pies...:) nie pisz - mądry... wiesz co powiedział TZ happy-mamas!!! 'ma świadomość, ze oddał psa, który był jemu przeznaczony!!!!" do tej pory na pulpicie ma jego fotoo!!!! pewnie nie raz odwiedzi Państwa od ATOSA jak śniegi zejdą!!!!! ale o BORYSIE, tez mówi - moze zostawimy JA I INNI DOGO PROSIMY- happt-mamas nie dawaj sie namówic na piesa w domu!!!musimy miec gdzie psy trzymać!!!nieprawdaz!!! a nincie to chyba happy-mamas sobie w dowód "wbije" hihihihi :razz: Quote
nincia Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 oj tak tak Anito Twoj Papcio placze za Atosem.....a mnie faktycznie chyba niedlugo twoja Mamcia w dowod sobie wbije hehe przynajmniej problem mieszkania bede miala w glowy hihi nie bede musiala szukac hhihi ;-) Quote
nincia Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Wczoraj rozmawialam z Twoim Papciem Anitko i wiesz Atos byl takim psem ze w kazse sobie nie dal dmuchac obieral sobie jednego Pana (Twojego Tate) i koniec a Borysiatko to jest cieply kluch hihi :-) Quote
Aimez_moi Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Mam nadzieje, że chłopaki juz się dogadali ..:):) Quote
anita_happy Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 [FONT=Tahoma]ATOS WRACA Z DS - miłość do Pani domu zgubila ATOSA!!![/FONT][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]ZAZDROSĆ O Panią DOMU w stosunku do innych zwierząt w domu, która powoduje agresje u ATOSA stała się przyczyną, ze DS jest zmuszomy poddac się!!![/FONT][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]Z BÓLEM SERCA, łezka w oku PAŃSTWO muszą oddać ATOSA...[/FONT][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Atos to pies zabrany z ulicy...CZY ODDAC GO ULICY???[/FONT][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]ATOS POTRZEBUJE PILNIE DS !!!!!!!! nie mamy gdzie przetrzymać psa...pare osób, kt pomagają bezdomniakom z Szydłowca - zapsione...ATOS nie moze trafić Na ULICE!!!nie pozwolimy...BĘDZIEMY WALCZYĆ!!![/FONT][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]KTO POMOŻE....[/FONT][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]WSPANIAŁY PIES, kt kocha całym sercem...pies, kt zgubiła bezwarunkowa miłość do człowieka....[/FONT][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]POMÓZCIE NAM!!!!Atos nie moze trafić spowrotem na ulice!!![/FONT][FONT=Tahoma][/FONT] Quote
nincia Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 mialam taka nadzieje ze sie dogadaja ale jednak.....WALKA O CZLOWIEKA dala za wygrana...:-( Quote
Aimez_moi Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Atos jest cudownym psiakiem i tak bardzo kocha ludzi..... Quote
Aimez_moi Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Atos kurcze znow domku szukamy....... Quote
ocelot Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Ale gdzie on wróci????????????????????????? Quote
Recommended Posts