IlonaS Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Doskonały czas na odwiedziny - ciepło,ukwiecone łąki, rozśpiewane ptaki - i Atos w tej pięknej scenerii. Na pewno ucieszy się z odwiedzin. Ciekawe jak adoptuje się w nowym domu. Quote
Aimez_moi Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Mam zadzwonic za kilka dni gdy kojec bedzie ukonczony.......:):) Quote
skokoo Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b0acc9a2c3f9cbfc.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ac74102fd60ebe0f.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/44d56ae55bee7a05.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4e451a1c1229644f.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8c34f31b46f7a800.html Quote
skokoo Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 nio kojec nie taka łatwa sprawa zrobić a robię taki troszkę większy 2,5m wysoki 5m na 4m budę też mam ale na Atosa za mała i będę też robić większą na razie przebywa u mnie w Janowie bardzo się do domu przyzwyczaił nie da wejść na posesję cały czas siedzi przy bramie:D jeśli chodzi co do tych kwitnących łąk to Atos poradzi i temu większa trawa 3 sekundy i jest zrównana z ziemią:P nie muszę Kosić :P:P bardzo lubi wodę:D ptaszki też:P kotki:D kurki:D a najbardziej Motocykle ten głoś:D agresja na maxa:D Atos git zdjęcia robione telefonem nie chciało mi się brać aparatu:P będę robił jak tylko będę miał jak jeść je bardzo dobrze adresatka jest widoczna na zdjęciach zakupiłem smych ob. no i ob od kleszczy jest git Quote
IlonaS Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Wspaniale, że ma tę obrożę, bo kleszczy całe mnóstwo.Moje psy oglądam często, bo i tak czasami jakiś złośliwiec ma na nie chętkę mimo, że są zabezpieczone. Zdjęcia fajne, a Atos na nich wygląda na całkiem zadomowionego. Ma to co lubi - swojego człowieka, przestrzeń,wodę i zwierzątka hi,hi. Teraz go tylko kochać i jeszcze raz kochać, a On na pewno się odwdzięczy. Quote
Aimez_moi Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Ostatnie zdjecie na dwoch lapach jest super........ Wyglada super, Kochani ... macie swietnego psiaka.......:):) Quote
anita_happy Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 MOJE ULUBIONE!!!! adresatka godna ATOSA - psa, który kocha pełnym sercem :) i dodam jeszcze, ze zestaw pierwszoklasisty jest OK. obroze, smycz, adresatka, linka... zestaw black & blue NA PLUS.... super to kiedy grupa szturmowa jedzie na wizytacje:P ja własnei wróciłam od Astiego z wypadu poadopcyjnego :P hihihi 4 dni nie ruszałam auta...:P Quote
skokoo Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Można śmiało przyjechać na wizytę Kojec jeszcze nie skończony muszę pomalować ale Zapraszam:) Mój rodzinny dom poznał bardzo dobrze posesję też widział ale moim zdaniem ten kojec musi być w razie wu terenu jest dość sporo ale dopiero będę go puszczał jak będę gdzieś odjeżdżał w teren a tak jak jestem i brama będzie otwarta to zostaje w kojcu jest dość agresywny nie uczę jego poznawać ludziom tylko rodzina dodam że troszkę Atos przytył :P nie moja wina:D Quote
anita_happy Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 skokoo napisał(a):Można śmiało przyjechać na wizytę Kojec jeszcze nie skończony muszę pomalować ale Zapraszam:) Mój rodzinny dom poznał bardzo dobrze posesję też widział ale moim zdaniem ten kojec musi być w razie wu terenu jest dość sporo ale dopiero będę go puszczał jak będę gdzieś odjeżdżał w teren a tak jak jestem i brama będzie otwarta to zostaje w kojcu jest dość agresywny nie uczę jego poznawać ludziom tylko rodzina dodam że troszkę Atos przytył :P nie moja wina:D pies strózujacy - pracujący....ale takie przechadzki nad rzeczke pozostaną ???? :P widac, ze mamy kolejnego wodołaza :) a my zadzieramy kiecki...wsiadamy na mietełki i w droge Aimez -jak twoja mietelka:P heh.... Quote
Aimez_moi Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Oj Kochana...... musze sie odchudzac bo posypie sie w drzazgi...... Atos i jego Pan...... Boziuniu....czyz to nie jest piekny widok.....:):) Quote
anita_happy Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Aimez_moi napisał(a):Oj Kochana...... musze sie odchudzac bo posypie sie w drzazgi...... Atos i jego Pan...... Boziuniu....czyz to nie jest piekny widok.....:):) Aimez...mam dobrego dostawce mietełek XXL :P Quote
Aimez_moi Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ta...... dawno mnie nie widzialas...... wszyscy w lecie chudna... a ja ....nie. Atos faktycznie wyglada jak radosne cudenko....:):) Quote
Aimez_moi Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ciekawe jak tam nasze cudo znosi upaly?...... on taki kudlaty....:):) Quote
anita_happy Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Aimez_moi napisał(a):Ciekawe jak tam nasze cudo znosi upaly?...... on taki kudlaty....:):) chyba tak jak kudlata LATIKA!!! masakra...leje posadzki woda..a ona przekalda sie tylko z mokrej na mokra! Quote
Aimez_moi Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Atos..... co tam nowego u Ciebie i rodzinki?.....:) Quote
Aimez_moi Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Kochani......napiszcie co tam u Atosika slychac..... Quote
skokoo Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Wszystko elegancko i do przodu Atos już się przyzwyczaił do terenu członków :) miał kleszcza ale został usunięty:0 wszystko ok nie mam jak napisać bardzo bo strasznie jestem zajęty do 23-od 6 rano i już nie chce się włączać kompa zmęczony:( ale poza tym Atos jak najbardziej szczęśliwy je szczeka :P Quote
Aimez_moi Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Super.....bardzo dziekujemy za wiadomosci....:):) Krotko i tresciwie....:) Quote
kama210 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 to dobrze , że wszystko ok i Atos już traktuje Was jak swoją rodzinę .... Quote
IlonaS Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='kama210']to dobrze , że wszystko ok i Atos już traktuje Was jak swoją rodzinę ....[/QUOTE] A rodzina najpewniej kocha swojego uroczego psa. Quote
Aimez_moi Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Psiak jest cudny.....i bardzo kocha ludzi.....:) Quote
IlonaS Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Atosowa Rodzinko napisz choć parę słówek o czarnym psiaku . Wiem ,że gorąco i każdy padnięty, ale może, gdy slońce zajdzie coś się tu znajdzie......? Quote
Aimez_moi Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Co tam slychac u Atosa????? choc o pare slowek prosimy....... Quote
Aimez_moi Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Jutro postaram sie zadzwonic do Atosowej rodzinki......... Quote
IlonaS Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Bardzo proszę o jakąś wiadomość o Atosie, bo tu strasznie, ale to strasznie pusto. Quote
Recommended Posts