Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doskonały czas na odwiedziny - ciepło,ukwiecone łąki, rozśpiewane ptaki - i Atos w tej pięknej scenerii. Na pewno ucieszy się z odwiedzin. Ciekawe jak adoptuje się w nowym domu.

• Replies 754
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nio kojec nie taka łatwa sprawa zrobić a robię taki troszkę większy 2,5m wysoki 5m na 4m budę też mam ale na Atosa za mała i będę też robić większą na razie przebywa u mnie w Janowie bardzo się do domu przyzwyczaił nie da wejść na posesję cały czas siedzi przy bramie:D
jeśli chodzi co do tych kwitnących łąk to Atos poradzi i temu większa trawa 3 sekundy i jest zrównana z ziemią:P nie muszę Kosić :P:P bardzo lubi wodę:D ptaszki też:P kotki:D kurki:D a najbardziej Motocykle ten głoś:D agresja na maxa:D Atos git zdjęcia robione telefonem nie chciało mi się brać aparatu:P będę robił jak tylko będę miał jak jeść je bardzo dobrze adresatka jest widoczna na zdjęciach zakupiłem smych ob. no i ob od kleszczy jest git

Posted

Wspaniale, że ma tę obrożę, bo kleszczy całe mnóstwo.Moje psy oglądam często, bo i tak czasami jakiś złośliwiec ma na nie chętkę mimo, że są zabezpieczone. Zdjęcia fajne, a Atos na nich wygląda na całkiem zadomowionego. Ma to co lubi - swojego człowieka, przestrzeń,wodę i zwierzątka hi,hi. Teraz go tylko kochać i jeszcze raz kochać, a On na pewno się odwdzięczy.

Posted

MOJE ULUBIONE!!!!

adresatka godna ATOSA - psa, który kocha pełnym sercem :)

i dodam jeszcze, ze zestaw pierwszoklasisty jest OK.
obroze, smycz, adresatka, linka...
zestaw black & blue NA PLUS....
super

to kiedy grupa szturmowa jedzie na wizytacje:P
ja własnei wróciłam od Astiego z wypadu poadopcyjnego :P

hihihi
4 dni nie ruszałam auta...:P

Posted

Można śmiało przyjechać na wizytę Kojec jeszcze nie skończony muszę pomalować ale Zapraszam:) Mój rodzinny dom poznał bardzo dobrze posesję też widział ale moim zdaniem ten kojec musi być w razie wu terenu jest dość sporo ale dopiero będę go puszczał jak będę gdzieś odjeżdżał w teren a tak jak jestem i brama będzie otwarta to zostaje w kojcu jest dość agresywny nie uczę jego poznawać ludziom tylko rodzina dodam że troszkę Atos przytył :P nie moja wina:D

Posted

skokoo napisał(a):
Można śmiało przyjechać na wizytę Kojec jeszcze nie skończony muszę pomalować ale Zapraszam:) Mój rodzinny dom poznał bardzo dobrze posesję też widział ale moim zdaniem ten kojec musi być w razie wu terenu jest dość sporo ale dopiero będę go puszczał jak będę gdzieś odjeżdżał w teren a tak jak jestem i brama będzie otwarta to zostaje w kojcu jest dość agresywny nie uczę jego poznawać ludziom tylko rodzina dodam że troszkę Atos przytył :P nie moja wina:D

pies strózujacy - pracujący....ale takie przechadzki nad rzeczke pozostaną ???? :P
widac, ze mamy kolejnego wodołaza :)

a my zadzieramy kiecki...wsiadamy na mietełki i w droge
Aimez -jak twoja mietelka:P
heh....

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Oj Kochana...... musze sie odchudzac bo posypie sie w drzazgi......
Atos i jego Pan...... Boziuniu....czyz to nie jest piekny widok.....:):)

Aimez...mam dobrego dostawce mietełek XXL :P

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Ciekawe jak tam nasze cudo znosi upaly?...... on taki kudlaty....:):)

chyba tak jak kudlata LATIKA!!!
masakra...leje posadzki woda..a ona przekalda sie tylko z mokrej na mokra!

• 2 weeks later...
Posted

Wszystko elegancko i do przodu Atos już się przyzwyczaił do terenu członków :) miał kleszcza ale został usunięty:0 wszystko ok nie mam jak napisać bardzo bo strasznie jestem zajęty do 23-od 6 rano i już nie chce się włączać kompa zmęczony:( ale poza tym Atos jak najbardziej szczęśliwy je szczeka :P

Posted

[quote name='kama210']to dobrze , że wszystko ok i Atos już traktuje Was jak swoją rodzinę ....[/QUOTE]

A rodzina najpewniej kocha swojego uroczego psa.

• 2 weeks later...
Posted

Atosowa Rodzinko napisz choć parę słówek o czarnym psiaku . Wiem ,że gorąco i każdy padnięty, ale może, gdy slońce zajdzie coś się tu znajdzie......?

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...