kama210 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 dziewczyny trzeba kase na hotel zbierać - muszę wiedzieć ile z bazarków mam przelać ? Quote
Aimez_moi Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Zgadza sie, Jamorowi przelew trzeba zrobic....... Quote
koosiek Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Dziewczyny, co z tym panem? Czy organizujecie przedadopcyjną? Widzę, że Jamor powoli zaczyna tracić cierpliwość... A tak w ogóle, to czy Atos ma ogłoszenia? Ja mu co jakiś czas odświeżam, ale nie ma tego wiele... Czy ktoś go tak porządnie ogłasza? Quote
anita_happy Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Pan z Janowa zrzucal moj fon jak dzwoniłma pare razy :) wysąląm smsa... zapalony - wyoalił sie :) ale NIE ZAPESZAM :P Quote
Aimez_moi Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Sama juz nie wiem..... niby taki byl chetny...... Quote
kama210 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 no to się podziało.... :multi::multi: Atos - trzymaj się chłopaku... szczęścia w nowym domku ... dziękujemy jamor za opiekę ... :Rose: mam nadzieję że nowi właściciele zawitają na wątek :modla:i będziemy mogli podziwiać Atosa na nowych włościach i mieć relację na bieżąco .... ... a jeszcze niedawno spał na zaspie śniegu .... http://jamor.fotosik.pl/albumy/743147-106.html Quote
Aimez_moi Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Anita podaj mi na pw swoje dane do wplaty..... to zaraz przeleje kase na Atosika..... Kama tez swoja deklaracje i brakujaca reszte z bazarkow.... Ja mam swoje 60zl plus 50zl z poprzedniego DT p.Ilony to jest 110zl. Mam jeszcze nie rozdysponowane 40zl od Lolalola, ktore przeznaczyla na szdlowieckie potrzeby..... Quote
koosiek Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 O, to Atos pojechał z "panem" z Janowa? Świetne wieści :) A kastracja kiedy? :razz: Quote
IlonaS Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Atosiku życzę ci w nowym domu kochających ludzi, pełnej michy, poczucia bezpieczeństwa i tego, że jesteś bardzo potrzebny.Jesteś psem mądrym i uczuciowym, twoi ludzie na pewno docenią te zalety. Od dzisiaj mają wspaniałego psiaka. Może na tym wątku zobaczymy jeszcze twoje nowe fotki ?? Quote
anita_happy Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 nowe fotki Pani Ilono mamy przyobiecane :) moze uda sie domek na forum zaprosci :) bo jakos tak smutno bez atosa...na kogo my teraz bazarki bedziemy robic..hihihi a zdjecia SUPER :) TO CO...ZMIENIAMY TYTUŁ WATKU :P Quote
anita_happy Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 [quote name='jamor']nowe zdjecia w albumie.ostatnie jakos tak RODZINNIE sie porobiło hihihihi pasują do siebie :) Quote
anita_happy Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 heh..obejrzałam sobie zdjecia z dzis... wcale nie taki zły paparatzi ze mnie :P Quote
skokoo Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Witam was wszystkich po : 1.Nie odbierałem bo nie zapisałem numeru/nie odbieram od nieznajomych-mój błąd że nie zapisałem 2. Atosa można odwiedzić bez problemu Janów Podlaski woj.Lubelskie ul.Podborna 26 ,e-mail: skokoo1@wp.pl 3.Jak usłyszałem o kastracji to mi brakło tchu do dalszej rozmowy,nie mam nic przeciwko temu ale wolał bym aby pozostał oryginalny :) jeśli są takie wymagania ok spoko możecie spać spokojnie:)) 4. W czwartek będą new zdjęcia Atosa z terenem na którym przebywa xD 5.Dziś gdy zajechałem do Pana Artura zobaczyłem to nie dał mi wejść na posesję trochę się wydygałem,pierwszy spacer do Parku w Warce wypadł super nie zastanawialiśmy się bez żadnego sprzeciwu Piesio jak do rany przyłóż :) jeszcze lepiej niż byśmy się tego spodziewali/ Dziękujemy Mili opiekunowie Atosa-Kontakt super tylko ja zawadzałem ale już mam nadzieje że jest ok HOTEL moim zdaniem 1-Pierwsza Klasa Super Psiaki i Opieka ;p Drogę powrotną całą przespał :) 20km od Janowa zatrzymaliśmy się przy sklepie aby coś zjeść\proste o Atosie nie zapomnieliśmy. Pan Artur powiedział nam że w nagrodę jakoś WYNAGRODZIĆ 5 PARÓWEK BYŁO MAŁO WIĘC NASTĘPNE 5 wystarczyło\Z CZEGO 1 ZOSTAŁA:p Tyle śmiechu radości po prostu WYPAS SUPER nic ująć a Dodawać aż aż :) pierwsze kroki Poznał w miarę dziś Janów dopiero wróciliśmy do domu od 20:00 do 23:00 chyba wystarczy jak na pierwszy raz:)od jutra będzie razem ze Mną w pracy (gospodarstwo rolne) przyzwyczajając się do nowego/swojego terenu. Jesteśmy Z Narzeczoną Bardzo zadowoleni,lepiej trafić na pewno nie mogliśmy:* Pozdrawiamy Całą EKIPĘ -Atos oczywiście też ;* z Poważaniem Artur Podskok i Sylwia Rubach <Atos> ps. w miarę możliwości będę odp.:loveu: ATOS PIES ZAJEBISTY :cool3: Quote
anita_happy Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Dobra...to pisze, ze ATOS ma DOM!!!! juz drugi raz mu tytuł watku zmieniam..az sie boję.... !!!!!!!!!! Pani Ilonko - zadowolona :) Fakt, ze ATOS to zajebczasty piesol to MY WIEMY :P widzicie jakie grono fanek /i paru fanów/ ma ATOS...duzo przeszedł...ale teraz juz jest stabilnym emocjonalnie psem, który bedzie waszym przyjacielem i strózem na lata... TYLKO 1. adresatka na szyi - bo zapakuje w koperte i wyśle 2. obroza na kleszcze - Wasz rejon jest "kleszczowy" Kiltix/Bolfo/Preventic lub taka jaka ma teraz - Aimez podaj nazwe...raz na miesiac mozna doladowac krople na kleszcze...JAK BEDA JAKIEKOLWIEK PROBLEMY KLESZCZOWE - oby nie!!! - dzwoncie expresem...yumanji na pewno pomoze... musicie poznac Atosa i jakiekolwiek zmainy w zachowaniu, kt beda wydawaly sie dziwne sygnalizowac a. dyszenia b. apatia c. duze pragnienie d. blade spojowki i dziąsła a+b+c+d = babeszja...jesli wylapie sie to wczesniej Pies ma wieksze szanse na wyzdrowienei - PAMIETAJCIE O TYM, ze MY POMOZEMY!!! 3. kastracja :) /o tym pewnie wyedukował Was Jamor :) u psa to zabieg, a pozbywacie sie wileu problemów...same pozytywy kastracji... a. zdrowie b. przywiazanei do terenu, nie ucieknie na panienki...a potencjał ma...dzis poznaąłm jego mozliwosci!!!człowiek nie wygra z naturą... Quote
jamor Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 anita_happy napisał(a):heh..obejrzałam sobie zdjecia z dzis... wcale nie taki zły paparatzi ze mnie :P z 80% zdjec co robiłas wywaliłem. brak ostrości. moja wina bo nie wytłumaczyłem. duzy piescien na obiektywie słuzy to Zoom, kręcoc nim przybliza sie i oddala. mały na koncu jest do reglulacji ostrosci. był ustawiony na automat wiec kieruje sie srodek pola widzenia na wybrany element, przyciska migawke do połowy, wtedy autofokus oblicza i ustawia ostrosc , dopiero wtedy mozna nacisnąc do konca. oboektwy trzymamy u nasady, nie za koncówke. trzymac u nasady pewnym chwytem ale nie za mocno co by przewody do koncówki miały swobodny przelot i cisnienia zbednego nie tworzyc. koncówki nie lizac bo cisnienie uszkodzi sprzet Quote
IlonaS Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Cieszę się, że nowi ludzie Atosa zarejestrowali się na tym forum. Bo my faktycznie jak rodzina i wszyscy chcemy,aby Atos był szczęśliwy.Wspierali go w całej tej niedoli wspaniali ludzie, dobrze,że na takich trafił.Nowym właścicielom życzę wielu wspaniałych chwil z Atosem i myślę, że czasami zagości tu jakaś wiadomość o nim, a może nawet fotka. Quote
koosiek Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Fajnie zobaczyć taki zmieniony tytuł :) [quote name='anita_happy']bo jakos tak smutno bez atosa...na kogo my teraz bazarki bedziemy robic..hihihi A czytałaś o Lampuszonie? Jemu się niedługo przydadzą :( [quote name='anita_happy']3. kastracja :) /o tym pewnie wyedukował Was Jamor :) u psa to zabieg, a pozbywacie sie wileu problemów...same pozytywy kastracji... a. zdrowie b. przywiazanei do terenu, nie ucieknie na panienki...a potencjał ma...dzis poznaąłm jego mozliwosci!!!człowiek nie wygra z naturą... Ja bym tu dorzuciła punkt trzeci - albo raczej pierwszy, albo drugi podpunkt pierwszego - Atos jest do kochania, nie do rozmnażania i dlatego jajka stracić musi. Bo upilnować się nie da. Quote
Aimez_moi Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Bardzo sie ciesze z kontaktu z nowymi wlascicielami....:):) Atos jest rewelacyjny...:):) Quote
kama210 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 właśnie przelałam jamorowi za hotel Atosa za maj - 450 zł wpłaty: 50 zł Aimez, 10 zł znajoma Aimez 50 zł IlonaS 40 zł cioteczka Lolalola /przekazane z wpłat za Juniorka / 20 zł Kama210 czyli z bazarków - do brakującej kwoty - wpłacam 280 zł /trzeba robić nowe bo kasiora na wykończeniu/ ps. po uzgodnieniu - deklaracje anita_happy i happy-mammas (100 zł) przechodzą na sterylkę Latiki Quote
Aimez_moi Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Atos cwaniaczku nasz Kochany co tam slychac u Ciebie? Quote
Aimez_moi Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Rozmawialam z domem Atosa...... U Cwaniaczka wszysko ok..... ten Pan, ktory go odebral jest synem Pani z ktora rozmawialam.... Atos bardzo ladnie je, Pani dba o niego podsuwa mu smakolyki..... budowany ma wlasnie kojec w ktorym zamieszka.....biega po wielkim terenie ogrodzonym ponad dwa hektary...... Mamy zaproszenie do odwiedzin Atosa w nowym domu.......:):) Quote
kama210 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 :multi::multi: to dobrze że Aimez trzymasz rękę na pulsie.... Quote
Recommended Posts