Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 754
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, co z tym panem? Czy organizujecie przedadopcyjną? Widzę, że Jamor powoli zaczyna tracić cierpliwość...

A tak w ogóle, to czy Atos ma ogłoszenia? Ja mu co jakiś czas odświeżam, ale nie ma tego wiele... Czy ktoś go tak porządnie ogłasza?

Posted

no to się podziało.... :multi::multi:
Atos - trzymaj się chłopaku... szczęścia w nowym domku ... dziękujemy jamor za opiekę ...
:Rose:
mam nadzieję że nowi właściciele zawitają na wątek :modla:i będziemy mogli podziwiać Atosa na nowych włościach i mieć relację na bieżąco ....

... a jeszcze niedawno spał na zaspie śniegu ....

http://jamor.fotosik.pl/albumy/743147-106.html

Posted

Anita podaj mi na pw swoje dane do wplaty..... to zaraz przeleje kase na Atosika.....
Kama tez swoja deklaracje i brakujaca reszte z bazarkow....
Ja mam swoje 60zl plus 50zl z poprzedniego DT p.Ilony to jest 110zl.
Mam jeszcze nie rozdysponowane 40zl od Lolalola, ktore przeznaczyla na szdlowieckie potrzeby.....

Posted

Atosiku życzę ci w nowym domu kochających ludzi, pełnej michy, poczucia bezpieczeństwa i tego, że jesteś bardzo potrzebny.Jesteś psem mądrym i uczuciowym, twoi ludzie na pewno docenią te zalety. Od dzisiaj mają wspaniałego psiaka. Może na tym wątku zobaczymy jeszcze twoje nowe fotki ??

Posted

nowe fotki Pani Ilono mamy przyobiecane :)
moze uda sie domek na forum zaprosci :)
bo jakos tak smutno bez atosa...na kogo my teraz bazarki bedziemy robic..hihihi

a zdjecia SUPER :)

TO CO...ZMIENIAMY TYTUŁ WATKU :P

Posted

Witam was wszystkich po :

1.Nie odbierałem bo nie zapisałem numeru/nie odbieram od nieznajomych-mój błąd że nie zapisałem
2. Atosa można odwiedzić bez problemu Janów Podlaski woj.Lubelskie ul.Podborna 26 ,e-mail: skokoo1@wp.pl
3.Jak usłyszałem o kastracji to mi brakło tchu do dalszej rozmowy,nie mam nic przeciwko temu ale wolał bym aby pozostał oryginalny :) jeśli są takie wymagania ok spoko możecie spać spokojnie:))
4. W czwartek będą new zdjęcia Atosa z terenem na którym przebywa
xD
5.Dziś gdy zajechałem do Pana Artura zobaczyłem to nie dał mi wejść na posesję trochę się wydygałem,pierwszy spacer do Parku w Warce wypadł super nie zastanawialiśmy się bez żadnego sprzeciwu Piesio jak do rany przyłóż :) jeszcze lepiej niż byśmy się tego spodziewali/ Dziękujemy

Mili opiekunowie Atosa-Kontakt super tylko ja zawadzałem ale już mam nadzieje że jest ok

HOTEL moim zdaniem 1-Pierwsza Klasa Super Psiaki i Opieka

;p Drogę powrotną całą przespał :) 20km od Janowa zatrzymaliśmy się przy sklepie aby coś zjeść\proste o Atosie nie zapomnieliśmy. Pan Artur powiedział nam że w nagrodę jakoś WYNAGRODZIĆ 5 PARÓWEK BYŁO MAŁO WIĘC NASTĘPNE 5 wystarczyło\Z CZEGO 1 ZOSTAŁA:p Tyle śmiechu radości po prostu WYPAS SUPER nic ująć a Dodawać aż aż :)
pierwsze kroki Poznał w miarę dziś Janów dopiero wróciliśmy do domu od 20:00 do 23:00 chyba wystarczy jak na pierwszy raz:)od jutra będzie razem ze Mną w pracy (gospodarstwo rolne) przyzwyczajając się do nowego/swojego terenu.
Jesteśmy Z Narzeczoną Bardzo zadowoleni,lepiej trafić na pewno nie mogliśmy:*
Pozdrawiamy Całą EKIPĘ -Atos oczywiście też ;*
z Poważaniem Artur Podskok i Sylwia Rubach
<Atos>

ps. w miarę możliwości będę odp.:loveu:
ATOS PIES ZAJEBISTY :cool3:

Posted

Dobra...to pisze, ze ATOS ma DOM!!!!

juz drugi raz mu tytuł watku zmieniam..az sie boję....
!!!!!!!!!!

Pani Ilonko - zadowolona :)

Fakt, ze ATOS to zajebczasty piesol to MY WIEMY :P

widzicie jakie grono fanek /i paru fanów/ ma ATOS...duzo przeszedł...ale teraz juz jest stabilnym emocjonalnie psem, który bedzie waszym przyjacielem i strózem na lata...
TYLKO
1. adresatka na szyi - bo zapakuje w koperte i wyśle
2. obroza na kleszcze - Wasz rejon jest "kleszczowy" Kiltix/Bolfo/Preventic lub taka jaka ma teraz - Aimez podaj nazwe...raz na miesiac mozna doladowac krople na kleszcze...JAK BEDA JAKIEKOLWIEK PROBLEMY KLESZCZOWE - oby nie!!! - dzwoncie expresem...yumanji na pewno pomoze...
musicie poznac Atosa i jakiekolwiek zmainy w zachowaniu, kt beda wydawaly sie dziwne sygnalizowac
a. dyszenia
b. apatia
c. duze pragnienie
d. blade spojowki i dziąsła
a+b+c+d = babeszja...jesli wylapie sie to wczesniej Pies ma wieksze szanse na wyzdrowienei - PAMIETAJCIE O TYM, ze MY POMOZEMY!!!
3. kastracja :) /o tym pewnie wyedukował Was Jamor :) u psa to zabieg, a pozbywacie sie wileu problemów...same pozytywy kastracji...
a. zdrowie
b. przywiazanei do terenu, nie ucieknie na panienki...a potencjał ma...dzis poznaąłm jego mozliwosci!!!człowiek nie wygra z naturą...

Posted

anita_happy napisał(a):
heh..obejrzałam sobie zdjecia z dzis...
wcale nie taki zły paparatzi ze mnie :P

z 80% zdjec co robiłas wywaliłem. brak ostrości. moja wina bo nie wytłumaczyłem. duzy piescien na obiektywie słuzy to Zoom, kręcoc nim przybliza sie i oddala. mały na koncu jest do reglulacji ostrosci. był ustawiony na automat wiec kieruje sie srodek pola widzenia na wybrany element, przyciska migawke do połowy, wtedy autofokus oblicza i ustawia ostrosc , dopiero wtedy mozna nacisnąc do konca. oboektwy trzymamy u nasady, nie za koncówke. trzymac u nasady pewnym chwytem ale nie za mocno co by przewody do koncówki miały swobodny przelot i cisnienia zbednego nie tworzyc. koncówki nie lizac bo cisnienie uszkodzi sprzet

Posted

Cieszę się, że nowi ludzie Atosa zarejestrowali się na tym forum. Bo my faktycznie jak rodzina i wszyscy chcemy,aby Atos był szczęśliwy.Wspierali go w całej tej niedoli wspaniali ludzie, dobrze,że na takich trafił.Nowym właścicielom życzę wielu wspaniałych chwil z Atosem i myślę, że czasami zagości tu jakaś wiadomość o nim, a może nawet fotka.

Posted

Fajnie zobaczyć taki zmieniony tytuł :)

[quote name='anita_happy']bo jakos tak smutno bez atosa...na kogo my teraz bazarki bedziemy robic..hihihi

A czytałaś o Lampuszonie? Jemu się niedługo przydadzą :(

[quote name='anita_happy']3. kastracja :) /o tym pewnie wyedukował Was Jamor :) u psa to zabieg, a pozbywacie sie wileu problemów...same pozytywy kastracji...
a. zdrowie
b. przywiazanei do terenu, nie ucieknie na panienki...a potencjał ma...dzis poznaąłm jego mozliwosci!!!człowiek nie wygra z naturą...

Ja bym tu dorzuciła punkt trzeci - albo raczej pierwszy, albo drugi podpunkt pierwszego - Atos jest do kochania, nie do rozmnażania i dlatego jajka stracić musi. Bo upilnować się nie da.

Posted

właśnie przelałam jamorowi za hotel Atosa za maj - 450 zł

wpłaty:
50 zł Aimez,
10 zł znajoma Aimez
50 zł IlonaS
40 zł cioteczka Lolalola /przekazane z wpłat za Juniorka

• /
    20 zł Kama210

czyli z bazarków - do brakującej kwoty - wpłacam 280 zł /trzeba robić nowe bo kasiora na wykończeniu/

ps. po uzgodnieniu - deklaracje anita_happy i happy-mammas (100 zł) przechodzą na sterylkę Latiki

• Posted

Rozmawialam z domem Atosa......
    U Cwaniaczka wszysko ok..... ten Pan, ktory go odebral jest synem Pani z ktora rozmawialam.... Atos bardzo ladnie je, Pani dba o niego podsuwa mu smakolyki..... budowany ma wlasnie kojec w ktorym zamieszka.....biega po wielkim terenie ogrodzonym ponad dwa hektary...... Mamy zaproszenie do odwiedzin Atosa w nowym domu.......:):)