Aimez_moi Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Jamor..... dzieki za czarnucha..... musi biegac burak jeden...... Quote
jamor Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Aimez_moi napisał(a):Jamor..... dzieki za czarnucha..... musi biegac burak jeden...... miałem tel zainteresowanego pana z Janowa Lubelskiego. gosc ma jechac na spotkanie pociagiem to moze warto odrazu domek sprawdzic aby 100 razy chłopa nie ganiac Quote
anita_happy Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 jamor napisał(a):miałem tel zainteresowanego pana z Janowa Lubelskiego. gosc ma jechac na spotkanie pociagiem to moze warto odrazu domek sprawdzic aby 100 razy chłopa nie ganiac dzwonił i do mnie wczoraj po nocy :) najpierw smsa wysłał...bo sie dibic nie mógł cały dzien :( a JAMOR jak ty myslisz..na ucho??? Pan sie pytał ja ATOS w stosunku do dzieci +10 lat??? dlatego pslały my do Ciebie...bo my juz dawno +30 :) oka...to sie z PAnem kontaktujee...ankiete wysyłam.. jedno mi sie tylko rzuciło na ucho.. mieli Husky i umrarł na babeszje..miał duzo kleszczy:/ echhh... reszta na ucho - w porzo Quote
Aimez_moi Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Mnie tez sie wydaje, ze Pan ok.....:):) Jamor.... Atos jest.... najpiekniejszy, najmadrzejszy, itd...... Nasz Ci on.....:):) Quote
anita_happy Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Aimez..znajdz kogoś kto pojedzie na przedadopcyjna...ja mam pecha... Janów Podlaski Quote
jamor Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 jesli ma domnie przyjechac w niedziele to szybko sprawdzic chłopa. a do albumu wrzuciłem nowe zdjecia atosa. jakosc słaba bo wieczorowe. załozony obiektyw 70-300 nie sprawdza sie przy nim. aby zrobic zdjecie z tego trzeba oddalic sie od obiektu na kilka metrów a atos łazi za mną jak przyklejony Quote
IlonaS Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Atos jest piękny na tych nowych zdjęciach, a te jego migdałowe oczy i to spojrzenie...Kto się zapatrzy na tego psa to go tak szybko nie zapomni. Póki co Atos sobie biega po jamorowych włościach, i widać bardzo szczęśliwy. Ale co go jeszcze w jego psim życiu spotka??? Oby tylko same dobre rzeczy. I domek najlepszy pod słońcem, i taki, w którym będzie kochany. Quote
Aimez_moi Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Zgadzam sie 100 na 100. Ma byc kochany i szczesliwy....:):) Quote
Aimez_moi Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Atos sliczna pogoda dzisiaj...... popedz do Jamora i na ...... obchod ruszajcie.....:):) Quote
koosiek Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Macie już kogoś na wizytę? Tu jest wątek schronu w Białej Podlaskiej: http://www.dogomania.pl/threads/173527-320-pi%C4%99knych-ps%C3%B3w-z-Bia%C5%82ej-Podlaskiej-szuka-domk%C3%B3w-potrzebne-og%C5%82oszenia!! , może ktoś stamtąd mógłby podjechać - to jakieś 15 km? Quote
anita_happy Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='koosiek']Macie już kogoś na wizytę? Tu jest wątek schronu w Białej Podlaskiej: http://www.dogomania.pl/threads/173527-320-pi%C4%99knych-ps%C3%B3w-z-Bia%C5%82ej-Podlaskiej-szuka-domk%C3%B3w-potrzebne-og%C5%82oszenia!! , może ktoś stamtąd mógłby podjechać - to jakieś 15 km?\ jejku koosiek..ty aniele..szukalam tego watku !!!!!!!!!! Quote
Aimez_moi Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Aniolki......aniolki.... sa wsrod nas....:):) Quote
anita_happy Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Koosiek chyba mialas nosa!!!facet napalony..zadzwonl do JAMORA..wypytał sie... ale nie chce kastracji...cos mi sie nie podoba... Kama210 dobrze powiedziala..ATOS musi isc pod noz..niestety..inaczej go nie oddamy...ludzie jakos nie sa nastawieni pro- przeciwdzialaniu bezdomnosci :/ ja nie chce zeby ktos napisala mi za 2 mc,z e pies nawial za cieczką!!! robimy bazarek na kastracje ATOSA! i juz... a Pan z Janowa zrzuca moj telefon jak dzwonilam :/ cos ty nie hallloooo Quote
koosiek Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Szczerze, to ja w tym momencie już bym się zastanawiała nad zrezygnowaniem z tego domu... Jeśli jednak zdecydujecie się go sprawdzić, to proszę, przypilnujcie, żeby przedadopcyjną zrobił ktoś z doświadczeniem. A jeśli już Atos będzie tam jechał, to koniecznie lżejszy o jajka. Quote
Aimez_moi Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 O ja cie....... nie chce kastracji.... No to prawie wiadomo co sobie mysli gosciu...... No tak, musimy zciachac Atosowe klejnociki i to szybciutko...... Quote
koosiek Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Może sam fakt, że nie chce kastracji nie jest najważniejszy - to może być efekt niewiedzy, błędnych przekonań... Ale niechęć do kastracji+olewanie telefonu od opiekuna psa już daje do myślenia. Quote
Aimez_moi Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Wiesz co, nie wiem dlaczego ale zawsze jak uslysze, ze ktos nie chce kastarcji oczami wyobrazni widze juz cale stadka Atosowych w tym przypadku maluchow...... Nie wiem, moze faktycznie to sprawa niewiedzy ale...... lampka sie swieci i to mocno. Quote
koosiek Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Aimez_moi napisał(a):Wiesz co, nie wiem dlaczego ale zawsze jak uslysze, ze ktos nie chce kastarcji oczami wyobrazni widze juz cale stadka Atosowych w tym przypadku maluchow...... Nie wiem, moze faktycznie to sprawa niewiedzy ale...... lampka sie swieci i to mocno. Świeci się, świeci ;) Tylko nie wolno zapominać, że spora część osób, które adoptują od nas psy, to amatorzy, zupełnie poza tematem psiej bezdomności i mogą po prostu być nieświadomi, jak ważne jest zapobieganie jej poprzez sterylizację. W końcu wciąż zdarzają się weci, którzy twierdzą, że suka powinna przynajmniej raz rodzić.... A co dopiero taki zwykły człowiek. W każdym razie ja jestem zwolenniczką ciachania psa przed adopcją (a w przypadku szczeniaków dodawaniu w umowie punktu z ostatecznym terminem sterylizacji). Tylko, że na to potrzebne są fundusze... Quote
Aimez_moi Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Atos piekny czarny psiaku......lansujemy sie...:) Quote
Recommended Posts