Aimez_moi Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 A ten drugi namiar okolo Lodzi? A w ogole to skad Ty Mala nadajesz? Quote
anita_happy Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 łódź odpadła :/ ankieta.... JA NADAJE ZE SZWEDZKIEJ ZIEMI!!!!!!!!!!RATunkuuuuu UWIEZINA!!!!ale jest nadzieja na odsiecz lądem! AIMEZ - zakupiłaś Ulubieńcowi Preventica!!! Quote
Aimez_moi Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Kupilam ale nie Preventic tylko cos tam innego..... Zobaczymy, podobno tak samo skuteczna. Quote
nincia Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Kbitki i co tam u Atosa ?? nikt nic nie pisze ??? ehh.... Quote
Aimez_moi Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Atos na pewno mocno szczesliwy u Jamora..... Domku koniecznie trzeba mu szukac..... Quote
nincia Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Kobiety mialam dzis telefon w sparwie Atosa z Opoczna Pan.....kurcze facet zna sie na rzeczy....kocha ziwerzeta, ma stadnine koni...tylko jest jeden problem bo ma w tej chwili 11-letniego owczarka niemieckiego ( defakto Pan mowi ze psiak w bardzo zlym stanie- jak to okreslil pies poszedl juz na emeryture....dopadla go starosc) i obawia sie ze pies mu zejdzie z dnia na dzien....powiedzialam jak sprawa wyglada z Atosem....dam numer Anicie niech jeszcze Anita z PAnem porozmawia wg mnie domek fajny tylko jest problem psiaka...:-( Quote
koosiek Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Wczoraj odświeżyłam mu niektóre ogłoszenia przy okazji robienia bazarkowych, cieszę się, że jest odzew :) Quote
nincia Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 koosiek super dziekujemy :loveu: byl kolejny telefon w sprawie Atosa....tylko znowu Anita bedzie musiala podjac decyzje bo jest drugi pies ... Quote
anita_happy Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 juz w PL ... bierzemy sie za Atosa Quote
nincia Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 No Anita dzis zadzowni do Pana z Opoczna zobaczymy jak to bedzie wedlug mnie domek jest super..... Quote
Aimez_moi Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Dzis wyslalam do Jamora obroze dla cudowniaka.... mam nadzieje, ze pomimo to nie preventic to bedzie dzialac. Quote
anita_happy Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 a co kupilas...Aimez... bo jak nie preventik to bayer... a właśnie z tym preventiciem to jest porblem..a dobry jest:( Quote
Aimez_moi Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Nie.... chyba jeszcze jakas inna ..... Jamor ma jeszcze dla niego kropelki...... Quote
anita_happy Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Anita dzwoniła do Pana...wysłała smsa bo nie odbierał..czekam na kontakt.... Atosowe cudo...ma 3 obserwatorów na allegro! Quote
Aimez_moi Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Mam nadzieje, ze ktos sie odezwie bo psiak bardzo potrzebuje domu.....:) Quote
ocelot Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Dziewczyny przecież sporo osób się odezwało? Najpierw Atosa na hura wieziecie do ludzi którzy go zwracają, a teraz taka selekcja? Pan spod Wrocławia nie? Quote
anita_happy Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 ocelot napisał(a):Dziewczyny przecież sporo osób się odezwało? Najpierw Atosa na hura wieziecie do ludzi którzy go zwracają, a teraz taka selekcja? Pan spod Wrocławia nie? nie było na hurraaaa..to była jedyna osoba, kt zapytałą o ATOSA i chciała bezdomnego z ulicy z niczym zabrac...brudnego w dodatku...dała mu szanse...nie wyszło - nikt psa, az tak nie znał... Pan z WROCŁAWIA zrezygnował po otrzymaniu ankiety /w sumie to jego córka zrezygnowała/ Pani z Warszawy - zrezygnowała - sprawy rodzinne Dzis dzwoniłam do Opoczna - po majowym weekendzie jade tam z ATOSEm na zapoznanie...jak sie dogada z Panem i jego zwierzyncem to zostaje...weczesneij chyba go wykastruje... kastrowac przed wydaniem???czy nie bedzie to tak, ze jak sei go wykastruje to chłopka bedzie miał burze hormonów i nam sficuje????to 3/4 letni pies..... podddaje do dyskusji nie chodzi mi o kastracje bo tam ma byc...chodzi mi o przemyslaną kastracje owczarka belgijskiego - naczytałam sie na Forum, ze belgi źle znosza takie zabiegi....co robić??? SELEKCJA jest po to aby uniknac kolejnego zwrotu z adopcji....nie mozna sobie na to pozwolić. lepiej przetrzymac i oddać w dobre rece do osoby, kt nie zmarnuje wysiłku włożonego w ATOSA..... Quote
Aimez_moi Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 A ten pan z Opoczna jakie zwierzeta ma jeszcze? Quote
anita_happy Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Aimez_moi napisał(a):A ten pan z Opoczna jakie zwierzeta ma jeszcze? owczarek - emeryt 11 lat, nie ma pociagu do innych psów stadniana koni śląskich - same klacze i jeden źrebak...heh Pan na ucho - super :/ posesja ogromna psy mieszkaja na dworze, ale maja dobre warunki nawet na zime. Jest kojec - duzy, ale psy zyja wolno na posesji Pan ma serce do zwierząt, o swoim Małym - tak przekornie nazwał owczarka mowi, ze pies ma taki sam charakter jak jego Pan...heh...generalnie mowił bardzo miło o swoim psie. W domu w końskich był problem z Aramisem bo psy walczyły o miłość w dodatku całe zamieszanie było w domu, w zamknieciu..zycie na dworzu to co innego...a Atos nie wykazuje agresji do obcych spów... Jamor- jak Atos do innych mieszkańców w jamorowym raju???jak inni biegają, a Atos jest zamkniety - nasza pięknota atakuje towarzyszy niedoli ??? Aimez moze zadyndaj do Jamora....zapytaj???co on na to...bo ja jestem w stanie pojechac z Atosem i sprawdzić dom i klimaty miedzypsie... zapytaj Jamora co on na to... Atos mieszkał by na dworzu...miał by pare hektarów do oblatania, stajnie....do strózowania jak znalazł... Panu nie chodzi o psa szczekajacego...tylko takiego, który bedzie przyjacielem domu, a bedzie strasyzł samym sobą... a taki jest nasz gagatek - ma groźny look a w sercu - anioł i pieszczoch.... Quote
IlonaS Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Dom wymarzony.ale najważniejsze to zbadać "międzypsie" klimaty.Atos to pies po przejściach,ale stosunkowo młody a Mały to już staruszek.Ważne,aby psy nie przeżyły traumy-Atos następnej a Mały nie zawinionej.ATOS musi znależć dom NAJLEPSZY z możliwych i człowieka,który go pokocha.Ten pies NAPRAWDĘ potrafi kochać bezgranicznie,a cóż znaczy świat bez psiej miłości? Quote
anita_happy Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 IlonaS napisał(a):Dom wymarzony.ale najważniejsze to zbadać "międzypsie" klimaty.Atos to pies po przejściach,ale stosunkowo młody a Mały to już staruszek.Ważne,aby psy nie przeżyły traumy-Atos następnej a Mały nie zawinionej.ATOS musi znależć dom NAJLEPSZY z możliwych i człowieka,który go pokocha.Ten pies NAPRAWDĘ potrafi kochać bezgranicznie,a cóż znaczy świat bez psiej miłości? Witamy :) debiut u Atosa...wreszcie :) Atos zmienił sie strasznie...zapomniał o agresji...do psów, kt biegają, a on jest w kojcu - bez agresji... pojedziemy i sprawdzimy... Nasza piękniocha musi miec terren do oblatania...jak patrze na fotki z jamorowego raju to aż chce sie utrzymywać tego piękniocha na tych wakacjach... heh WITAMY i zapraszamy :) Quote
nincia Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Anita a mi cos podpowiada ze to bedzie wlasnie ten dom....nie wiem dlaczego ale tak mi cos podpowiada..... Quote
nincia Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 koosiek jest ogrodzona....psiaki maja swoej kojce ale mimo tego biegaja wolno po calych hektarach...poprostu dom wymarzony..... Quote
Recommended Posts