anita_happy Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Aimez_moi napisał(a):Babo wracaj.....:) Atos jest cudny...... mam nadzieję, że trafi mu się wspaniały dom.....:) WIECIE co to dzicz!!!!to wam pokaze jak wróce.... bosze....pola i lasy..pola i lasy...i rzeka!!!! i jeszcze raz pola! Quote
koosiek Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Jeżeli Atos pójdzie do adopcji, a będziecie miały jeszcze jakieś chętne domy, to miejcie proszę na uwadze to ogłoszenie: http://www.kupsprzedaj.pl/zwierzeta/do_adopcji/psy/showAdvert4104096.html Quote
anita_happy Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Koosiek...dzieki... piekna sunieczka!!!! i az strach bo moze posłuzyc jako maszynka do mnozenia..bo ładna Quote
Aimez_moi Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Anita to Ty wracaj ...... A jezeli ulegniesz urokowi pol, lak i lasow to co wtedy bedzie? Quote
anita_happy Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Aimez_moi napisał(a):Anita to Ty wracaj ...... A jezeli ulegniesz urokowi pol, lak i lasow to co wtedy bedzie? nie bój sie....WOLE POLSKIE KLIMATY... Quote
Aimez_moi Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Tak nam mow........ A wiadomo co Cie moze zauroczyc....:) Atos czeka... wracaj... Quote
Aimez_moi Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Atos podobno zaaklimatyzowal sie u Jamora na 100%. Domku mu koniecznie trzeba.... Quote
nincia Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Aimez ot jest psiak, ktory szybko przywiazuje sie do ludziow.... Atosku gdzie ten fajowy domek dla Ciebie ??? Quote
Aimez_moi Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Myslicie, ze szybko sie odnajdzie w nowym domku? Quote
nincia Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Aimez mysle ze jak ludzie pokaza mu milosc i zainteresowanie to bedzie kwestia 2 dni i pies juz ich.... Sama wiesz jak bylo u Happy_Mamas....dwa dni i pies byl sprzedany... On kocha czlowieka i jak ten pokaze mu milosc tak bedzie oddany.... Quote
Aimez_moi Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Rozmawialam ostatnio z Jamorem, ktory potwierdzil, ze to cudowny pies..... Jak to Jamor z wlasciwym sobie poczuciem humoru.......:) Quote
jamor Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 anita_happy napisał(a):co tam ty moja pieknoto???? Kasa doszła. Zastanawiam sie ja, i rózniez zastanawia sie Atos - dlaczego wyrazono zgodę i zrobiono nadzieję p. Stanisławowi Bierońskiemu z Wrocławia i go potem olano. dlaczego nie wydano decyzji o sprawdzeniu domku ? A może ktos sprawdzał a ja się nie doczytałem na wątku. Mam przed sobą list ktory był załączony do próbki zapachowej z 02.04.2010. Z treści jasno , wyrażnie i konkretnie wynika , że Pan Bieroński jest na 100% zdecydowany adopcja atosa, nawet w ciemno jesli to nie jest jego pies. NIe jest w moim interesie aby poszedł do DS, bo piask jest lux, bez problemowy. Po co mam na jego miejsce przyjmowac nowego, moze bardzo problemowego, moze schorowanego jak ten jest ok, ale... no własnie. NO własnie, bo nie kumam o co chodzi ? Quote
nincia Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Kobiety moje skromne zdanie pozwole sobie wtracic....moze jednak warto sprawdzic ten domek z wrocka??? Jamor pisze ze Pan Bieroński jest zdecydowany.... A atos potrzebuje domu....nie moze w nieskonczonosc siedziec u Jamora.... P.S. troche ograniczaja nas fundusze a dla Atosa to moze byc szansa na godne zycie .... Quote
anita_happy Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 jamor napisał(a):Kasa doszła. Zastanawiam sie ja, i rózniez zastanawia sie Atos - dlaczego wyrazono zgodę i zrobiono nadzieję p. Stanisławowi Bierońskiemu z Wrocławia i go potem olano. dlaczego nie wydano decyzji o sprawdzeniu domku ? A może ktos sprawdzał a ja się nie doczytałem na wątku. Mam przed sobą list ktory był załączony do próbki zapachowej z 02.04.2010. Z treści jasno , wyrażnie i konkretnie wynika , że Pan Bieroński jest na 100% zdecydowany adopcja atosa, nawet w ciemno jesli to nie jest jego pies. NIe jest w moim interesie aby poszedł do DS, bo piask jest lux, bez problemowy. Po co mam na jego miejsce przyjmowac nowego, moze bardzo problemowego, moze schorowanego jak ten jest ok, ale... no własnie. NO własnie, bo nie kumam o co chodzi ? Ja jestem w kontakcie z Panem Stachem... dostał ankiete miał dać adres do organozowania wizyty pa...okolice Wrocka Pan Stach wie, ze ma czasu troche..bo ja w poniedziałek dopiero wracam do PL.. ma czas z ankietą do niedzieli :) Poza tym sam miał jakis zabieg u okulisty jak dzwoniłam przed wyjazdem Quote
Goś Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Zapiszę sobie. Po pierwsze - zaglądam do Atosa i trzymam kciuki. Po drugie - nie stwarzając niepotrzebnej presji, ale szczerze - mój Golin z podpisu czeka w kolejce do Jamora. A dobrze nie jest... jeśli ktoś znajdzie chwilę, to zapraszam na wątek. Quote
jamor Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 anita_happy napisał(a):Ja jestem w kontakcie z Panem Stachem... dostał ankiete miał dać adres do organozowania wizyty pa...okolice Wrocka Pan Stach wie, ze ma czasu troche..bo ja w poniedziałek dopiero wracam do PL.. ma czas z ankietą do niedzieli :) Poza tym sam miał jakis zabieg u okulisty jak dzwoniłam przed wyjazdem mozna poprosic dziewczyny z dogo z tego terenu o sprawdzenie domku. bedzie obiektywna relacja. formalnosci papierkowe tez moga dopilnowac. To czesto stosowana metoda i skuteczna. Na pewnie pomogą !!! Quote
nincia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Nie jednokrotnie byl juz w taki sposob dom sprawdzany ( przez inne osoby z dogo) i wydaje mi sie, ze jest to jedyne wyjscie sprawdzenia domu a formalnosci tak jak napisal Jamor moga dopilnowac osoby, ktore beda sprawdzaly domek.....trzeba tylko checi zeby znalezc takie osoby.... Quote
anawa Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Prooooooooooszę.................... mój pies też czeka w kolejce..............już walizki spakowane.................. Quote
nincia Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 no i doopa bedzie z tym domkiem :-( Anita do mnie pisala......Córka sie nie zgadza na psa...:-( Quote
anita_happy Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 jak nincia napisała!!! zaczynamy od nowa z szukaniem domu... Pan Stach musial spacyfikowac... córka nie zgodziła się na drugiego psa, którego bedzie musiała przejać po tacie...bo Pan Stach 65 lat... pytania w ankiecie dotyczyły rodziny - i rodzina wyraziła swoja dezaprobate... odswiezam allegro ATOSA Quote
anita_happy Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 NOWE ALLEGRO DL AATOSA... allegro z bajerami!!!!!!!!! JA STAWIAM http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1008059051 Quote
Recommended Posts