Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

INFORMUJE:

umówiona jestem na przedadopcyjną we wtorek z Panią, która była u ATOSA dzis ze mną....

początkowo Pani troszke sie przestraszyła ATOSA :) ale jak zobaczyła, ze po pysku mnie ten nasz cholernik polizał -juz emocje opadły...

A NASZ ATOS to nie nasz...jamorowy on...
:(
az mi sie smutno zrobiło, ze mnie nie witał szaleńczo:/

• Replies 754
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani o Atosie dowiedziała sie ze strony
szerlok.pl

mieszkanie na Bemowie - blisko parku /sie zobaczt na pa/
pani singielka
bez psa

p.s.
przed chwilka dostałam sms od Pana Stacha, odn Atosa...prosil o info czy ogłoszenie aktualne...
napisalam ze Atos w hoteliku - ma propozycje domu i ze moze jutro zadzwonic...
Pan napisał, ze w 2009 zaginał mu Gronek podobny do Atosa :/

Pan z allegro...Atos na alelgro ma 3 obserwatorów u mnie

Posted

to sie porobiło!!!!!!!!!!!!

wczoraj sms...a dzis zadzwonił Pan - 65 lat, na głos żywotny...gimnastyka chińska /nie wiem co to/
rower z labką, kt przygarnął od myśliwych, kt znaleźli ...

zamieszkanie - pod wrocławiem 56 ar
posesja ogrodzona

miał Gronka - w 2009 poszedł za suką, podczas wymiany owego ogrodzenia, było szukanie - pies zapadł sie pod ziemie...na imie miał BARYTON vel.Bary /z białą łatką pod szyją/...

Pan ma kojec, jak go nie ma w domu to zamyka psy w kojcu, bo złodzieje...
jak jest w domu - pies na posesji...

Pan szukał gronka po schroniskach w okolicy, ale trafiła mu sie labka...a wczoraj wieczorem wszedł na allegro i z sentymentu wpisał groendael - i wyskoczył ATOS...
wyskoczył bo ma allegro wyroznione:P

generalnie...ja w srode ide na pa do kobitki z Warszawy - mieszkanie/bez psa/ pani singielka/blisko parku ....

CO ROBIĆ!!!!!!!!!!!!!

p.s,
dziś poprosze JAMORA o sprawdzenie czy ATOS reaguje na BARYTONA/BAREGO - Pan ma mi podesłać jakies foty Barego..ma ksiazeczkę zdrowia etc...Pan oddaje sie pod wizytacje-zna zasady adopcji...po psa moze przyjevhać...

Posted

anita_happy napisał(a):
A NASZ ATOS to nie nasz...jamorowy on...
:(
az mi sie smutno zrobiło, ze mnie nie witał szaleńczo:/

Wszystkie psy u Jamora to są już "jego" psy :) Ja się zastanawiam, co on z nimi robi, że one takie zakochane?

Atos na żywo jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach :loveu:

Posted

byłam...

25 pytan ankiety przeszłam...

kastracja jest - jak pies sie ogarnie w domu to bedzie i kastracja....

mieszkane jest - duze
dwie kobitki / mama+córa
mama - jeździ na motorze :P/rowerze
blok /Bemowo/blisko do zieleni....do lasu...na lotnisko

A PAN z Wrocławia dzwoni nadal....zapach wysyła i Jamor bedzie sprawdzał, czy ATOS to nie BARYTON ??

co robic..co robic...
mi bardziej pasuje PAni z Bemowa bo:
1. na miejscu - jest pod kontrolą
2. mieszka w domu
3. ma dokochania dwie kobitki

ehhhh

Posted

Dzis wplynelo na konto Atosa
01.04.2010 - 20zl - od imienniczki Happy Mamas tej co dokarmia Cywila na Hubala......
Dziekujemy slicznie.
Anita jak mozesz wrzuc na pierwsza stronke...:)

Posted

chciałbym o jasnosc sprawy. czy jesli dojdzie puszka zapachowa to mam robic jakis eksperyment czy juz ewentualnie zapadło ze pies idzie do Pani.

Posted

sprawdzamy....koniecznie...
z ciekawosci i dla dobra zwierza

Pani jest naszykowana na przekzanie psa...
mam nadzieje ze do srody paka dojdzie..bo w srode chciałabym po gagatka przyjechac...
umowiłam sie z Paią tak, ze ja zabiore psa do siebie..ona jeszcze raz przyjedzie i zobaczą sie.../miejsce trzymamy jeszcze dla atosa u Ciebie/...
Pani lekko sie zważyła jak zobaczyła jego agresję z klatki..ale zakochana jest w nim z lekką doza niepewnosci...
Ja musze byc na 1-- procent pewna, ze ATOS to pies dla niej i jej córki.
wizyte Pani przeszła i jak dla mniejest ok.
Ale MUSI być to 100 procent

miejsce zwolnimy jak Pani odbierze psa /piątek-sobota/

awaryjnie...
jak wyjdzie ze Pan z Wrocławia to nie własciciel...
Pan zakochany w Atosie..powiedział, ze jak Pani spacyfikuje to on przyjezdza po ATOSA.

JA wole ATOSA miec pod okiem i na miejscu...
a Bemowo ma to do siebie..ze jest gdzi e wyjsc..a Pani jest sportowolubna...

Posted

[quote name='anita_happy']sprawdzamy....koniecznie...
z ciekawosci i dla dobra zwierza

Pani jest naszykowana na przekzanie psa...
mam nadzieje ze do srody paka dojdzie..bo w srode chciałabym po gagatka przyjechac...
umowiłam sie z Paią tak, ze ja zabiore psa do siebie..ona jeszcze raz przyjedzie i zobaczą sie.../miejsce trzymamy jeszcze dla atosa u Ciebie/...
Pani lekko sie zważyła jak zobaczyła jego agresję z klatki..ale zakochana jest w nim z lekką doza niepewnosci...
Ja musze byc na 1-- procent pewna, ze ATOS to pies dla niej i jej córki.
wizyte Pani przeszła i jak dla mniejest ok.
Ale MUSI być to 100 procent

miejsce zwolnimy jak Pani odbierze psa /piątek-sobota/

awaryjnie...
jak wyjdzie ze Pan z Wrocławia to nie własciciel...
Pan zakochany w Atosie..powiedział, ze jak Pani spacyfikuje to on przyjezdza po ATOSA.

JA wole ATOSA miec pod okiem i na miejscu...
a Bemowo ma to do siebie..ze jest gdzi e wyjsc..a Pani jest sportowolubna...[/QUOTE]

a jaka decyzja bedzie jesli test zapachowy wyjdzie pozytywnie ? dla sądów to tylko poślaka, a jak bedzie według Was ? czy ktos zwrocił sie do Pana o jakies zdjecie psa? ile pies miał w kłębie , jakiej był wielkosci ? skąd miał tego psa ? czy zna rodziców ? DNA ?

Posted

zdjęcie będe miec po swietach..poniewaz Pan ma zdjecia, ale we Wrocławiu...a tam gdzie teraz mieszka zdjec brak....
ma Ksiazeczke zdrowia...z opisu Gronek podobny...ale trudno żeby nie był podobny...
ten Pan mówił o bialej łacie, którą na piersi miał pies -ATOS ma...ale wiele gronków tez ja ma...
nie pytałma skąd miał psa..ale zapytam..
generalnie...wole lepiej dla Atosa zeby miał kobiete u kobku - bo wtedy jest spokojniejszy...mieszkanie jest duze - wiec sie pomieszczą..

Posted

"
.....................
Witam,

zakochałam się w tych smutnych oczkach Diory i bardzo chciałabym ją przygarnąć. Mieszkam w Ziębicach to niedaleko Wrocławia stąd moje pytanie czy istniałaby jakakolwiek możliwość transportu suni??
Jeśli tak to będę dalej się kontaktować z Panią.
Pozdrawiam i ślę głaski dla suńki
Magda
........................."
magdalena_kotowicz@onet.pl

ta sama co ATOSA chciała!!!!