Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 754
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dostałam taką propozycję DT z allegro, proszę odpiszcie do niej:
magdalena_kotowicz@onet.pl

»

Witam,
chętnie zapewniłabym Atosowi dom tymczasowy, tylko tymczasowy ze względu, że mieszkamy póki co z teściami i nie mogę powiedzieć co będzie za 2, 3 lata, a nie chciałabym fundować psiakowi następnych nieprzyjemności. Problem jednak tkwi w tym że mieszkam w okolicach Wrocławia, stąd moje pytanie czy byłaby jakaś możliwość transportu psiaka chociaż do Wrocławia skąd bym go odebrała?
Na pewno miałby u nas lepiej niż na ulicy zdany na łaskę obcych i innych agresywnych psów.
Nie mamy domku z ogródkiem ale mieszkamy na obrzeżach małego miasta, wokół bloku mamy rozległe pola, niedaleko staw i co najważniejsze mam mnóstwo czasu wolnego który mogłabym poświęcić Atosowi.
Pozdrawiam serdecznie i liczę na odpowiedź lub kontakt tel. 505 857 207
Magda

Do: Pokaż adresatów

: Pokaż załączniki

Posted

Prawdę mówiąc nie wydaje mi się, żeby kolejne przenoszenie Atosa miało jakiś sens... To ładny pies, szybko znajdzie dom, a u Jamora mu dobrze. A tej osobie można zaproponować psa, który wciąż mieszka na ulicy.

Ale to moje zdanie, decyzja nie należy do mnie :) No i ja nie płacę za hotel, więc łatwiej mi się to wszystko pisze ;)

Posted

dziewczyny decydowac..ale ja tez uważam, że ATOS moze czekać NA SWÓJ DOM U JAMORA - on juz swoje wycierpiał...
chłopak otwiera sie na ludzia...
SZCZEKA - pokazuje swoja wartosć...poza tym
transport Atosa do Wrocławia to połowa kosztów za hotelik ...
Jak dla mnie to nie ma sensu go rzucać po ludziach

Tu ma wspaniałą opiekę, towarzystwo i mozemy go odwiedzić :P

Posted

[quote name='kaja555']dostałam taką propozycję DT z allegro, proszę odpiszcie do niej:
magdalena_kotowicz@onet.pl

»

Witam,
chętnie zapewniłabym Atosowi dom tymczasowy, tylko tymczasowy ze względu, że mieszkamy póki co z teściami i nie mogę powiedzieć co będzie za 2, 3 lata, a nie chciałabym fundować psiakowi następnych nieprzyjemności. Problem jednak tkwi w tym że mieszkam w okolicach Wrocławia, stąd moje pytanie czy byłaby jakaś możliwość transportu psiaka chociaż do Wrocławia skąd bym go odebrała?
Na pewno miałby u nas lepiej niż na ulicy zdany na łaskę obcych i innych agresywnych psów.
Nie mamy domku z ogródkiem ale mieszkamy na obrzeżach małego miasta, wokół bloku mamy rozległe pola, niedaleko staw i co najważniejsze mam mnóstwo czasu wolnego który mogłabym poświęcić Atosowi.
Pozdrawiam serdecznie i liczę na odpowiedź lub kontakt tel. 505 857 207
Magda

Do: Pokaż adresatów

: Pokaż załączniki

Dziewczyny skorzystacie z tej propozycji dla innego biedaka?
Bo jest w Zgorzelcu w schronie pogryziony owczarek, który zupełnie nie radzi sobie w schronie; chwilowo bezpieczny w boksie szpitalika ale jak wróci na ogólne to się źle skończy...

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Pewnie, ze tak.
Fajnie byloby aby skorzystal z okazji....

atosa przstawiłem z boksu nr 1 do nr 10. przeprowadizł sie ze swoimi zabawkami wiec nawet nie zauwazył zmiany. nie szło wytrzymac jak ciagle kłócił się z moja redką ( belgiem malinois) takie same nakrecone charakterki. ich boksy były od siebie oddalone o 2 m , a ze w szeregu prostopadłym to sie widziały. jak dwie baby przekupki

Posted

Dzwoniła Pani w sprawie DORO...
pani jest Dogopozytywna:P

wspomniałam o ATOSIe...nie przeraziła sie różnicy DORO/ATOS :P
Katowice...
mieszkanie 55m2/ona i synek 6 lat/suczka szpicka, spadek po zmarłych rodzicach/zawsze miała dwa psy duze-ostatni po 13 latach zszedł na nowotwór/miała przyobiecanego niemieckiego, ale piesek zszedł po zatruciu trutką, czekała na niego i wspomoagałaf./mieszka koło parków, ze spacerami nie ma problemu/KOT po przejsciach

WŁAŚNIE o KOTA chodzi - jak tam Atos na kota...
Pani sie nie martwi o relacje pies / kot
a bardziej kot/pies
Kocica jest humorzasta i nie wszystkie psy lubi...jej poprzedniego psa kocica kochała...jak piesek lezał pod kroplówkami kocica ogrzewała go lezac na nim....

JAK ATOS Z KOTAMI??

sprawdzamy czy kontakt do Anett przesyłam...Pani z Katowic, a Anett ma jakiegoś owczarka w potrzebie