anita_happy Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Rybka...lobbuj..lobbuj.. DT CZYTA :P hihih CYWIL/BORIA Quote
Aimez_moi Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Anita a moze DT przejmie teraz biede Cywilowa..... Quote
anita_happy Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 ocelot napisał(a):Anita.... a będą wieści z DS? a wieści by były na DOGO jasli forum byloby bardziej multimedialne..albo moje umiejętności przekazu lepsze na fonie jestesmy z rodzinką ATOSA ATOS teskni za TZ happpy-mamas a TZ za ATOSEM :) pieso mieszka w domu, ma dozorowane wyjścia na podwórz,bo: 1. odmrozone jajka ij ak tylko siedzi to zawracany jest do domu 2. musi zakochać sie z domownikam PIESY i rodzinka byli juz na spacerze poza posesja..ARAMIS śmigał na wolności, a ATOS na smyczy :/ musi byc dozorowany bo ewidentnie patrzył na ślady po wesołym autobusiku TZ happy-mamams :) p.s. zaproszenie na wiosne pod kasztanem mamy :P Quote
anita_happy Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Rybka_39 napisał(a):A Cywil to miał zdaje się DS? miał, ale Pan wziął szczyla od sąsiada :/ AIMEZ..happy-mams jak rozmawiala z Pańciostwem to zarzuciła żartem... moze jakby Cywila nazwać PORTOS - to wzieli by Państwo i JEgo... ale w tym domku są 3 psy JUZ ARAMIS-ATOS i ten zły niskopodwoziowy wilkorotek, kt daje sie we znaki domownikom...dzikus, kt Panstwo zgarneli z bezdomnosci /pieso jadł szyszki i pił wode z mchu!!!/ WŁASNEI DOSTAŁAM SMSa od ATOSOWEGO PAŃCIOSTWA :P "...oko zakropione atos padł i śpi. jest okey.." :) ehhhhhhhhhh Quote
Aimez_moi Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 A zobaczysz jeszcze jaki to bedzie wspanialy psiak. Quote
nincia Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Dziewczyny gosc jak sie patrzy :-) Rozmawialam z jego pancia przez telefon i powiedziala ze Atos bedzie do wiosny trzymany w domku ze wgledu na stan jego "jajek" i skory:-) zaraz wkleje fotki z DS i Filmiki :-D Quote
nincia Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 http://www.fotosik.pl/video/1c40597378528df7.html pierwsze kroki Atosa w nowym domu nie obeszlo sie bez pokazania pieknego usmiechu :-) Quote
nincia Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 http://www.fotosik.pl/video/744d1688caf209ac.html Atos jeszcze nie smialy.... Quote
nincia Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 http://www.fotosik.pl/video/0e11a5a1d148bff7.html Dwaj kumple Atos i Aramis :-) Quote
anita_happy Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 daje chłopakom TYDZIEN!!!!!!!!i będą śmigać razem jak pauszki nierozłaczki!!!! ARAMIS - ALE KITA!!!!!!!!!!piękna!!!!!!!!!!!!!!! i jak merdała do ATOSA....spodobał mu się kumpel :) BEDZIE ICH DWÓCH na jednego dominanta!!!!no dominant NIE MASZ SZANS A TAKA EKIPĄ!!!! kurcze - PIEKNY DUET!!!!!!!!prezentują się obaj wyjątkowo szlachetnie:))) jupa!!!!!!!!ten merdający ogon ARAMISA mnei rozczulił i dreptał za ATOSEM jak trusia....widac, ze chłopak potrzebował towarzystwa!!!! TYDZIEN CZASU I DOMINANT JUZ bedzie spacyfikowany i zacznie miauczeć :P Quote
Madallena Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 ps. kastarcja nie zmienia faktu, ze bardzo wrecz cholernie sie ciesze, ze znalazl dom :) Quote
anita_happy Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 TY zmoro...idź do CYWILA na wątek...jajka ATOSA zostaw w spokoku :P Pani ATOSOWA powiedziała, ze 1. wizyta ATOSA u weta /okreslenie stanu zdrowia, zalozenie ksiazeczki, szczepienia/ 2. określenie czy kastracja dla ATOSA jest bezpieczna jesli ATOS ma w sobie duzo z owczarka belgijskiego wszelkiego rodzaju zabiegi pod narkozą u belgów nie są wskazane :/ "info z forum belgów" Jesli wet powie, ze mozna i trzeba - TO będzie kastracja 3. jak narazie Atos ma jajak odmrozone i muszą być masowane :P zmora marsz do CYWILA!!!!tam są takie JAJA http://www.dogomania.pl/threads/177658-CIERPIACY-ON-nie-wzywa-o-POMOC-to-MY-woA-amy-za-niego-PILNY-DT-DS-pies-ranny?p=14137469#post14137469 ej zmieniam ci nick w komórce u siebie!!! jajochłon p.s. jak pokażesz sie raz dziennie u Cywila i Lampa i Oziego i Goldiego i Fliperów i Gapy i całej reszty OBIECAM CI ,ZE CI te jaja ATOSA w ładnym, satynowym pudełku dostarcze do miziania:P i pokazywania..jakie to ładne jaja miał ATOS:eviltong: Quote
Madallena Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Nie ma bata! Bede molestowac o kastracje kazdego Waszego psiaka ! :P A u Cywila jestem, czekam na rozwoj wydarzen a tam normalnie jak w kalejdoskopie :) A widzicie! jak odmarzaja to trzeba wyciac! Nie bedzie mialo co odmarzac! Quote
anita_happy Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='Madallena']Nie ma bata! Bede molestowac o kastracje kazdego Waszego psiaka ! :P A u Cywila jestem, czekam na rozwoj wydarzen a tam normalnie jak w kalejdoskopie :) A widzicie! jak odmarzaja to trzeba wyciac! Nie bedzie mialo co odmarzac! laska...ja to potem nie che być ścigana prze Interwencje, Expres Reporterów, Azyl, Emir, Pro animals....etc... jaja wycinac...eee...to ja juz wiem po co ty po tej polsce jeździsz...jajochłon jak sie pojawiasz na wiosce to wszyskie psy sie zgadują i chowają sobie jajka do tyłków chyba:P Quote
Madallena Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 To ja wytne :) moze nie osobiscie ale mam od tego ludzi :P Quote
anita_happy Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 hmmmmmmmmmmmm.... groźnie zabrzmiało AlCapne co bys nie powiedziała!!! masz juz nick zmieniony :P nagrabiłaś sobie u psowatych w Szydłowcu...przyjedziesz to na bank masz obsikany wóz...to cie jeszcze kotami poszczują! NIE ZAŚMIECAJ mi tu wątku :P PODZIWIAJ ATOSA I ARAMISA!!!!za pare tygodnie ATOS tez bedzie miał taką KITE jak ARAMIS!:loveu: Quote
Madallena Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 e tam, niech sikaja :) nie raz byl zasrany czy zarzygany. Jeden sik w te czy w tamte mu nie zaszkodzi :P Quote
anita_happy Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Zgłosiłam cie do MODA - znowu BANA dostaniesz :P bo jesteś na cenzurowanym hahahahha dzieciaki cieszcie sie..matula wreszcie posprząta i obiad ugotuje..koniec zupek chińskich :P Quote
happy-mamas Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 :ppozostał wielki ból po ATOSIE,dwa dni i tak bardzo dał sie pokochać--dzieki nina za te filmiki,bo w tym momencie raduje sie serducho.U mnie Atos miałby MIŁOŚĆ,a u nowych Pańciostwa będzie miał MIŁOŚĆ/w to mocno wierze!!!/ i WOLNOŚĆ --duzy teren,ogrodzony,biegania że ho ho,no i przyjaciela czterołapnego !!!! wspaniały dar od losu --cieszę się ,że miałam w tym swój udział!!!Myślę że się jeszcze kiedyś spotkamy?? Quote
anita_happy Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 buziaki dla MOICH dzielnych RODZICÓW, kt pierwszy raz mieli TAK dużego psa pod swoją opieką..hihihi nauczka dla innych rodziców...jak dziecko pragnie psa i już wiadomo, ze można takiemu dziecku zaufać i powiezyc opiekę nad psem - RODZICU POZWÓL DZIECKU MIEC WIERNEGO PRZYJACIELA... bo potem taka patologia jak anita_happy i wiele innych tutaj wyrosnie :P hihihihi i wyladuje napewno na DOGO albo innym podobnym portalu i będzie wydawać swoją i twoją kaske rodzicu :P DZIEKI, ze mam takich RODZICÓW :) a zaczynaliśmy od szczotki ... BEFUL to wszystko co robimy dla psowatych to dla CIEBIE SŁOŃCE NASZE Możesz być z nas dumna - nasz pierwszy, najwierniejszy psi Przyjacielu ... to DLA WAS TODI, Leonku, Olku, Olusiu i Milerze... Quote
Aimez_moi Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Bardzo ale to bardzo się cieszę,że ATOS ma domek... Cudny pies. Quote
nincia Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Anitko ja tez jestem pelna powdziwu dla Twoich rodzicow- sa niesamowici ..... tacy ludzie zeby zamieszkiwali nasz glob .... dziekujemy za pomoc Happy_Mamas :-) Quote
Recommended Posts