anita_happy Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 TAK wygląda szczęśliwy i najedzony ATOS... szczęśliwy bo spotkał Aimez, która dogadza swoim rezydentom Quote
ocelot Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Powiem Wam, że to piękny pies:) a sierść mu się błyszczy:) Wiadomo gdzie on sypia? Quote
anita_happy Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 sierść mu sie błyszczy bo Aimez im gotuje :))) DOBRA KUCHNIA :) ona i jej córka tez sie błyszczą :P Aimez..wiesz gdzie sypia TWÓJ ATOS!!!! ZMIENIAM OPIS...ZBIERAMY NA HOTEL... Cywiłmial kolejny telefon z propozycją adopcji!!!!!!a ATOS nie!!!! JUTRO ZADZWONIE DO PANA co dzwonił ws CYWILA - z Warszawy...niedaleko Quote
Aimez_moi Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Nie mam pojecia gdzie spi. Pojawia sie okolo poludnia i pod wieczor znika. Nieraz widuje go w miescie. Quote
clo Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 no to zbieramy!!!i miejsce trzeba w ktoryms hotelu mu zaklepac:) Quote
ocelot Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Aimez_moi']Nie mam pojecia gdzie spi. Pojawia sie okolo poludnia i pod wieczor znika. Nieraz widuje go w miescie.[/QUOTE] szkoda. spokojniejsza bym była, gdybym wiedziała, ze ma jakąś dziuplę w miarę bezpieczną... i cieplejszą niż temperatura na dworze. Zapewne my wszyscy. Quote
clo Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 aimez przepraszam ale nie jestem zbytnio w temacie nikt z szydlowc nie moze go przetrzymac na ten czas poszukiwania hoteliku?zeby byl bezpieczny:( Quote
Aimez_moi Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ocelot ja nie wiem z ta kuchnia..... Chcesz wygladac tak jak my wlacznie z Ciotuchna Anitka????? Quote
Aimez_moi Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Clo to jest spory piesek a ja nikogo takiego nie znam. Quote
Aimez_moi Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ja oczywiscie zglaszam swoja deklaracje na czarnucha. Musze poprzeliczac ile dam rady wplacac. Quote
ocelot Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Aimez_moi']Ocelot ja nie wiem z ta kuchnia..... Chcesz wygladac tak jak my wlacznie z Ciotuchna Anitka?????[/QUOTE] No kurcze... nie wiem..., ale kg podobno by mi się przydało więcej: ) Quote
Aimez_moi Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 A to nie ma sprawy.... Zapraszamy serdecznie do nas.... Na schabik ze sliweczka, na ciasteczka z galaretka..... Zapraszamy........ Quote
clo Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 no to w takim razie trzeba szukac miejsca w hotelu.. Quote
Aimez_moi Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 To spory psiak to chyba miejsce w boksie. Quote
anita_happy Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 idz na przodek moze wypatrzy cie domek :) Quote
anita_happy Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 ja wczoraj ogladałam pensjonaty dla psów...BAJKA 50 zł za dobe z jedzeniem... echhh Quote
Aimez_moi Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ciotuchna a moze wybudujesz nam takie cudo..? Quote
dzidzia88 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 :) przydalby sie jakis hotelik albo cos w tym stylu w szydłowcu... moze jednak jakas petycja do władz?? i przy okazji pozbieramy troche kaski na te nasze piesy szydłowieckie?? Ale tymczasem na góre Atos moze jednak Cie ktos wezmie?? Quote
clo Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 trzeba mu koniecznie miejsce znalezc w jakims dogomaniackim hotelu piszcie np do meggi1 chyba taki ma nick Quote
Aimez_moi Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 A Atos dzis sie nie pokazal............. Quote
Aimez_moi Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Kurcze dzis faktycznie ma byc bardzo mrozna noc a moj chlopak pewnie glodny... Quote
anita_happy Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 ATOS!!!!!!!!!!! byles dzis u AIMEZ?? Quote
Recommended Posts