Soema Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Kapsel napisał(a):Cioteczki Kochane boksia trzeba wypromować, przecież to cudo jest. Nie mogę zapomnieć jego przeszłości, :-( należy mu się domek najlepszy z najlepszych :lol: Kazan będzie miał dom :) są jeszcze oprócz nas osoby które kochają boksery :) Domek to starsze, aktywne małżeństwo z tradycjami boksiowymi :) Quote
Kapsel Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Soema napisał(a):Kazan będzie miał dom :) są jeszcze oprócz nas osoby które kochają boksery :) Domek to starsze, aktywne małżeństwo z tradycjami boksiowymi :) Ja tu sprzątam, tyram... ale zajrzałam do Kazanka i co????????? Będzie miał domek!!!!!!!!!!!!! HURA!!!!!!!!!!!!!!!!! :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :popcorn::popcorn::popcorn::popcorn: Soema, ja normalnie nie wiem co Ci zrobić, nic nie powiedziałaś, a Kazanek po nocach mi się śnił!!!:shake: Hura!!!!!!!!!!! :cunao::cunao::cunao: Quote
Soema Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Jak nie powiedziałam, jak powiedziałam, jak się dowiedziałam :hmmmm: Quote
Kapsel Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 andegawenka napisał(a):Jak można oddać takie cudo:shake: Masz rację Ninko, ale to psy rezydenci Kazanka nie chcieli :shake::shake::shake: Ale już dobrze, ma domek!!!! Hura!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Kapsel Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Soema napisał(a):Jak nie powiedziałam, jak powiedziałam, jak się dowiedziałam :hmmmm: Już dobrze Soemuś, przecież ja to wszystko z miłości :calus::calus::calus::buzi::buzi::buzi: Hura!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
andegawenka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Kapsel napisał(a):Masz rację Ninko, ale to psy rezydenci Kazanka nie chcieli :shake::shake::shake: Ale już dobrze, ma domek!!!! Hura!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Kapsel miałam na myśli pierwszych "właścicieli". Cieszę się że tak dobrze się skończyło:multi: Powodzenia Kazanku:loveu: Quote
oleju Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Witam, Kazan pomału aklimatyzuje się w nowym domu, śpi jak aniołek albo rozrabia jak diabełek. Nasza poprzednia sunia miała 11 lat i musiała zostać uśpiona - wytrzymaliśmy miesiąc i jest Kazan :p Boksiowiroza to jednak nieuleczalna choroba :p Pozdrawiam w imieniu Kaziunia :multi: Quote
Agnezia Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Witamy:) Super, że Kazan w końcu ma domek:) Quote
Kapsel Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Domek Kazanka się pojawił :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Witamy DOMEK!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Jak to dobrze, teraz będziemy mieć już świeże wieści o niuniusiu :loveu::loveu::loveu: Jaki on piękny na tych zdjęciach :lol:, a widziałaś/eś jego pierwsze foty? to jak dzień do nocy :p Jak dobrze, że oleju jesteś, teraz już nie damy odporu, raporty będziesz często musiał/a zdawać;) Jak ja się cieszę :multi::multi::multi: Tak mi Kazanka strasznie żal było :shake: ale teraz już szczęśliwy, nareszcie :loveu::loveu::loveu: Quote
Soema Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 OLEJU! Jak dobrze Cię tu widziec !! Super, super, super! Bardzo się cieszę, życzę Wam długich, ciekawych lat razem ): Quote
Kapsel Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Oleju, a raporcik o moim ulubieńcu to gdzie? :placz: Czekamy na relację poświąteczną o Kazanku z wielkim utęsknieniem :loveu: (i może jeszcze jakieś zdjęcia też) :oops: Quote
oleju Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Witam, Kazek-słodziak ma się dobrze, korzysta z promieni słonecznych chodzi na spacerki wyleguje się w kazdej mozliwej pozycji ;) czasami jest grzeczny ;) a czasem enegria go roznosi i gania jak szalony Psiak jest kochany, rozdaje całusy na lewo i prawo, spragniony jest kontaktu z człowiekiem, który to kontakt mu zapewniamy kiedy tego chce - wszystk kreci wokól psa :p Pozdrawiam w imieniu Kazika :multi: Quote
Kapsel Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Oleju :calus:Bardzo dziękujemy za zdjęcia CUDNEGO KAZIKA :loveu: Wprawdzie osobiście wolę żółtki, ale pręgusek skradł mi serducho na amen :loveu: Jest szczęśliwy u Was i to widać i powiem, że po tych zdjęciach znów wszystko się chce :multi::multi::multi: Dzięki za Kazika :buzi: Każdy bokser zasługuje na taki domek, jaki Wy mu zapewniliście! :iloveyou: Na tych zdjęciach ze spacerku wygląda na drobniutkiego, a w rzeczywistości to chyba duże chłopisko jest, prawda? :lol: Wszystko kręci się wokół psa :razz: u mnie jest identycznie! Wszystko musi byc dopasowane,ale nie do rodziny tylko do boksi.... i takie jest nasze zboksiałych do bólu życie, a co! To one mają być szczęśliwe i jeśli są to my też, prawda? ;) Quote
oleju Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Kazanek jest szczupłym chłopakiem - widać mu żebra i kręgosłup - ale waga pokazuje 24 kg. Raczej nie będzie potężny ale i tak jest naj naj naj ... Pozdrawiamy Quote
Soema Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Jest piękny, cudowny i tylko kochać i rozpieszczać! W końcu ma spokojną, swoją przystań :) Bardzo się cieszę, że ma WAS ! Dziękujemy :Rose: Quote
Kapsel Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 oleju napisał(a):Kazanek jest szczupłym chłopakiem - widać mu żebra i kręgosłup - ale waga pokazuje 24 kg. Raczej nie będzie potężny ale i tak jest naj naj naj ... Pozdrawiamy To faktycznie szczuplutki jest pięknota nasza :razz: Ale Kochani w Waszych rękach już niedługo waga się zwiększy, na pewno :multi:Minie mu stres poczuje się ważny, poczuje że jest kochany i wszystko wróci do normy :lol: A że jest naj, naj, naj to cudownie Kochani CUDOWNIE :loveu::loveu::loveu: Nareszcie Kazanek ma taki domek o jakim wiele boksi marzy, bardzo się cieszę, bardzo :lol::lol::lol: Mój Kapsel waży 31 kilogramów i jest z tych mniejszych boksiołków. Raz je mniej raz więcej, a co zje więcej to zaraz wybiega, ale boksery mają dobre trawienie, więc dobrze że nie grozi im otyłość :razz: i nie muszą męczyć się z odchudzaniem :cool3: tak jak niektórzy z nas, prawda? Quote
oleju Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 2 miesiące w nowym domu, Kazan zaaklimatyzował się już nieźle, nabiera masy, rozrabia ile może, lata z zabawkami po mieszkaniu jak szalony, morda uśmiechnięta cały czas :-) Korzysta też z pogody i biega na spacerach ile mu sił starcza :-) Pozdrowienia od Kazanka :-) Quote
Kapsel Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Patrzcie Kochani jak zleciało, już dwa miesiące szczęścia dla Kazanka :loveu::loveu::loveu: Wieści przednie, mordka cały czas uśmiechnięta i o to chodzi, aby każdy psiak który zyska nowy domek już do końca swoich dni był szczęśliwy. Jak pięknie sierśc mu się lśni! Jeszcze raz wielkie dzięki za wspaniały domek dla Kazanka :Rose: Miło się czyta takie wiadomości. Wszystkiego dobrego Wam i Kazankowi życzymy :-):-):-) P.s. Ile juz Kazanek waży? Quote
Recommended Posts