Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kapsel napisał(a):
Cioteczki Kochane boksia trzeba wypromować, przecież to cudo jest.
Nie mogę zapomnieć jego przeszłości, :-( należy mu się domek najlepszy z najlepszych :lol:

Kazan będzie miał dom :) są jeszcze oprócz nas osoby które kochają boksery :)
Domek to starsze, aktywne małżeństwo z tradycjami boksiowymi :)

Posted

Soema napisał(a):
Kazan będzie miał dom :) są jeszcze oprócz nas osoby które kochają boksery :)
Domek to starsze, aktywne małżeństwo z tradycjami boksiowymi :)

Ja tu sprzątam, tyram... ale zajrzałam do Kazanka i co?????????
Będzie miał domek!!!!!!!!!!!!! HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!
:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
:popcorn::popcorn::popcorn::popcorn:
Soema, ja normalnie nie wiem co Ci zrobić, nic nie powiedziałaś, a Kazanek po nocach mi się śnił!!!:shake:
Hura!!!!!!!!!!! :cunao::cunao::cunao:

Posted

andegawenka napisał(a):
Jak można oddać takie cudo:shake:

Masz rację Ninko, ale to psy rezydenci Kazanka nie chcieli :shake::shake::shake:
Ale już dobrze, ma domek!!!! Hura!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Soema napisał(a):
Jak nie powiedziałam, jak powiedziałam, jak się dowiedziałam :hmmmm:

Już dobrze Soemuś, przecież ja to wszystko z miłości :calus::calus::calus::buzi::buzi::buzi:
Hura!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Kapsel napisał(a):
Masz rację Ninko, ale to psy rezydenci Kazanka nie chcieli :shake::shake::shake:
Ale już dobrze, ma domek!!!! Hura!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi:

Kapsel miałam na myśli pierwszych "właścicieli". Cieszę się że tak dobrze się skończyło:multi:
Powodzenia Kazanku:loveu:

Posted

Witam, Kazan pomału aklimatyzuje się w nowym domu, śpi jak aniołek albo rozrabia jak diabełek. Nasza poprzednia sunia miała 11 lat i musiała zostać uśpiona - wytrzymaliśmy miesiąc i jest Kazan :p
Boksiowiroza to jednak nieuleczalna choroba :p
Pozdrawiam w imieniu Kaziunia :multi:

Posted

Domek Kazanka się pojawił :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Witamy DOMEK!!! :multi::multi::multi::multi::multi:
Jak to dobrze, teraz będziemy mieć już świeże wieści o niuniusiu :loveu::loveu::loveu:
Jaki on piękny na tych zdjęciach :lol:, a widziałaś/eś jego pierwsze foty? to jak dzień do nocy :p Jak dobrze, że oleju jesteś, teraz już nie damy odporu, raporty będziesz często musiał/a zdawać;)

Jak ja się cieszę :multi::multi::multi: Tak mi Kazanka strasznie żal było :shake: ale teraz już szczęśliwy, nareszcie :loveu::loveu::loveu:

Posted

Oleju, a raporcik o moim ulubieńcu to gdzie? :placz:
Czekamy na relację poświąteczną o Kazanku z wielkim utęsknieniem :loveu: (i może jeszcze jakieś zdjęcia też) :oops:

Posted

Witam,
Kazek-słodziak ma się dobrze, korzysta z promieni słonecznych

chodzi na spacerki

wyleguje się w kazdej mozliwej pozycji ;)

czasami jest grzeczny ;)

a czasem enegria go roznosi i gania jak szalony

Psiak jest kochany, rozdaje całusy na lewo i prawo, spragniony jest kontaktu z człowiekiem, który to kontakt mu zapewniamy kiedy tego chce - wszystk kreci wokól psa :p

Pozdrawiam w imieniu Kazika :multi:

Posted

Oleju :calus:Bardzo dziękujemy za zdjęcia CUDNEGO KAZIKA :loveu:
Wprawdzie osobiście wolę żółtki, ale pręgusek skradł mi serducho na amen :loveu:
Jest szczęśliwy u Was i to widać i powiem, że po tych zdjęciach znów wszystko się chce :multi::multi::multi:
Dzięki za Kazika :buzi: Każdy bokser zasługuje na taki domek, jaki Wy mu zapewniliście! :iloveyou:

Na tych zdjęciach ze spacerku wygląda na drobniutkiego, a w rzeczywistości to chyba duże chłopisko jest, prawda? :lol:
Wszystko kręci się wokół psa :razz: u mnie jest identycznie! Wszystko musi byc dopasowane,ale nie do rodziny tylko do boksi.... i takie jest nasze zboksiałych do bólu życie, a co! To one mają być szczęśliwe i jeśli są to my też, prawda? ;)

Posted

Kazanek jest szczupłym chłopakiem - widać mu żebra i kręgosłup - ale waga pokazuje 24 kg. Raczej nie będzie potężny ale i tak jest naj naj naj ...

Pozdrawiamy

Posted

Jest piękny, cudowny i tylko kochać i rozpieszczać! W końcu ma spokojną, swoją przystań :)
Bardzo się cieszę, że ma WAS ! Dziękujemy :Rose:

Posted

oleju napisał(a):
Kazanek jest szczupłym chłopakiem - widać mu żebra i kręgosłup - ale waga pokazuje 24 kg. Raczej nie będzie potężny ale i tak jest naj naj naj ...

Pozdrawiamy

To faktycznie szczuplutki jest pięknota nasza :razz:
Ale Kochani w Waszych rękach już niedługo waga się zwiększy, na pewno :multi:Minie mu stres poczuje się ważny, poczuje że jest kochany i wszystko wróci do normy :lol:
A że jest naj, naj, naj to cudownie Kochani CUDOWNIE :loveu::loveu::loveu: Nareszcie Kazanek ma taki domek o jakim wiele boksi marzy, bardzo się cieszę, bardzo :lol::lol::lol:

Mój Kapsel waży 31 kilogramów i jest z tych mniejszych boksiołków. Raz je mniej raz więcej, a co zje więcej to zaraz wybiega, ale boksery mają dobre trawienie, więc dobrze że nie grozi im otyłość :razz: i nie muszą męczyć się z odchudzaniem :cool3: tak jak niektórzy z nas, prawda?

• 1 month later...
Posted

2 miesiące w nowym domu, Kazan zaaklimatyzował się już nieźle, nabiera masy, rozrabia ile może, lata z zabawkami po mieszkaniu jak szalony, morda uśmiechnięta cały czas :-)
Korzysta też z pogody i biega na spacerach ile mu sił starcza :-)
Pozdrowienia od Kazanka :-)

Posted

Patrzcie Kochani jak zleciało, już dwa miesiące szczęścia dla Kazanka :loveu::loveu::loveu:
Wieści przednie, mordka cały czas uśmiechnięta i o to chodzi, aby każdy psiak który zyska nowy domek już do końca swoich dni był szczęśliwy. Jak pięknie sierśc mu się lśni!
Jeszcze raz wielkie dzięki za wspaniały domek dla Kazanka :Rose: Miło się czyta takie wiadomości. Wszystkiego dobrego Wam i Kazankowi życzymy :-):-):-)

P.s. Ile juz Kazanek waży?