Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam takie pytanie czy ktoś z was dojeżdża z Bródna w Warszawie do jakiegoś klubu aby trenować agility albo frisbee . Bardzo bym chciała trenować jakiś psi sport ze swoim psiakien ale nie mam jak dojechać [nie mam samochodu] . Oczywiście za opłatą [ to jest do ustalenia] Bardzo proszę o wiadomośc .

Guest ajsonowa
Posted

Ja jeżdże z Tarchomina, gdzie komunikacja jest o wiele gorsza i nie narzekam.
Nie szukaj dziury w całym ;-)

Posted

Przykro mi że tak to zrozumieliście . Oczywiście jeśli nie będzie innego wyjścia to pojadę autobusem . Pomyślałam sobie tylko że może ktoś dojeżdża z Bródna i nie będzie to dla niego kłopot .Mam pytanie do ajsonowej gdzie trenuje bo Tarchomin niedaleko.

Guest ajsonowa
Posted

[quote name='ewa11211']Przykro mi że tak to zrozumieliście . Oczywiście jeśli nie będzie innego wyjścia to pojadę autobusem . Pomyślałam sobie tylko że może ktoś dojeżdża z Bródna i nie będzie to dla niego kłopot .Mam pytanie do ajsonowej gdzie trenuje bo Tarchomin niedaleko.

Nawet jeśli ktoś by dojeżdżał z Bródna do tego samego klubu co Ty, to godziny treningów mogłyby Wam się nie pokrywać i tak czy siak musiałabyś dojeżdżac autobusem. Pozatym będąc już w klubie dowiesz się kto gdzie mieszka, bo tu nie wszyscy zaglądają.
Ajsonowa trenuje TU ;)

Posted

Wiesz,
poszla tam dobrowolnie, wiec jakby trenowalo sie zle to by klub zmienila :)

Ja z reszta tez:)

Ps gdzie mieszkasz dokladnie?
TAk pytam z sentymentu, bo ja z Brodna jestem:)

Posted

Wiesz,
poszla tam dobrowolnie, wiec jakby trenowalo sie zle to by klub zmienila :)

Ja z reszta tez:)

Ps gdzie mieszkasz dokladnie?
TAk pytam z sentymentu, bo ja z Brodna jestem:)