Aganiok Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Aukcja na Ambo jest odnowiona, wrzuciłam na wątek mieleckich psiaków Quote
Ulka18 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Dzieki Aganiok :calus: Ambo to bardzo fajny, wesoly psiak, ale podkula troche prawa lapke i pewnie ten widok odstrasza odwiedzajacych schronisko... Quote
doddy Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ciotki, czy ktoś może mi raz w miesiącu przypominać, bym rozbiła świnkę skarbonkę? Bo ja mam sklerozę i mogę zapominac, że mam wpłacić na Ambo. Quote
ewatr Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 doddy napisał(a):Ciotki, czy ktoś może mi raz w miesiącu przypominać, bym rozbiła świnkę skarbonkę? Bo ja mam sklerozę i mogę zapominac, że mam wpłacić na Ambo. Cocia Doody zlecenie stałe do banku i problem z glowy :evil_lol: Quote
Aganiok Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Wystawiłam go ponownie na Allegro przedwczoraj, ale kurcze nawet nikt się nie zapyta...:( Quote
ewatr Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Aganiok napisał(a):Wystawiłam go ponownie na Allegro przedwczoraj, ale kurcze nawet nikt się nie zapyta...:( powoli moze komus w oko wpadnie .............mamy taka nadzieję :oops: Quote
terra Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Aganiok, nie załamuj się. Na pewno w końcu trafi na Amba jego człowiek. Quote
terra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Wstawiłam Amba do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5766177#post5766177 Quote
Aganiok Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Słuchajcie, Pani wylicytowała AMBO na mojej aukcji! pozwolę sobie wkleić maila "Właśnie zdążyłam zakupić Ambo. To przeznaczenie, że właśnie dziś zdecydowałam się oglądać strony ze zwierzętami i trafiłam na ostatni dzień aukcji Amba. Ma u nas dom, mały ogródek. Problem będzie z odbiorem bo mieszkamy dość daleko nad samą granicą z Niemcami. Zorganizuję jednak transport. Przelewu dokonam w poniedziałek. Pisałam już na adres schroniska i proszę napisać na czym polega wasza działalność bo mam w tej chwili dwa adresy emailowe i nie wiem z kim nam korespondować w sprawie opisu psa. Obawiam się jego agresji. Piszecie, że jest łagodny. Ja do tej pory miałam tylko małego kundelka, a ten i tak nieraz portki potargał. Proszę o odpis na sundaville59@wp.pl Pozdrawiam Potocka" co o tym myślicie? Mnie się Pani spodobała od razu! :) Quote
Aganiok Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 i moja odpowiedź do pani Witam, Żadnego przelewu prosze nie przesyłać! :) To nie o to chodzi w tym wypadku. Jesteśmy grupą osób skoncentrowaną wokół portalu Dogomania, całą historię AMBo przeczyta Pani na tej stronie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5823457#post5823457 Kontaktować proszę się bezpośrednio ze schroniskiem, tam pracują naprawdę wspaniali ludzie i wszystko Pani o Ambo powiedzą. Postaram się róznież przesłać Pani nr telefonu i maila do wolontariuszki, która opiekuje się Ambo na miejscu. Myślę, że o agresji nie ma w tym wypadku mowy, ale na pewno ma Pani wiele pytań. pozdrawiam serdecznie i życzę aby wszystko przebiegło pomyślnie :) Quote
Aganiok Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Dziewczyny myślę, że ktoś kto dobrze zna Ambo powinien się z Panią skontaktować, podajcie jakiś numer na PW do siebie albo maila, albo napiszcie bezposrednio do Pani to dla AMBo szansa :) Quote
andzia69 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Oj - to może faktycznie przeznaczenie????? Oby tak było!:loveu: Quote
Ulka18 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Aganiok napisał(a):Słuchajcie, Pani wylicytowała AMBO na mojej aukcji! pozwolę sobie wkleić maila "Właśnie zdążyłam zakupić Ambo. To przeznaczenie, że właśnie dziś zdecydowałam się oglądać strony ze zwierzętami i trafiłam na ostatni dzień aukcji Amba. Ma u nas dom, mały ogródek. Problem będzie z odbiorem bo mieszkamy dość daleko nad samą granicą z Niemcami. Zorganizuję jednak transport. Przelewu dokonam w poniedziałek. Pisałam już na adres schroniska i proszę napisać na czym polega wasza działalność bo mam w tej chwili dwa adresy emailowe i nie wiem z kim nam korespondować w sprawie opisu psa. Obawiam się jego agresji. Piszecie, że jest łagodny. Ja do tej pory miałam tylko małego kundelka, a ten i tak nieraz portki potargał. Proszę o odpis na sundaville59@wp.pl Pozdrawiam Potocka" co o tym myślicie? Mnie się Pani spodobała od razu! :) Aganiok, juz napisalam do pana kierownika z kopia do zainteresowanej Pani. Mam nadzieje, ze cos z tego wyjdzie. Dziekuje Ci Aganiok, ze ciagle i bez ustanku wystawialas Ambulka :calus: jednak warto wystawiac psy, mimo, ze niektore aukcje koncza sie przeciez bez efektow... Quote
Jagoda1 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Kochany Ambusiu, może wreszcie...? Trzymam kciuki... Quote
Ulka18 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Pani Krystyna jest gotowa przyjechac po Ambulka. Mam nadzieje, ze moze przy okazji transportu Foksi Jagiellonki oraz collie Mawiego, Ambo moglby pojechac blizej Panstwa czyli do Krakowa. Zaoszczedziliby ok. 240 km. Quote
krymia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Pomóżcie zorganizować transport dla Amba. Tak długo czekał na domek, a gdy go znalazł to musi do niego dotrzeć na drugą stronie Polski. Może sztafetą dojedzie do lubuskiego. Jesli jest transport do Krakowa to uda się też dowieść go do Bytomia, Wrocławia i gdzieś w okolice Zielonej Góry! Dojazd do Mielca i z powrotem to straszny koszt, wolę przeznaczyć pieniądze na rechabilitację Amba, bo pewnie takiej wymaga po chorobie. Jesteście super zorganizowani. Damy sobie razem radę. pozdro Krystyna Quote
terra Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Hura!!! :multi: Trzymam kciuki, żeby wszystko się udało! Quote
Aganiok Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Witam Pani Krysryno na Dogo, to ja wystawiałam Ambo. Na Dogo już różne transporty dochodziły do skutku, więc liczę że i Ambo da się przewieźć. POzdrawiam i dziękuję za dobre serce. Halo, może zmienić trzeba tytuł wątku????? To prośba do Atik Quote
krymia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Od wczoraj non stop jestem na stronach dogo i jestem w szoku. Nie wiedzaiałam, że jest tyle psów w schroniskach. Tyle nieszczęścia i bólu. Otworzyłam strony Allegro, bo chciałam kupić małego boksera. Jaki wielki błąd bym zrobiła! A mój Ambo tyle na mnie czekał. Nie wiedziałam,że ma tak wielu fanów i jest taki kochany przez wszystkich. Trzymajmy kciuki razem. Musi się udać. Czekam na dobre wieści. Pozdro wszystkim Krystyna Quote
andzia69 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 o matko - łzy same cisną się do oczu - oby się wszystko udało i bidulek znalazl się jak najszybciej w objęciach pani Krysi!!!:lol: witamy na dogo pani Krysiu!!!!:loveu: Quote
Ulka18 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Krymia, witamy na dogomanii...widze, ze watek Ambulka przeslany mailem przyniosl mam nowego dogomaniaka :multi: na pewno damy rade z tym transportem. Jutro do Legnicy jedzie maly piesek Placzek, to i Ambo jakos dojedzie np. do polowy trasy. A skad dokladnie jestes? Quote
doddy Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ja się bardzo cieszę, że mój wirtualny podopieczny ma szansę na dom :loveu: Quote
krymia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 :multi: wiedziałam, że się uda. Jestem z Gubina koło Zielonej Góry. Jest to miasto z przejściem granicznym z Niemcami. Z Legnicy pozostało już ok 170 km. i większe miasto Żary, następny to Gubin. Jeśli już tak się sprawa układa to Ambo będzie coraz bliżej swego domu. K Quote
credita Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 krymia wszystko się uda zobaczysz,to tylko parę kilometrów;) powodzenia:p Quote
Recommended Posts