Ulka18 Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Ambus na allegro : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=134762681 Quote
ewatr Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 doddy napisał(a):To w końcu ma 2 czy 5 lat? :lol: Aga :loveu: bo ja juz tez sie zgubiłam :evil_lol: 2 czy 5 ? / Doddy na stronie schroniska było , że 5 dlatego tak napisałam :p / Quote
Ulka18 Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Na pewno 5 lat. Juz zmieniam na aukcji allegro :oops: Pomylilam sie z pospiechu ;) Quote
doddy Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Ciocia wirtualna Ambusia puściła przelewik na swojego podopiecznego. ;) Quote
Ulka18 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Wirtualnej Cioci Doddy bardzo dziekujemy w imieniu Ambolka :Rose: :calus: Quote
doddy Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Proszę bardzo i na zdrowie. A jak z domkiem? Ani widu ani słychu? Quote
Ulka18 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Nic, jest jeden obserwator na allegro. Tylko jeden i zadnych maili ani telefonow. Quote
ania14p Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 A Ambulec, wygląda tak (jeśli ktoś zapomniał): Quote
ewatr Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 jestem pieskiem prawie wystawowym /i to nie zawsze jest prawda , że prawie robi wielką różnicę :evil_lol: / Quote
Ulka18 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Rzeczywiscie poza prawie wystawowa...jak sobie przypomne Ambulka po przyjeciu do schroniska...same kosci...i merdajacy mimo wszystko ogonek... Quote
ewatr Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 był piesiem bardzo biednym , wychudzonym i chorym :-( ale teraz to nie ten sam pies:loveu: i dlatego chce iść do swojego domu żeby wreszcie sprawdzić jak to jest być kochanym i przytulanym ? Quote
doddy Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Chyba czas dokonać jakieś przelewiku na mojego podopiecznego :oops: Quote
Ulka18 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Doddy, razem z Ambo jest taka sunia jak w Twoim podpisie, tylko szaro-brazowa pregowana. Bardzo niesmiala, troche grubiutka, miala miec sterylke jak sie znajda srodki. Niestety nie udalo mi sie zrobic jej zdjec, bo sunia sie bala aparatu i zwiewala do budy jak tylko podnosilam aparat do gory. Quote
doddy Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Wirtualna ciocia chyba już musi cos wysłać na Ambusia. Ja to mam sklerozę i nie pamietam za jaki miesiac place a za jaki mysle ze wplacam :lol: Ale na Świeta przesle prezencik :multi: Quote
doddy Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Jaki piękny jest mój podopieczny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
andzia69 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 no teraz to on całkiem ładnego asta przypomina a nie boksera:evil_lol: może ciocia doddy włoży go na strony z nowym zdjęciem - a on już rok siedzi w schroniskju i szuka domu:-( Quote
ewatr Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Ambuniu i co zadnej zmiany u ciebie nadal zameldowany w schronisku :oops: ? Quote
andzia69 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='ewatr']jestem pieskiem prawie wystawowym /i to nie zawsze jest prawda , że prawie robi wielką różnicę :evil_lol: / ciotka doddy - nie sądzisz,że on bardziej asta niż boksia przypomina???? Jest śliczny i w ogóle nie przypomina tego bidula z 1 strony!!!! Quote
doddy Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ja od początku mówiłam, że to bardziej ast :diabloti: To ciotki od bokserów sobie coś ubzdurały :eviltong: Quote
Ulka18 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Eee tam, wiecej ma z amstaffa, imie mu sie zaczyna na "am", a "bo" bo cus z boksia lekko tez zalatuje :evil_lol: Ambo niestety nadal w schronisku, przytulak nr 1, tylko ten przykurcz w łapince :roll: Strasznie go szkoda, bo on kocha ludzi :p Ambus w calej krasie, wystarczy kliknac :cool3: Quote
ewatr Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Ulka18']Eee tam, wiecej ma z amstaffa, imie mu sie zaczyna na "am", a "bo" bo cus z boksia lekko tez zalatuje :evil_lol: Ambo niestety nadal w schronisku, przytulak nr 1, tylko ten przykurcz w łapince :roll: Strasznie go szkoda, bo on kocha ludzi :p Ambus w calej krasie, wystarczy kliknac :cool3: śliczny Ambuś :loveu: i juz tyle w życiu przeszedł a miłość do ludzi mu nie przeszła - oby i jego ktoś pokochał :multi: Quote
ewatr Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 ja widziałam tego psiaka jak już wygladał odrobine lepiej ale był nadal pokurczony i chory ...... a teraz to śliczny pies i z taka traumatyczna :-( przeszłościa czy nikt nie czuje w sobie powołania zeby takiemu psiakowi , który walczy o życie i zdrowie z wielkim trudem - dać lepsze życie ? Ambus nie poddawaj sie :multi: przecież po to jest dogo żeby tacy twardziele jak ty znajdowali swoje domy !!! Quote
Recommended Posts