AgaiTheta Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 fioneczka dowiedz się koniecznie i jak najszybciej czy można smarować tą bliznę żelem silikonowym o nazwie DERMATIX? To drogi żel, ale rewelacyjny. Po 1 blizna jest elastyczna, nie wysusza się, po 2 jest bledsza, po 3 szybciej się regeneruje naskórek. Mój Nikodem ma już ponad rok smarowaną tym żelem twarz po pogryzieniu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Bliznę widać, ale jest elastyczna. Jak będzie mogła mała smarować rączkę, to jedną maść dostanie ode mnie na Mikołaja, a potem może jakoś wspólnymi siłami pomożemy. Bardzo Cię proszę, dowiedz się. Quote
fioneczka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 AgaiTheta napisał(a):fioneczka dowiedz się koniecznie i jak najszybciej czy można smarować tą bliznę żelem silikonowym o nazwie DERMATIX? To drogi żel, ale rewelacyjny. Po 1 blizna jest elastyczna, nie wysusza się, po 2 jest bledsza, po 3 szybciej się regeneruje naskórek. Mój Nikodem ma już ponad rok smarowaną tym żelem twarz po pogryzieniu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Bliznę widać, ale jest elastyczna. Jak będzie mogła mała smarować rączkę, to jedną maść dostanie ode mnie na Mikołaja, a potem może jakoś wspólnymi siłami pomożemy. Bardzo Cię proszę, dowiedz się. bardzo dziękuję za chęć pomocy jutro zadzwonię i zapytam dam znać Quote
Rustamka_24_Kalisz Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Straszna tragedia dla dziecka i rodziców...zycze im duzo sil ...Psa bardzo szkoda ale mysle ze takze taka decyzje bym podjela ...oczywiscie po wczesniejszej obserwacji ...ale takze wychodze z załozenia ze jak pies raz ugryzie to jest pewne ze to powtórzy Napiszcie jak sie mała czuje ?? Jak przebiega rehabilitacja :) Quote
Recommended Posts