ewatr Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 nasz Ambo wygląda znacznie lepiej ale choroba , wprawdzie się zatrzymała , ale pozostałości sa w postaci np.przykurczy nogi jak go wczoraj odwiedziłam to pochłaniał właśnie 2 sporą miskę karmy i już rozglądał się za następna od p.Izy a mnie tylko patrzył po rękach czy coś do jedzenia nie przyniosłam a nie tam jakies głaskanie / materialista się zrobił okropny :evil_lol: / podobno je po 4 razy dziennie i najlepiej by nie przestawał - przy takim trybie życia nic dziwnego że wygląda okazale ;) gdybym nie miała w pamięci jego wychudzonych zdjęć z przyjazdu do schroniska to bym go nigdy teraz nie poznała na dokładkę zrobił się zadziorny i zazdrośnik z niego okropny - jak stoisz przy moim boksie to koncenrtuj sie na mnie a nie " lataj " oczami i rekami ze smakołykami po sasiednich boksach bo cie oszczekam ....................... co niniejszy uczyniłem :evil_lol: psiak jest fajny , ożywiony , łakomy na jedzonko i pieszczoty ale wymagałby bardzo oddanego człowieka bo choroba nie zniknie i trzeba będzie z nią żyć :-( Quote
AgaiTheta Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Dobrze że lepiej :) Czekamy na fotki i jak tak zaczynamy szukać domku! Quote
ewatr Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 AgaiTheta napisał(a):Dobrze że lepiej :) Czekamy na fotki i jak tak zaczynamy szukać domku! z domkiem to chyba na razie trzeba się wstrzymac , nie było :shake: kierownika i nie mogłam się dokładnie dopytać ale Ambuś jest nadal tam gdzie chore psiaki specjalnej troski więc na domek chyba jeszcze za wczesnie :-( Quote
ewatr Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 brak nowych wiadomosci o Ambusiu :oops: może pod koniec sierpnia na dniach Mielca coś sie dowiem od p. Kierownika to wtedy napisze na wątku :lol: Quote
ewatr Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 rozmawiałam z Kierownikiem i dowiedziałam sie , że nic nowego u Amba nie słychać :shake: cały czas przebywa w lecznicy bo psiak poza tym , że znacznie przytył i rozrabia - to wymaga ciagłej opieki jest niestety pieskiem specjalnej troski i tak juz pozostanie ma tiki i przykurcze łapek bardzo ktos musiał by pokochac pieska żeby mu zapewnic dom jak powiedział p.Kierownik normalnie piesek nie jest do adopcji moze ktos adoptował by Ambusia wirtualnie :oops: choc troche osłodziło by to psiurowi życie schroniskowe podaje link do strony schroniska w Mielcu www.mielec.bezdomne.com Quote
AgaiTheta Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 ewatr na kogo z Waszego schroniska zaadresować paczkę. Karolina Maxi i Sara przygotowała troszkę leków, strzykawek, i różnych różności dla schroniska i chciałaby, by ta paczka trafiła do p. Kierownika. Napisz do niej może pw. Ambuś biedny, taki maleńki a tyle nieszczęścia go spotyka :-( Quote
doddy Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Ciotka doddy wraz ze sztabem swojej strony bardzo chętnie zostanie wirtualnym opiekunem Ambusia, ale pod warunkiem, ze cioteczki raz na jakiś czas prześlą fotkę i napiszą co u pięknisia słychać ;) Quote
ewatr Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='AgaiTheta']ewatr na kogo z Waszego schroniska zaadresować paczkę. Karolina Maxi i Sara przygotowała troszkę leków, strzykawek, i różnych różności dla schroniska i chciałaby, by ta paczka trafiła do p. Kierownika. Napisz do niej może pw. napisałam :user: do Karoliny Maxi i Sary :loveu: na PW AgaiTheta serdecznie dziekuje za zainteresowanie :iloveyou: Quote
ewatr Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='doddy']Ciotka doddy wraz ze sztabem swojej strony bardzo chętnie zostanie wirtualnym opiekunem Ambusia, ale pod warunkiem, ze cioteczki raz na jakiś czas prześlą fotkę i napiszą co u pięknisia słychać ;) Doddy :loveu: dziekuje bardzo za natychmiastowy odzew :angel: :angel: jak tylko bedzie mozliwosc to postaramy sie o nowe wiadomosci a co do zdjeć to musimy poprosic Kasie ona robi cudne zdjecia Mieleckim pieskom :lol: / ja niestety mieszkam 50 km od Mielca stąd zawsze mam duzy poslizg z informacjami a i schronisko moge odwiedzic góra raz w miesiacu :oops: / ale zrobie co sie da żeby raz na jakis czas były swieże wiesci o psiaku :lol: Quote
doddy Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Dziękujemy. :loveu: Już niedlugo zrobimy coś piknego z Ambo na naszej stronce by wszyscy się o nim dowiedzieli :shiny: Quote
Ulka18 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Temat: Re: Chcemy adoptować wirtualnie Ambo - asto - boksia Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl> Data: Śr Sierpnia 30 2006, 8:34 pm Do: mielec@bezdomne.com [SIZE="3"]Ambo wyglada na zdrowego psa sądząc po zachowaniu. Po nosówce pozostał mu niedowład w lewej przedniej łapie, która ma niewład. Doddy, to Ty pisalas na skrzynke schroniskowa? Quote
joaaa Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Doddy, gratuluję kolejnego syneczka! :loveu: Quote
ewatr Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Ulka18 napisał(a):Doddy, to Ty pisalas na skrzynke schroniskowa? to Ambo ma juz opiekuna wirtualnego ? :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: ale szybka decyzja - hura !!!!!!!!! Quote
doddy Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Ulka18 dostałam od Ciebie mail. ;) To co zacytowałaś dostałam od Ciebie. Przesyłam więc jutro o ile skleroza mnie nie dopadnie pierwsza wpłate na Ambusia. I mam mały pomysł.... Otóż robimy akcje S.O.S. Bullowatym i robimy plakaty na różnego rodzaju nasze akcje. Ambo może stać się naszym pierwszym psiakiem, który będzie wirtualnie z nami na każdej akcji na plakatach. Quote
Ulka18 Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Ambo na plakaty! To takie kochane psisko. Wesole i wdzieczne. Doddy, czy na przelewie napisalas na Ambo? Zeby pieniazki dobrze poszly. Quote
ewatr Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Ulka 18 :loveu: a da sie Ambusiowi zrobić nowe zdjecia do tego plakatu:oops: bo to dla chłopaka szansa , że drugiej takie już może nie mieć dzieki Doddy :iloveyou: bo on bez " promocji " nie ma szans po tej chorobie :shake: Quote
boksiedwa Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 doddy napisał(a):Ulka18 dostałam od Ciebie mail. ;) To co zacytowałaś dostałam od Ciebie. Przesyłam więc jutro o ile skleroza mnie nie dopadnie pierwsza wpłate na Ambusia. I mam mały pomysł.... Otóż robimy akcje S.O.S. Bullowatym i robimy plakaty na różnego rodzaju nasze akcje. Ambo może stać się naszym pierwszym psiakiem, który będzie wirtualnie z nami na każdej akcji na plakatach. Doddy a potrzebujecie pomocy przy robieniu plakatów? Quote
bigos Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Mam kontakt z Panią z Fundacji Canis (Hamburg). Zabiera ode mnie teraz sunię i znajduje jej domek w Niemczech:lol: Rozmawialam z nią i mówila, że bokseki szybko znajdują u nich nowe domki, więc jeżeli chcialabyś to mogę psiaka przesłać e-mailem do Pani Julii i może się uda psinie znależć nowy dom.Co Ty na to. Daj znać na pw. Quote
doddy Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Doddy a potrzebujecie pomocy przy robieniu plakatów? Pewnie, że potrzebujemy ;) Każda pomoc się przyda bo robimy to społecznie i nie mamy zbytnio kasy. Tzn. robimy z własnej kieszeni :evil_lol: Nowe piękne zdjęcia Ambo potrzebne :cool3: Najlepiej jakies na trawce by był dobrze widoczny cały a nie częściami :loveu: Quote
Ulka18 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Doddy, kogo mam wpisac przy Ambo jako opiekuna? Na stronie kolo psiaka musi byc jakis wpis, podpowiedz jaki ma byc. Prosbe o zdjecia juz wyslalam do Kasi i P.Kierownika. Trzeba czekac na slonce i wolny czas Kasi. Quote
doddy Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Napisz Słoneczko: "Serwis adopcyjny S.O.S. Bullowatym" Będziemy dzwięczni :loveu: Przelew wysłany, z dopiskiem Ambo ;) Quote
Ulka18 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Doddy, juz dodany wpis na stronie. Czekamy zatem na zdjecia Ambiaka :p Quote
Ulka18 Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 A my pamietamy o zdjeciach ;) Jak pisze Kasia, ktore je robila : Ten kiedys wychudzony - nie dalo sie mu zrobic lepszych zdjec, ledwo dalo sie go utrzymac w tym harmidrze. Mam nadzieje, ze ktores z nich sie bedzie nadawac na plakacik. </B> Quote
doddy Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Oj wyprzystojniał ten Pan!!! :loveu: Niestety zdjęcia się nie nadają :oops: Są zbyt ciemne. Ale trudno. Z akcją ruszamy w najbliższy weekend na wystawie w Będzinie. Jak ktoś ma blisko to zapraszamy. Quote
Recommended Posts