agaga21 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 ojej, wszystko mnie ostatnio ominęło a tu takie ważne rzeczy się dzieją! umieram z ciekawości jak to się wszystko ułoży ale ambuś jest tak wspaniały, że może być tylko dobrze! Quote
Ulka18 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ambus jest naprawde genialny na tym zdjeciu z miskiem :evil_lol: http://img142.imageshack.us/img142/250/bild020lrv.jpg Ab-agnieszka, dzieki Ci wielkie za to, ze wzielas Ambo do siebie. Gdyby nie Wy Ciotki bullowate, to by biedaczysko nadal siedzial w boksie. Quote
fioneczka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ambuś grzeje już dupkę w DT :multi: ... a ja mam nadzieję że jego DT zakocha sie w nim do szaleństwa i ;) ale tfutfu żeby nie zapeszyć rozmawiałam z Anią Ziutkową i wiem że jak na prawdziwego psa mordercę :loveu: przystało zaraz po wyskoczeniu z auta wyslinił buziaka cioci Ani pomimo iż widział ją pierwszy raz w życiu Aga mówi że ma zdjecia Ambusia jak wita się z kotkiem :crazyeye: Quote
pinkmoon Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Niesamowite że on tak wszystkich kocha... no i jak nie kochać też jego? :loveu: Quote
agaga21 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 mam nadzieję że aga szybko wróci i da radę jeszcze dziś wszystko opisać i zdjęcia wstawić! Quote
Alicja Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 :loveu::loveu:kochany Ambuś , powiedziałam TZtowi ze Ambuś witał sie z kotkiem ...TZ go poznał i chłopaka bardzo polubił , no to zekł że przecie skoro On[TZ] lubi koty to jak Ambuś mógł zareagować inaczej ;) Quote
ewatr Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 pinkmoon napisał(a):Genialne zdjęcia z tym miśkiem, jak Ambuś uważnie go ogląda, zanim się zabierze do rozszarpywania :evil_lol: Nie roszarpuje byle czego :evil_lol:;) Quote
ania z poznania Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 ewatr napisał(a):Nie roszarpuje byle czego :evil_lol:;) Pewnie, szkoda energii na byle co :evil_lol::diabloti: Quote
pinkmoon Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Bo Ambolek to nie jest jakiś tam byle pies :cool3: Quote
ab-agnieszka Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 A wiec jestem w domu i padam ze zmeczenia. Ambolinski cala droge skakal w aucie. Quote
Alicja Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 :loveu::loveu::loveu: http://img268.imageshack.us/img268/397/bild024psh.jpg jak wam wyszło pożegnanie ?? Quote
fioneczka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 jaki dzielny Ambuś :loveu: nie bał się kiciusia :diabloti: Quote
ania z poznania Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 A to taki groźny kiciuś :evil_lol:! Quote
najdekanna Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 :pissed:Kotek BAAAARDZO grożny. Tak ślicznie dał se zadek obniuchać że Ambulkowi ciężo było nochal oderwać. Normalnie psina ma farta . Załapał sie na świniobicie (niema nic lepszego niż świeże kostki). Wygodnicki jest strasznie. Pomimo wygodniutkiego spanka jakie miał uszykowane ,nad ranem i tak wylądował w łóżku. Jesteśmy już po pierwszym zapoznaniu z Ziutkiem. Ten mój bandyta od razu sie rzucił jeszcze Ambola dobrze nie widzac.:shake::shake: Ale jakie było moje zdziwienie gdy Amboliński padł na plecy i wywalił koła do góry:crazyeye: intensywnie machając ogonem. Ziutecki zbity z tropu takim obrotem sytuacji , zgłupiał.:stupid: Położył sie na glebe cicho powarkując i obserwował. Mam dziwne przeczucie że sie polubią a może z czasem nawet będą sie bawić. Quote
Alicja Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ambuliński to prawie psycholog , wie jak sie zachować ;) :kciuki: za pozytywny rozwój znajomości ;) Quote
ania z poznania Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Wydaje mi się, że się zaprzyjaźnią, Ziutek jest taaaaaaaki kochany :lol:! Quote
najdekanna Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Nie ma na świecie kochańszego psa jak Ziutek jeszcze żeby nie był taki agresywny. A wczoraj sie uśmiałam . Oglądali wczoraj jakiś indyjski film i był moment z piosenką. Ambo jak oszalały zaczoł szczekać na telewizor a gdy pisenka sie skończyła poszedł sie położyć spać. Quote
pinkmoon Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 No co za pies, jeszcze z takim gustem muzycznym :loveu: Quote
Ulka18 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Ciekawe jak minela Ambulkowi pierwsza noc w DT? I co grali na dobranoc, czy jakies kolysanki? Bo indyjskiej muzyki Ambo najwyrazniej nie lubi :eviltong: Quote
pinkmoon Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 No to teraz nowi Państwo mają poważne zadanie, trzeba przecież zbadać gusta muzyczne Ambolka i dobrać dla niego odpowiednią playlistę, przecież nie będzie chłopak słuchał byle czego :loveu: Quote
Alicja Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 pinkmoon napisał(a):No to teraz nowi Państwo mają poważne zadanie, trzeba przecież zbadać gusta muzyczne Ambolka i dobrać dla niego odpowiednią playlistę, przecież nie będzie chłopak słuchał byle czego :loveu: :roflt: :roflt: Quote
fioneczka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='najdekanna']Nie ma na świecie kochańszego psa jak Ziutek jeszcze żeby nie był taki agresywny. A wczoraj sie uśmiałam . Oglądali wczoraj jakiś indyjski film i był moment z piosenką. Ambo jak oszalały zaczoł szczekać na telewizor a gdy pisenka sie skończyła poszedł sie położyć spać. a Ty ciotka baranka chciałaś :diabloti: było mówić ... by się załatwiło :evil_lol: Ambuś meloman :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts