Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 902
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ojej, wszystko mnie ostatnio ominęło a tu takie ważne rzeczy się dzieją!
umieram z ciekawości jak to się wszystko ułoży ale ambuś jest tak wspaniały, że może być tylko dobrze!

Posted

Ambuś grzeje już dupkę w DT :multi: ... a ja mam nadzieję że jego DT zakocha sie w nim do szaleństwa i ;) ale tfutfu żeby nie zapeszyć

rozmawiałam z Anią Ziutkową i wiem że jak na prawdziwego psa mordercę :loveu: przystało zaraz po wyskoczeniu z auta wyslinił buziaka cioci Ani pomimo iż widział ją pierwszy raz w życiu

Aga mówi że ma zdjecia Ambusia jak wita się z kotkiem :crazyeye:

Posted

:loveu::loveu:kochany Ambuś , powiedziałam TZtowi ze Ambuś witał sie z kotkiem ...TZ go poznał i chłopaka bardzo polubił , no to zekł że przecie skoro On[TZ] lubi koty to jak Ambuś mógł zareagować inaczej ;)

Posted

pinkmoon napisał(a):
Genialne zdjęcia z tym miśkiem, jak Ambuś uważnie go ogląda, zanim się zabierze do rozszarpywania :evil_lol:

Nie roszarpuje byle czego :evil_lol:;)

Posted

:pissed:Kotek BAAAARDZO grożny. Tak ślicznie dał se zadek obniuchać że Ambulkowi ciężo było nochal oderwać.
Normalnie psina ma farta . Załapał sie na świniobicie (niema nic lepszego niż świeże kostki).
Wygodnicki jest strasznie. Pomimo wygodniutkiego spanka jakie miał uszykowane ,nad ranem i tak wylądował w łóżku.
Jesteśmy już po pierwszym zapoznaniu z Ziutkiem.
Ten mój bandyta od razu sie rzucił jeszcze Ambola dobrze nie widzac.:shake::shake:
Ale jakie było moje zdziwienie gdy Amboliński padł na plecy i wywalił koła do góry:crazyeye: intensywnie machając ogonem.
Ziutecki zbity z tropu takim obrotem sytuacji , zgłupiał.:stupid:
Położył sie na glebe cicho powarkując i obserwował.
Mam dziwne przeczucie że sie polubią a może z czasem nawet będą sie bawić.

Posted

Nie ma na świecie kochańszego psa jak Ziutek jeszcze żeby nie był taki agresywny.
A wczoraj sie uśmiałam . Oglądali wczoraj jakiś indyjski film i był moment z piosenką. Ambo jak oszalały zaczoł szczekać na telewizor a gdy pisenka sie skończyła poszedł sie położyć spać.

Posted

No to teraz nowi Państwo mają poważne zadanie, trzeba przecież zbadać gusta muzyczne Ambolka i dobrać dla niego odpowiednią playlistę, przecież nie będzie chłopak słuchał byle czego :loveu:

Posted

pinkmoon napisał(a):
No to teraz nowi Państwo mają poważne zadanie, trzeba przecież zbadać gusta muzyczne Ambolka i dobrać dla niego odpowiednią playlistę, przecież nie będzie chłopak słuchał byle czego :loveu:

:roflt: :roflt:

Posted

[quote name='najdekanna']Nie ma na świecie kochańszego psa jak Ziutek jeszcze żeby nie był taki agresywny.
A wczoraj sie uśmiałam . Oglądali wczoraj jakiś indyjski film i był moment z piosenką. Ambo jak oszalały zaczoł szczekać na telewizor a gdy pisenka sie skończyła poszedł sie położyć spać.

a Ty ciotka baranka chciałaś :diabloti: było mówić ... by się załatwiło :evil_lol:

Ambuś meloman :loveu::loveu: