ab-agnieszka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Ambo z Biala spia w domu a Chico biega po trawce.:loveu: Quote
Ulka18 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ale Ambo musi byc zadziwiony swoją wolnoscia i bliskoscia czlowieka. 3 lata czekało biedaczysko. Też jestem ciekawa jak tak łapule? Quote
ab-agnieszka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Lapki troszeczke lepiej ale to jeszcze potrwa az sie w miare wylecza. Ambo mozna zostawiac samego nie niszczy w domu musze go tylko oddzielic od okien bo jest bardzo ciekawy i jak wychodze to wskakuje na kanape i zaglada do okna. Zamykam do w przedpokoju ktory nie jest maly przynoszte mu tam jego dywanik i lezy sobie spokojnie. Gdzie ja tam i on. Nie jest natretny jego najwiekszym szczesciem jest przebywanie w otoczeniu ludzi. Nie mozna zostawiac niczego do jedzenia w jego zasiegu bo sobie sciaga i zjada:loveu: Jest psem malo klopotliwym. Na spacerach go nie puszczam ze smyczy ale na podworku nie odchodzi daleko i sie pilnuje. Quote
pinkmoon Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Agnieszka, tak piszesz i piszesz o nim że Ci Ambulka straasznie zazdroszczę :loveu: Quote
Ulka18 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Z tego co pisze Ab-Agnieszka wynika, ze Ambus wad nie ma prawie wcale. On zawsze byl taki kochany, w schronisku tylko patrzyl, zeby ręke polizac, czy sie przytulic. Quote
Reno2001 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Po prostu pies przytulak :loveu:. I do wzięcia :diabloti:!!! Quote
ewatr Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ambulku zeby tak sie poszczesciło tez Boykom i wyszły wreszcie na trawke ...ech... Quote
ab-agnieszka Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 A jak on smiesznie szczeka. Juz sie chlopaczyna rozkreca ale i tak wiekszosc czasu spi na dywanie. Glupol zamiast siedziec na sloneczku Quote
Ulka18 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ja nie slyszalam nigdy jak Ambo szczeka. On zawsze byl cichutki jak myszka, tylko doopina wiercil i ogonem walił po siatce i budzie. Quote
Alicja Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 :evil_lol:on tak smiesznie kręci ogonkiem :loveu: ale z ciebie farciara ...ja też nie słyszałam jak szczeka Ambuś :razz: Quote
Alicja Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Szczątki poprzednich gości jeszcze leżą :diabloti::evil_lol::evil_lol: http://img196.imageshack.us/img196/8366/bild037uuv.jpg cioteczka ...fotasy sie robi z pozycji na doopalona ciap :p Quote
Ulka18 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ale Ambulek laska sie zrobil, a ile ma miejsca do biegania :crazyeye: Ab-agnieszka wielkie dzieki za opiekę nad pyziolkiem :calus: Quote
ania z poznania Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='Alicja'] cioteczka ...fotasy sie robi z pozycji na doopalona ciap :p Alicjo, czy możesz nam to mniej profesjonalnym językiem objaśnić :razz:? Quote
fioneczka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 ania z poznania napisał(a):Alicjo, czy możesz nam to mniej profesjonalnym językiem objaśnić :razz:? hehe Alicja slangiem pstryków gada :evil_lol: może ja objaśnię ;) ... trzeba pozycję horyzontalną przyjąć bo obiekty niewysokie :eviltong: a więc najlepiej focić z pozycji waruj :diabloti: dla psiarzy bardziej zrozumiałe hehe Quote
ania z poznania Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 A, żeby jak jamniki nie wychodziły :evil_lol::cool3:? Quote
Alicja Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='fioneczka']hehe Alicja slangiem pstryków gada :evil_lol: może ja objaśnię ;) ... trzeba pozycję horyzontalną przyjąć bo obiekty niewysokie :eviltong: a więc najlepiej focić z pozycji waruj :diabloti: dla psiarzy bardziej zrozumiałe hehe :roflt: .....waruj :roflt: Quote
kaskadaffik Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Kochany Ambulek, wreszcie ma trawkę i miłość, proszę o konto :lol: Quote
ab-agnieszka Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Tylko kochana ja nie moge na dupala usiasc bo to jest nie wykonalne przy Ambo i Bialej bo zaraz na mnie wisza.:eviltong: Quote
Alicja Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='ab-agnieszka']Tylko kochana ja nie moge na dupala usiasc bo to jest nie wykonalne przy Ambo i Bialej bo zaraz na mnie wisza.:eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przeca wiem , że zaraz obiektyw zalizany :evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 kochana bo to sa nowe szczatki innych gosci :diabloti: Quote
halcia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Jak nie zapomne,to cos dorzuce przez Ulke , jesli sie spotkamy w schr.31.08. Quote
Alicja Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 ab-agnieszka napisał(a):kochana bo to sa nowe szczatki innych gosci :diabloti: jakaś ciotka albo wujek z nowej dostawy :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts