Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 902
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lapki troszeczke lepiej ale to jeszcze potrwa az sie w miare wylecza.
Ambo mozna zostawiac samego nie niszczy w domu musze go tylko oddzielic od okien bo jest bardzo ciekawy i jak wychodze to wskakuje na kanape i zaglada do okna. Zamykam do w przedpokoju ktory nie jest maly przynoszte mu tam jego dywanik i lezy sobie spokojnie. Gdzie ja tam i on. Nie jest natretny jego najwiekszym szczesciem jest przebywanie w otoczeniu ludzi. Nie mozna zostawiac niczego do jedzenia w jego zasiegu bo sobie sciaga i zjada:loveu:
Jest psem malo klopotliwym. Na spacerach go nie puszczam ze smyczy ale na podworku nie odchodzi daleko i sie pilnuje.

Posted

Z tego co pisze Ab-Agnieszka wynika, ze Ambus wad nie ma prawie wcale. On zawsze byl taki kochany, w schronisku tylko patrzyl, zeby ręke polizac, czy sie przytulic.

Posted

ania z poznania napisał(a):
Alicjo, czy możesz nam to mniej profesjonalnym językiem objaśnić :razz:?

hehe Alicja slangiem pstryków gada :evil_lol:
może ja objaśnię ;) ... trzeba pozycję horyzontalną przyjąć bo obiekty niewysokie :eviltong: a więc najlepiej focić z pozycji waruj :diabloti: dla psiarzy bardziej zrozumiałe hehe

Posted

[quote name='fioneczka']hehe Alicja slangiem pstryków gada :evil_lol:
może ja objaśnię ;) ... trzeba pozycję horyzontalną przyjąć bo obiekty niewysokie :eviltong: a więc najlepiej focić z pozycji waruj :diabloti: dla psiarzy bardziej zrozumiałe hehe

:roflt: .....waruj :roflt:

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Tylko kochana ja nie moge na dupala usiasc bo to jest nie wykonalne przy Ambo i Bialej bo zaraz na mnie wisza.:eviltong:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: przeca wiem , że zaraz obiektyw zalizany :evil_lol: