Alicja Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 no Ambuś na DT jak najbardziej , bo On cholernie potrzebuje człowieka ... na krok nie odstępuje ....a jest chłopak kochany ...mój TZ jak go zobaczył zawołał ....Jaki Ty fajny jesteś :loveu::loveu: Quote
agaga21 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 alicja, piękne będzie miał ambo dzięki tobie allegro! i to nie z 5 zdjęciami tylko z całą masą zdjęć!!!:evil_lol::multi: Quote
Ulka18 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='Alicja']no Ambuś na DT jak najbardziej , bo On cholernie potrzebuje człowieka ... na krok nie odstępuje ....a jest chłopak kochany . Czyli Ambo niekoniecznie pojedzie do hoteliku na Dolny Slask? Okazal sie byc lepszy do innych psow na wolnosci niz przypuszczalismy na podstawie zachowan w schronisku. Do ludzi zawsze byl wspanialy, taka przylepka kochana. Quote
pinkmoon Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 To ja dobrze myślę, że gdyby ten tymczas się potwierdził, to można by kolejną biedę ze schronu wyciągać za te deklarację na Ambusia? Czy jak to wtedy by ewentualnie wyglądało? Quote
Alicja Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='pinkmoon']To ja dobrze myślę, że gdyby ten tymczas się potwierdził, to można by kolejną biedę ze schronu wyciągać za te deklarację na Ambusia? Czy jak to wtedy by ewentualnie wyglądało? myśle że jakby sie udało z DT to póki co deklarowane pieniażki można by na leczenie Ambulka przeznaczyć , bo to na 100% będzie potrzebne , łapencje popuchniete są mocno , jakieś witaminki , coś na stawy też sie przyda , ale to zapewne Agnieszka przekaże jak wróci od weta Quote
Alicja Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 agaga21 napisał(a):alicja, piękne będzie miał ambo dzięki tobie allegro! i to nie z 5 zdjęciami tylko z całą masą zdjęć!!!:evil_lol::multi: :evil_lol: tak z 40 jest bez zarzutu :lol: Quote
Ulka18 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='Alicja']łapencje popuchniete są mocno , jakieś witaminki , coś na stawy też sie przyda , ale to zapewne Agnieszka przekaże jak wróci od weta Czekamy zatem na wiesci od Agnieszki. Oby tylko Ambo byl zdrowy, jakos te łapinki da sie wyleczyc. Quote
agnieszka32 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Cioteczka Alicja to nasz nadworny dogomaniacki fotograf - utalentowana kobitka z niej :loveu: Wspaniałe fotki, Ambuś przesłodki :loveu::loveu::loveu: Cudownie, że już nie siedzi w schronisku:multi::multi::multi: Quote
Iv_ Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Śliczny Ambulek :loveu: tylko te łapki takie biedne jeszcze :shake: Powodzenia mały :loveu: Alu, zrobiłaś mnóstwo pięknych zdjęć jak zawsze zresztą, niektóre są wręcz niesamowite :loveu: Quote
ab-agnieszka Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 U weta byl bardzo grzeczny dostal antybiotyk na te wszystkie zmiany skorne. zostaly sciagniete zeskrobiny ,wyczyscilismy uszy To miedzy poduszkami najprawdopodobniej nie jest grzybkiem tylko stan bakteryjny wszelkie leki zostaly podane zostawilismy 150zl. Ambo potrzebuje DT nie hotelu. W DT on dojdzie do siebie zdrowotnie a hotel to hotel nie sa to niestety waunki domowe. Quote
fioneczka Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 wczorajsza wizyta Ani nie doszła do skutku ... rozmawiali wstępnie przez telefon dziś mają przyjechać do Ziutków :evil_lol: żeby pogadać o konkretach ... póki co to tyle Quote
Alicja Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Myśle ze te deklaracje co ciotki składały na hotel Ambuś pozyskałby na leczenie i utrzymanie w DT jakby sie takowy znalazł . Aguś , a co powiedzieli na łapuszki , na ten przykurcz, czy można mu cokolwiek pomóc ?? Pazurki obcięte :razz::razz:. Zapomniałam o Manusanie ...miał Cezary przywieźć jak jechał po mnie :diabloti: Quote
ab-agnieszka Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Przykurcz niestety nie do naprawienia. Mozna wpomagac jednynie system nerwowy. Pazurki nie obciete bo to juz za duzo byloby na wczoraj. Po czyszczeniu uszumial dosc.:evil_lol: Quote
agaga21 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 fioneczka napisał(a):wczorajsza wizyta Ani nie doszła do skutku ... rozmawiali wstępnie przez telefon dziś mają przyjechać do Ziutków :evil_lol: żeby pogadać o konkretach ... póki co to tyle o czym ty piszesz asiu? edit: już wszystko wiem ;) Quote
Ulka18 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Myśle ze te deklaracje co ciotki składały na hotel Ambuś pozyskałby na leczenie i utrzymanie w DT jakby sie takowy znalazł . Jasna sprawa, z mojej strony na pewno. A uszyska bardzo byly brudne? Byl swierzb czy grzybek czy cos innego?Pytam, bo mam kotke od 2 tygodni tez z Mielca i miala swierzb, wiadomo koci swierzb, po Strongholdzie juz minal. Dobrze, ze Ambo okazal sie nie tak grozny wobec innych psów, jak byl w schronisku. Moze w tym stresie schroniskowym taki byl. Quote
ania z poznania Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Cioteczki, rzućcie okiem na ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f1167/astek-ulica-zle-miejsce-do-zycia-szukamy-domu-144775/#post12831394 Quote
ab-agnieszka Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Pan Ambolinski jest niesamowity:evil_lol: Pieszczoch przeokrutny tylko by sie tulil. Ciekawy wszystkiego. Wrocilismy ze spacerku wiec teraz smacznie spi oczywiscie kolo mnie:loveu: Quote
pinkmoon Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Pan Ambolinski jest niesamowity:evil_lol: Pieszczoch przeokrutny tylko by sie tulil. Ciekawy wszystkiego. Wrocilismy ze spacerku wiec teraz smacznie spi oczywiscie kolo mnie:loveu: Aż się szeroko uśmiecham do monitora jak czytam takie rzeczy :loveu: Quote
ab-agnieszka Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Szkoda ze moj Chico go nietoleruje takby zostal u mnie na DT Quote
fioneczka Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 a teraz tutaj będzie tajemniczo :eviltong::eviltong: dzwoniła do mnie Ania Ziutkowa iiiiiii ..... ab-aga Wam wszystko napisze :eviltong: Quote
Reno2001 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 No nie ... Tylko nie tajemnice :razz:. Toc nam nerwy siadają!!! Quote
ab-agnieszka Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [quote name='fioneczka']a teraz tutaj będzie tajemniczo :eviltong::eviltong: dzwoniła do mnie Ania Ziutkowa iiiiiii ..... ab-aga Wam wszystko napisze :eviltong: A wiec nasz kochany Ambolinski idzie do DT!!!!!!!! Fioneczka i to wszystko dzieki Tobie Asienka dziekuje Ci slicznie, Ambolinski bedzie mieszkal w domku z ogrodem :multi::multi::loveu::loveu::loveu::multi::multi: Pieniazki ktore zostaly wplacone i zadeklarowane na Ambo zostana przelane na DT na jego leczenie lapek. Aska koffam Cie Quote
Reno2001 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Ależ radosna nowina :multi::multi::multi:!! Quote
fioneczka Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 ab-agnieszka napisał(a): Aska koffam Cie eeeeeeeeeee się zawstydziłam normalnie :oops: i ja tu nic nie zrobiłam przeca ... to Ziutkowa buziola musi dostać Quote
Recommended Posts