Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no Ambuś na DT jak najbardziej , bo On cholernie potrzebuje człowieka ... na krok nie odstępuje ....a jest chłopak kochany ...mój TZ jak go zobaczył zawołał ....Jaki Ty fajny jesteś :loveu::loveu:

• Replies 902
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']no Ambuś na DT jak najbardziej , bo On cholernie potrzebuje człowieka ... na krok nie odstępuje ....a jest chłopak kochany .
Czyli Ambo niekoniecznie pojedzie do hoteliku na Dolny Slask? Okazal sie byc lepszy do innych psow na wolnosci niz przypuszczalismy na podstawie zachowan w schronisku. Do ludzi zawsze byl wspanialy, taka przylepka kochana.

Posted

To ja dobrze myślę, że gdyby ten tymczas się potwierdził, to można by kolejną biedę ze schronu wyciągać za te deklarację na Ambusia? Czy jak to wtedy by ewentualnie wyglądało?

Posted

[quote name='pinkmoon']To ja dobrze myślę, że gdyby ten tymczas się potwierdził, to można by kolejną biedę ze schronu wyciągać za te deklarację na Ambusia? Czy jak to wtedy by ewentualnie wyglądało?

myśle że jakby sie udało z DT to póki co deklarowane pieniażki można by na leczenie Ambulka przeznaczyć , bo to na 100% będzie potrzebne , łapencje popuchniete są mocno , jakieś witaminki , coś na stawy też sie przyda , ale to zapewne Agnieszka przekaże jak wróci od weta

Posted

agaga21 napisał(a):
alicja, piękne będzie miał ambo dzięki tobie allegro!
i to nie z 5 zdjęciami tylko z całą masą zdjęć!!!:evil_lol::multi:

:evil_lol: tak z 40 jest bez zarzutu :lol:

Posted

[quote name='Alicja']łapencje popuchniete są mocno , jakieś witaminki , coś na stawy też sie przyda , ale to zapewne Agnieszka przekaże jak wróci od weta
Czekamy zatem na wiesci od Agnieszki. Oby tylko Ambo byl zdrowy, jakos te łapinki da sie wyleczyc.

Posted

Cioteczka Alicja to nasz nadworny dogomaniacki fotograf - utalentowana kobitka z niej :loveu:
Wspaniałe fotki, Ambuś przesłodki :loveu::loveu::loveu:
Cudownie, że już nie siedzi w schronisku:multi::multi::multi:

Posted

Śliczny Ambulek :loveu: tylko te łapki takie biedne jeszcze :shake:
Powodzenia mały :loveu:

Alu, zrobiłaś mnóstwo pięknych zdjęć jak zawsze zresztą, niektóre są wręcz niesamowite :loveu:

Posted

U weta byl bardzo grzeczny dostal antybiotyk na te wszystkie zmiany skorne. zostaly sciagniete zeskrobiny ,wyczyscilismy uszy
To miedzy poduszkami najprawdopodobniej nie jest grzybkiem tylko stan bakteryjny wszelkie leki zostaly podane zostawilismy 150zl.
Ambo potrzebuje DT nie hotelu. W DT on dojdzie do siebie zdrowotnie a hotel to hotel nie sa to niestety waunki domowe.

Posted

Myśle ze te deklaracje co ciotki składały na hotel Ambuś pozyskałby na leczenie i utrzymanie w DT jakby sie takowy znalazł .

Aguś , a co powiedzieli na łapuszki , na ten przykurcz, czy można mu cokolwiek pomóc ?? Pazurki obcięte :razz::razz:.
Zapomniałam o Manusanie ...miał Cezary przywieźć jak jechał po mnie :diabloti:

Posted

fioneczka napisał(a):
wczorajsza wizyta Ani nie doszła do skutku ... rozmawiali wstępnie przez telefon
dziś mają przyjechać do Ziutków :evil_lol: żeby pogadać o konkretach ... póki co to tyle

o czym ty piszesz asiu?

edit:
już wszystko wiem ;)

Posted

Myśle ze te deklaracje co ciotki składały na hotel Ambuś pozyskałby na leczenie i utrzymanie w DT jakby sie takowy znalazł .

Jasna sprawa, z mojej strony na pewno.

A uszyska bardzo byly brudne? Byl swierzb czy grzybek czy cos innego?Pytam, bo mam kotke od 2 tygodni tez z Mielca i miala swierzb, wiadomo koci swierzb, po Strongholdzie juz minal.

Dobrze, ze Ambo okazal sie nie tak grozny wobec innych psów, jak byl w schronisku. Moze w tym stresie schroniskowym taki byl.

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Pan Ambolinski jest niesamowity:evil_lol:
Pieszczoch przeokrutny tylko by sie tulil. Ciekawy wszystkiego. Wrocilismy ze spacerku wiec teraz smacznie spi oczywiscie kolo mnie:loveu:

Aż się szeroko uśmiecham do monitora jak czytam takie rzeczy :loveu:

Posted

[quote name='fioneczka']a teraz tutaj będzie tajemniczo :eviltong::eviltong:

dzwoniła do mnie Ania Ziutkowa iiiiiii ..... ab-aga Wam wszystko napisze :eviltong:

A wiec nasz kochany Ambolinski idzie do DT!!!!!!!!

Fioneczka i to wszystko dzieki Tobie
Asienka dziekuje Ci slicznie,
Ambolinski bedzie mieszkal w domku z ogrodem

:multi::multi::loveu::loveu::loveu::multi::multi:

Pieniazki ktore zostaly wplacone i zadeklarowane na Ambo zostana przelane na DT na jego leczenie lapek.
Aska koffam Cie