Ulka18 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Przepiękny jest, wypasiony, w ogole nie widac, że ze schroniska. A zdjecia majstersztyk :multi: Alicja, jaki masz aparat? Ja bym postawila na lustrzanke Nikona. Quote
Alicja Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='Ulka18']Przepiękny jest, wypasiony, w ogole nie widac, że ze schroniska. A zdjecia majstersztyk :multi: Alicja, jaki masz aparat? Ja bym postawila na lustrzanke Nikona. Ambuś jest cudny :loveu::loveu::loveu: nio Nikon D60 badziewie wg znawców aparatów na dogo :evil_lol: kupa fot niostrych , podrasowałam trochę Quote
Ulka18 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Przeciez najlepsi profesjonalisci robia setki zdjec, zeby wybrac kilka dobrych. Ja tez mam Nikona lustrzanke i nie narzekam (zdjecia na watku mieleckiej Casablanki w dzialejuz w domu). A kto na dogo tak sie zna na aparatach? Wg mnie nie ma lepszej firmy niz Nikon :cool1: A jak sie ogolnie ma Ambo? Nie widac po nim, zeby tą łapke podnosil. Wyglada jak domowy pies, przepięknie, taki scieszony na tej trawie. Są z nim jakies problemy? Quote
pinkmoon Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 No nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia :) Na bank musi znaleźć dom. Quote
Alicja Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='Ulka18']Przeciez najlepsi profesjonalisci robia setki zdjec, zeby wybrac kilka dobrych. Ja tez mam Nikona lustrzanke i nie narzekam (zdjecia na watku mieleckiej Casablanki w dzialejuz w domu). A kto na dogo tak sie zna na aparatach? Wg mnie nie ma lepszej firmy niz Nikon :cool1: a na offie jest wątek fotograficzny ...jak mi adrenalina opada to tam wpadam poczytać :diabloti::evil_lol: A jak sie ogolnie ma Ambo? Nie widac po nim, zeby tą łapke podnosil. Wyglada jak domowy pies, przepięknie, taki scieszony na tej trawie. Są z nim jakies problemy? łapusią szura jak idzie słychać szurające pazurki o podłoże , ale biegnąc chyba troszke podnosi . Łapeczka drży jak mały leży [coś jak przy chorobie parkinsona]. lWczoraj spotkał sie z takim starszym kudłaczkiem Puszkiem i spoczko do psiaków dziś biegał z Białeczką , podobno nocka przebiegła też spokojnie. Ślicznie jadł suchą karmę z rąk mojego TZta z miski nie chciał :lol: . Dziś miał jechać z Agą do weta , więc dowiemy sie pewnie później co i jak . Quote
Ulka18 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Rzeczywiscie troche poraniona ta lapka bidna. http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200901/80851/330058/00000069.JPG A na zdjeciach Ambo daje buziaczki Cioci Adze Ab-Adze? Quote
Alicja Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='Ulka18']Rzeczywiscie troche poraniona ta lapka bidna. http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200901/80851/330058/00000069.JPG A na zdjeciach Ambo daje buziaczki Cioci Adze Ab-Adze? buziaczki dostaje cioteczka ab-agnieszka dostane pewnie po doopie za foty :diabloti::evil_lol: Na łapeczkach ma modzele i jakieś inne narośle , miedzy podusiami ma stan zapalny i opuchlizny Quote
Ulka18 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Alicja, mowisz, ze Ambo nie jest taki zly wobec psów? Z tym Puszkiem nie bylo tak zle? Quote
Alicja Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='Ulka18']Alicja, mowisz, ze Ambo nie jest taki zly wobec psów? Z tym Puszkiem nie bylo tak zle? do psów ulegly ... przynajmniej do Puszka taki był, poza tym do Puszka podszedł jeszcze jeden psiak jakiś terierkowaty i ten zaczął zadyme , Puszek też sie rozdarł a Ambo czekał aż skończą :evil_lol:, nawet sie nie zjeżył Dziś ,od Agi wiem , biegał po podwórku z Białeczką sunią Agnieszki . Quote
ewatr Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Cos pięknego Ambulec :loveu: na kazdym zdjeciu sliczniejszy .... Oczywiscie tak jak Ulka18 bym goscia nie poznała ... a patrzac na to az sie oplułam ze smiechu :roflt: http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/330058/00000044.JPG Quote
Alicja Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='ewatr']Cos pięknego Ambulec :loveu: na kazdym zdjeciu sliczniejszy .... Oczywiscie tak jak Ulka18 bym goscia nie poznała ... a patrzac na to az sie oplułam ze smiechu :roflt: http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/330058/00000044.JPG :p Prosze sie nie śmiać ... miał ważną sprawe :roll:za płotem buczała kosiarka Quote
fioneczka Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 kolejny psi ideał :loveu: uszy ma przekozackie ... słodkie :loveu: czekam na wieści od Ziutkowej mamy czyli Ani na temat DT dla Ambo u jej kuzynki ... oby były pomyślne Quote
pinkmoon Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 No uszy są super :loveu: Ambo taaaki niepodobny do siebie samego z tych schroniskowych zdjęć, z początku wątku... Quote
ewatr Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='Alicja']:p Prosze sie nie śmiać ... miał ważną sprawe :roll:za płotem buczała kosiarka A to zwracam psu honor :evil_lol: ;) w koncu on juz tyle lat nie widział kosiarki .....:-( i wielu innych rzeczy ech...jak dobrze ze juz nie siedzi w tym swoim boksie ... tyle lat ... Alicjo zdjecia sliczne ! Quote
Recommended Posts