Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 902
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ulka18']Przepiękny jest, wypasiony, w ogole nie widac, że ze schroniska.
A zdjecia majstersztyk :multi:

Alicja, jaki masz aparat? Ja bym postawila na lustrzanke Nikona.

Ambuś jest cudny :loveu::loveu::loveu:

nio Nikon D60
badziewie wg znawców aparatów na dogo :evil_lol:

kupa fot niostrych , podrasowałam trochę

Posted

Przeciez najlepsi profesjonalisci robia setki zdjec, zeby wybrac kilka dobrych. Ja tez mam Nikona lustrzanke i nie narzekam (zdjecia na watku mieleckiej Casablanki w dzialejuz w domu). A kto na dogo tak sie zna na aparatach?
Wg mnie nie ma lepszej firmy niz Nikon :cool1:

A jak sie ogolnie ma Ambo? Nie widac po nim, zeby tą łapke podnosil. Wyglada jak domowy pies, przepięknie, taki scieszony na tej trawie. Są z nim jakies problemy?

Posted

[quote name='Ulka18']Przeciez najlepsi profesjonalisci robia setki zdjec, zeby wybrac kilka dobrych. Ja tez mam Nikona lustrzanke i nie narzekam (zdjecia na watku mieleckiej Casablanki w dzialejuz w domu). A kto na dogo tak sie zna na aparatach?
Wg mnie nie ma lepszej firmy niz Nikon :cool1:

a na offie jest wątek fotograficzny ...jak mi adrenalina opada to tam wpadam poczytać :diabloti::evil_lol:

A jak sie ogolnie ma Ambo? Nie widac po nim, zeby tą łapke podnosil. Wyglada jak domowy pies, przepięknie, taki scieszony na tej trawie. Są z nim jakies problemy?

łapusią szura jak idzie słychać szurające pazurki o podłoże , ale biegnąc chyba troszke podnosi . Łapeczka drży jak mały leży [coś jak przy chorobie parkinsona]. lWczoraj spotkał sie z takim starszym kudłaczkiem Puszkiem i spoczko do psiaków dziś biegał z Białeczką , podobno nocka przebiegła też spokojnie. Ślicznie jadł suchą karmę z rąk mojego TZta z miski nie chciał :lol:
.
Dziś miał jechać z Agą do weta , więc dowiemy sie pewnie później co i jak .

Posted

[quote name='Ulka18']Alicja, mowisz, ze Ambo nie jest taki zly wobec psów? Z tym Puszkiem nie bylo tak zle?

do psów ulegly ... przynajmniej do Puszka taki był, poza tym do Puszka podszedł jeszcze jeden psiak jakiś terierkowaty i ten zaczął zadyme , Puszek też sie rozdarł a Ambo czekał aż skończą :evil_lol:, nawet sie nie zjeżył

Dziś ,od Agi wiem , biegał po podwórku z Białeczką sunią Agnieszki .

Posted

[quote name='Alicja']:p Prosze sie nie śmiać ... miał ważną sprawe :roll:za płotem buczała kosiarka

A to zwracam psu honor :evil_lol: ;)
w koncu on juz tyle lat nie widział kosiarki .....:-( i wielu innych rzeczy ech...jak dobrze ze juz nie siedzi w tym swoim boksie ...
tyle lat ...

Alicjo zdjecia sliczne !