Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 902
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Ambolek juz u mnie:loveu:

Tak sie ciesze :lol: ciekawe czy Ambus tez sie cieszy czy jest przejety ta nowa sytuacja ...tyle nowych wrazen ech .....

Posted

Ambo psiak rewelacyjny. Troche zagubiony jak narazie wszystkiego sie boi. Samochodow jezdzacych kolo mojego domu zaby na stawie :evil_lol:
Poszlismy na spacer kondycja bardzo slaba. lapy wygladaja fatanie na kazdej jest zapalenie paliczkow i jakies narosla nie wiem nieznam sie jutro jedziemy do weta i na pewno dostanie antybiotyk.
Lgnie do czlowieka okropnie spragniony pieszczot. Nie przejawia cienia agresji wykapalam go juz dwa razy bo przesiakniety schroniskiem bardzo. Moge mu zrobic wszystko. Co do innych psow to jak narazie macha ogonem i ani razu nie burkal. Placze jak traci mnie z zasiegu wzroku ale po chwili sie uspokaja.

Posted

Ulka18 napisał(a):
AMBOLEK JUZ W DRODZE :p Ciekawe co powie na grubaska Ciotka Ab-Agnieszka.

O żesz! Czytalam Ten Twoj post w pospiechu i nie zauwazylam w nim wyrazu "na". :evil_lol:

Posted

Sabina02 napisał(a):
O żesz! Czytalam Ten Twoj post w pospiechu i nie zauwazylam w nim wyrazu "na". :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol:
z tej ciotki to taka grubaska jak ze mnie chudzielec:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Bylo : ' co powie na grubaska ', jesooo, zebyscie nie pomyslaly, ze nazwalam tak Ab-Agnieszke :mad:

Dobra, dobra :diabloti:, wszyscy widzieli, czarno na białym - ab-agnieszka (która waży pewnie nie więcej niż 50 kg :eviltong:), została grubaską, ha ha ha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Bylo : ' co powie na grubaska ', jesooo, zebyscie nie pomyslaly, ze nazwalam tak Ab-Agnieszke :mad:

No, mozna jeszcze przeczytac: "co powie na to grubaska" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: