Alicja Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='fioneczka'] Ambuś meloman :loveu::loveu: koneser ;) Quote
najdekanna Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Ło mato bosko chroń mnie przed taką decyzją. Nie lubie kudłatych. Kto by to strzygł ?:eek2::eek2: Wystarczy mi muj ziutecki ; upierdliwy , chrapiący, lizuśny i najważniejsze do baranka mu daleko:loveu: Quote
fioneczka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 ANIA ja tu i teraz, głośno chcę Ci podziekować za Ambo jesteście ludźmi o wielkich sercach ... dziękuję :calus: i za Ziuteczka :loveu: też :p Quote
ania z poznania Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 najdekanna napisał(a):Nie ma na świecie kochańszego psa jak Ziutek jeszcze żeby nie był taki agresywny. A wczoraj sie uśmiałam . Oglądali wczoraj jakiś indyjski film i był moment z piosenką. Ambo jak oszalały zaczoł szczekać na telewizor a gdy pisenka sie skończyła poszedł sie położyć spać. O, Ziutek na avatarku! Aniu, czy możemy prosić nowe zdjęcia Ziutka? Najlepiej dużo :razz:? Quote
Ulka18 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Tak, duzo zdjec Ziutka oraz Amba tez :modla: Quote
Alicja Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 :multi::multi::multi:foty będą ...foty :multi::multi::multi: poniżej 100 niezaliczamy :p Quote
najdekanna Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Ratunku ! Dupsko moczą!:crazyeye: Jak by tu dać noge? Czyż nie jestem atrakcyjny? No same powiedzcie:razz: Suszarka padła:evil_lol: A może tu sie powycieram:eviltong: Niema to jak chwilka relaksu Ależ mam błysk w oku:cool3: Quote
ania z poznania Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Super Ambolek :loveu:. A jak się im układa z Ziutkiem? Quote
agnieszka24 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Ten błysk w oku jest powalający :loveu: Quote
agaga21 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 http://images39.fotosik.pl/187/cc945f848d428d3e.jpg i znowu kąpanie:evil_lol: to chyba najbardziej wykąpany pies na całej dogomanii:evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='agaga21']http://images39.fotosik.pl/187/cc945f848d428d3e.jpg i znowu kąpanie:evil_lol: to chyba najbardziej wykąpany pies na całej dogomanii:evil_lol: miejmy nadzieję, że tym razem wykąpany w prawdziwym psim szamponie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a nie w .............. :diabloti: Quote
agaga21 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 agnieszka32 napisał(a):miejmy nadzieję, że tym razem wykąpany w prawdziwym psim szamponie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a nie w .............. :diabloti:\ćsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......................................! Quote
Kluska4 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Mój przelew za wrzesień poszedł. Mam nadzieję, że konto jest nadal to samo? Quote
Ulka18 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ambo prawdziwy król kanapy sie zrobil :p A w wannie to on tak spokojnie stal? Nie chcial zwiewac? Quote
halcia Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Raczej zadowolony stał w wannie.A suszenie w poscieli to ja znam,mój Dafi prosto z wanny dawał nuraw posciel i łaził jak w tunelu,az mokre wytarł:diabloti: Quote
agaga21 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Kluska4 napisał(a):Mój przelew za wrzesień poszedł. Mam nadzieję, że konto jest nadal to samo? dziękujemy! konto jest zmienione ale jak już poszło to trudno;) dojdzie na pewno. osobom, którym będą w najbliższym czasie wpłacać na nasze psiaki, będę wysyłać nowe dane do wpłat na pw, także proszę o informacje jeśli ktoś ma zamiar wpłacać. Quote
doddy Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ja też poproszę nr konta do wpłat. Co udało się zdiagnozować z łapkami? Uda się im jakoś pomóc? Quote
fioneczka Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 doddy napisał(a):Ja też poproszę nr konta do wpłat. Co udało się zdiagnozować z łapkami? Uda się im jakoś pomóc? z tego co sobie przypominam z rozmowy z Agnieszką to ta niepełnosprawna łapka jest nieoperacyjna ... tak juz zostanie chyba :-( a jesli chodzi o stan zapalny to podobno jest lepiej ale zadzwonię zaraz do Ani Ziutkowej to się dowiem bo mieli iśc do veta Quote
ania z poznania Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 kochane cioteczki, potrzebna dogomaniaczka z warszawy lub okolic do sprawdzenia domku! Quote
fioneczka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 przepraszam ale sprawa PILNA !!! [quote name='doddy']W nocy dostałam sms od Komety, że w Wołominie chcą na dniach uśpić mix amstaffa - powód - pokasłuje. Potrzebny jest na już dom tymczasowy dla niego, bądź hotel i fundusze na jego opłacenie + pewnie leczenia. Psiak niestety zostanie uśpiony bez pomocy dogomaniaków. http://www.dogomania.pl/forum/f1161/mix-amstaff-w-wolominie-zostanie-uspiony-w-schronisku-bo-pokasluje-szukamy-dt-140579/index16.html Quote
Ulka18 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Aniu z Poznania, cos sie szykuje dla Ambo moze? Jakis dom z okolic Warszawy? Quote
ania z poznania Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Nie, niestety nie, szykował się dla Honey ale chłopak zrezygnował...... Quote
najdekanna Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Byliśmy u weterynarza. Niestety ambo ma gromkowca. I głównym żródłem zakażenia nie sa łapy a gruczoły pod ogonem! Niejest jeszcze tak zaawansowane stadium ale na całkowite wyleczenie raczej nie ma szans. Jak to powiedział wet" do podleczenia ale nie do wyleczenia". Z łapką niestety tak juz zostanie. Prawdopodobnie miał uraz kręgosłupa a nie łapy jak wcześniej było mówione. Śiągneliśmy kamień z zębów bo na dziąsłach rozwinoł sie stan zapalny i z tąd ten smrodek z pyska. Trzeba teraz obserwować dupsko i interweniować gdyby trzeba było. Za tydzień powtórka z zastrzykiem. Quote
Recommended Posts