Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 902
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ło mato bosko chroń mnie przed taką decyzją.
Nie lubie kudłatych. Kto by to strzygł ?:eek2::eek2:
Wystarczy mi muj ziutecki ; upierdliwy , chrapiący, lizuśny i najważniejsze do baranka mu daleko:loveu:

Posted

najdekanna napisał(a):
Nie ma na świecie kochańszego psa jak Ziutek jeszcze żeby nie był taki agresywny.
A wczoraj sie uśmiałam . Oglądali wczoraj jakiś indyjski film i był moment z piosenką. Ambo jak oszalały zaczoł szczekać na telewizor a gdy pisenka sie skończyła poszedł sie położyć spać.

O, Ziutek na avatarku! Aniu, czy możemy prosić nowe zdjęcia Ziutka? Najlepiej dużo :razz:?

Posted

Ratunku ! Dupsko moczą!:crazyeye:

Jak by tu dać noge?

Czyż nie jestem atrakcyjny? No same powiedzcie:razz:

Suszarka padła:evil_lol:

A może tu sie powycieram:eviltong:

Niema to jak chwilka relaksu

Ależ mam błysk w oku:cool3:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
miejmy nadzieję, że tym razem wykąpany w prawdziwym psim szamponie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a nie w .............. :diabloti:
\ćsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......................................!

Posted

Kluska4 napisał(a):
Mój przelew za wrzesień poszedł. Mam nadzieję, że konto jest nadal to samo?

dziękujemy!

konto jest zmienione ale jak już poszło to trudno;) dojdzie na pewno. osobom, którym będą w najbliższym czasie wpłacać na nasze psiaki, będę wysyłać nowe dane do wpłat na pw, także proszę o informacje jeśli ktoś ma zamiar wpłacać.

Posted

doddy napisał(a):
Ja też poproszę nr konta do wpłat.
Co udało się zdiagnozować z łapkami? Uda się im jakoś pomóc?

z tego co sobie przypominam z rozmowy z Agnieszką to ta niepełnosprawna łapka jest nieoperacyjna ... tak juz zostanie chyba :-(

a jesli chodzi o stan zapalny to podobno jest lepiej
ale zadzwonię zaraz do Ani Ziutkowej to się dowiem bo mieli iśc do veta

Posted

przepraszam ale sprawa PILNA !!!

[quote name='doddy']W nocy dostałam sms od Komety, że w Wołominie chcą na dniach uśpić mix amstaffa - powód - pokasłuje.

Potrzebny jest na już dom tymczasowy dla niego, bądź hotel i fundusze na jego opłacenie + pewnie leczenia.

Psiak niestety zostanie uśpiony bez pomocy dogomaniaków.

http://www.dogomania.pl/forum/f1161/mix-amstaff-w-wolominie-zostanie-uspiony-w-schronisku-bo-pokasluje-szukamy-dt-140579/index16.html

Posted

Byliśmy u weterynarza.
Niestety ambo ma gromkowca. I głównym żródłem zakażenia nie sa łapy a gruczoły pod ogonem! Niejest jeszcze tak zaawansowane stadium ale na całkowite wyleczenie raczej nie ma szans. Jak to powiedział wet" do podleczenia ale nie do wyleczenia".
Z łapką niestety tak juz zostanie. Prawdopodobnie miał uraz kręgosłupa a nie łapy jak wcześniej było mówione.
Śiągneliśmy kamień z zębów bo na dziąsłach rozwinoł sie stan zapalny i z tąd ten smrodek z pyska.
Trzeba teraz obserwować dupsko i interweniować gdyby trzeba było.
Za tydzień powtórka z zastrzykiem.