pinkmoon Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Najpierw trzy lata za kratami a potem ledwo wyszedł jak juz się pięknie układa :loveu: Szczęśliwy Ambulek! :multi: A jeszcze technicznie - deklarowałam 10 zł/miesięcznie i wpłaciłam na razie 30 (za 3 mies.), to teraz już nie będzie wpłat stałych, tak? Quote
ab-agnieszka Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 pinkmoon napisał(a):Najpierw trzy lata za kratami a potem ledwo wyszedł jak juz się pięknie układa :loveu: Szczęśliwy Ambulek! :multi: A jeszcze technicznie - deklarowałam 10 zł/miesięcznie i wpłaciłam na razie 30 (za 3 mies.), to teraz już nie będzie wpłat stałych, tak? Ambo jedzie na DT a nie na DS ma chore lapki jestesmy juz w trakcie leczenia miejmy nadzieje ze starczy pieniazkow na wyleczenie z wplat ktore doszly i ktore sa zadeklarowane.:multi: Quote
Alicja Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Aga , jutro porobię foty i wejde z bazarkami , część rzeczy pozostało z poprzednich bazarków , coś jeszcze dorzucę , a dziś była Clockwork na urodzinkach Ozzulka i przywiozła jeszcze nowe gadzety :multi:więc bazarek będzie na wszystkie bullowatki z bandu AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:p Quote
Alicja Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 :multi::multi::multi::loveu:t:loveu: teraz doczytałam ze DT na 100% pewny :multi::loveu::multi:Asia :loveu: Quote
agaga21 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Alicja napisał(a):Aga , jutro porobię foty i wejde z bazarkami , część rzeczy pozostało z poprzednich bazarków , coś jeszcze dorzucę , a dziś była Clockwork na urodzinkach Ozzulka i przywiozła jeszcze nowe gadzety :multi:więc bazarek będzie na wszystkie bullowatki z bandu AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:p hihi, ciotce się literki pomyliły:evil_lol: chyba z Bb ;) Quote
Alicja Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='agaga21']hihi, ciotce się literki pomyliły:evil_lol: chyba z Bb ;) no to Banda B i brygada A :diabloti::evil_lol:[ ciotkowa :evil_lol:] Quote
ab-agnieszka Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Agatko nic sie cioteczce alicji nie pomylilo :evil_lol: Przeciez jestesmy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i reszta alfabetu Quote
agaga21 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Agatko nic sie cioteczce alicji nie pomylilo :evil_lol: Przeciez jestesmy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i reszta alfabetu no wiem, wiem, żartuje se przecież ;) a mnie mąż z kompa dziś wygania:placz: i sam zasiada! co za brak wyczucia!:mad::mad::placz::placz: Quote
najdekanna Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Witam cioteczi. Mam nadzieje że wszystko przebiegnie szybko i sprawnie. Jedyną moją obawą jest tylko reakcja tego starszego pesa na Amba. W razie gdyby co mam w zanadrzu wyjście awaryjne ale narazie trzymam kciuki. Quote
Alicja Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 agaga21 napisał(a):no wiem, wiem, żartuje se przecież ;) a mnie mąż z kompa dziś wygania:placz: i sam zasiada! co za brak wyczucia!:mad::mad::placz::placz: brak taktu twojemu TZtowi :diabloti:jak można w sobotni wieczór żone zganiać z kompa :mad: Quote
ab-agnieszka Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 najdekanna napisał(a):Witam cioteczi. Mam nadzieje że wszystko przebiegnie szybko i sprawnie. Jedyną moją obawą jest tylko reakcja tego starszego pesa na Amba. W razie gdyby co mam w zanadrzu wyjście awaryjne ale narazie trzymam kciuki. Oj trzymamy trzymamy. Quote
najdekanna Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Moge jedynie powiedzieć że DT jest u spokojnych i cierpliwych ludzi. Bardzo lubiących zwierzęta. Beatka(kuzynka) miała iskierki w oczkach jak zdjęcia oglądała. Kaziu jest bardziej sceptyczny . Ale zapewne dlatego że mieli kiedyś sunie (astkowatą) i niestety z niewiadomych przyczyn padła a potem w domu był lament przez kilka tygodni. Poprostu boji sie tego. To tak jak Krzysiek. Bokserka którą mieliśmy pierwszą to ukochana córunia tatusia była a jak zabrakło to " rzadnych więcej psów w domu!". Po drugiej było to samo. A tylko ziutek władował sie w pierwszą noc do łóżka i już koniec. 'synek ' TATUSIA. Quote
Alicja Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 to chyba tak wszędzie TZci oponują przed kolejnym psem ;) Quote
ab-agnieszka Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 My z Ambolkiem dopiero wstalismy. Spalismy razem w lozeczku bo jego dalam rade zatarmoscic na gore po tych moich chorych schodach bo wazy tylko 30kg. W lozeczku spi w nogach nie wedruje w nocy po lozku:loveu: Quote
fioneczka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 no ideał :loveu: ... mówiłam 30 kilo to całkiem całkiem Quote
ab-agnieszka Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 No i maly zlodziej wlasnie mi ukradl moj jogurt ze stolu :mad: Quote
pinkmoon Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 No i maly zlodziej wlasnie mi ukradl moj jogurt ze stolu :mad: Poczuł że ciotka łaskawa, to sobie pozwala :evil_lol: Quote
yoko100 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 No to Ambulkowi dobrze jak sie wyleguje w łożku:loveu: Quote
fioneczka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 ab-agnieszka napisał(a):No i maly zlodziej wlasnie mi ukradl moj jogurt ze stolu :mad: bo to mądra bestyjka i wie ze trzeba poziom dobrych bakterii zachować w organizmie :evil_lol::evil_lol: ciocia Aga zapomniała to on musiał sam o to zadbać hehe Quote
Ulka18 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 ab-agnieszka napisał(a):A wiec nasz kochany Ambolinski idzie do DT!!!!!!!! Ale sie sytuacja zmienia, niesamowite tempo. Dziekuje Wam wszystkim kochane Cioteczki :Rose: Ab-Agnieszka, Twoj Chico nie toleruje Ambo, a Ambo nie jest taki straszny do psów jak myslelismy? Zapytam tez jak dalas rade spac z Ambulem w jednym łozko, jemu chyba zapach schroniska jeszcze dlugo nie wywietrzeje :diabloti: Quote
ab-agnieszka Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Ulka18 napisał(a):Ale sie sytuacja zmienia, niesamowite tempo. Dziekuje Wam wszystkim kochane Cioteczki :Rose: Ab-Agnieszka, Twoj Chico nie toleruje Ambo, a Ambo nie jest taki straszny do psów jak myslelismy? Zapytam tez jak dalas rade spac z Ambulem w jednym łozko, jemu chyba zapach schroniska jeszcze dlugo nie wywietrzeje :diabloti: Kochana po pierwsze to Abolinstki pieknie pachnie bo byl pare razy kapany i schroniskiem go nieczuc :eviltong: Chico nie toleruje zadnych zwierzat dostaje szalu jak widzi tego wypierdkachodzacego po jego terenie. A Ambo kocha wszystko i wszystkich do kota rowniez machal ogonem nie ma w nim cienia agresji Quote
Alicja Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='ab-agnieszka']My z Ambolkiem dopiero wstalismy. Spalismy razem w lozeczku bo jego dalam rade zatarmoscic na gore po tych moich chorych schodach bo wazy tylko 30kg. W lozeczku spi w nogach nie wedruje w nocy po lozku:loveu: :roflt: o masakra ...ciotka ale z ciebie pudzian :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Kochana po pierwsze to Abolinstki pieknie pachnie bo byl pare razy kapany i schroniskiem go nieczuc :eviltong: Na pewno byl kąpany w schronisku przed wyjazdem, tak zwyczajowo dziala mielecki schron. Tobie Aga tez sie dal wykąpac ? W schronisku byly próby kocich testów, ale nie wyszly. Widac, ze zachowanie psa w takich wiarunkach nie jest miarodajne. Quote
ab-agnieszka Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 No to widzialam dÁmbolka jak wyskoczyl z zebami. Bylismy u Majro i Hery na odwiedzinkach zobaczyc czy dziewczyna sie zaklimatyzowala. Wszystko slicznie ladnie Ambo i Majro rewelacyjnie sie soba zajelia ta franca hera przyszla i zrobila dym postawila sie na jednego i drugiego i skoczyli do siebie. Reszte wizyty kazdy byl przy swoim ludziu na smyczy. Majro plakal bo chcial sie bawic. Ambo warczal a Hera co jakis czas probowala zrobic dym. Ambo byl juz pozniej zaborczy co do mojej osoby mysle ze stworzyl sobie swoj swiat w ktorym ja jestem jego pancia. Ale w domu do Bialki oczywiscie rewelacja do Chico czuje respekt. Ulka18 ja nie mialam zadnego problemu z wykapaniem Ambo troche prowowal uciekac bo to wszystko takie dziwne i nowe. Quote
fioneczka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 czyli Herci typowa baba ;) a więc nasz ideał wie że szczęka nie tylko do jedzenia służy ... mam nadzieję że u kuzynki Ani nie odwali takiego numeru Quote
Recommended Posts