Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Najpierw trzy lata za kratami a potem ledwo wyszedł jak juz się pięknie układa :loveu: Szczęśliwy Ambulek! :multi:

A jeszcze technicznie - deklarowałam 10 zł/miesięcznie i wpłaciłam na razie 30 (za 3 mies.), to teraz już nie będzie wpłat stałych, tak?

• Replies 902
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pinkmoon napisał(a):
Najpierw trzy lata za kratami a potem ledwo wyszedł jak juz się pięknie układa :loveu: Szczęśliwy Ambulek! :multi:

A jeszcze technicznie - deklarowałam 10 zł/miesięcznie i wpłaciłam na razie 30 (za 3 mies.), to teraz już nie będzie wpłat stałych, tak?

Ambo jedzie na DT a nie na DS ma chore lapki jestesmy juz w trakcie leczenia miejmy nadzieje ze starczy pieniazkow na wyleczenie z wplat ktore doszly i ktore sa zadeklarowane.:multi:

Posted

Aga , jutro porobię foty i wejde z bazarkami , część rzeczy pozostało z poprzednich bazarków , coś jeszcze dorzucę , a dziś była Clockwork na urodzinkach Ozzulka i przywiozła jeszcze nowe gadzety :multi:więc bazarek będzie na wszystkie bullowatki z bandu AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:p

Posted

Alicja napisał(a):
Aga , jutro porobię foty i wejde z bazarkami , część rzeczy pozostało z poprzednich bazarków , coś jeszcze dorzucę , a dziś była Clockwork na urodzinkach Ozzulka i przywiozła jeszcze nowe gadzety :multi:więc bazarek będzie na wszystkie bullowatki z bandu AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:p

hihi, ciotce się literki pomyliły:evil_lol: chyba z Bb ;)

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Agatko nic sie cioteczce alicji nie pomylilo :evil_lol:
Przeciez jestesmy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i reszta alfabetu

no wiem, wiem, żartuje se przecież ;)

a mnie mąż z kompa dziś wygania:placz: i sam zasiada!
co za brak wyczucia!:mad::mad::placz::placz:

Posted

Witam cioteczi.
Mam nadzieje że wszystko przebiegnie szybko i sprawnie.
Jedyną moją obawą jest tylko reakcja tego starszego pesa na Amba.
W razie gdyby co mam w zanadrzu wyjście awaryjne ale narazie trzymam kciuki.

Posted

agaga21 napisał(a):
no wiem, wiem, żartuje se przecież ;)

a mnie mąż z kompa dziś wygania:placz: i sam zasiada!
co za brak wyczucia!:mad::mad::placz::placz:

brak taktu twojemu TZtowi :diabloti:jak można w sobotni wieczór żone zganiać z kompa :mad:

Posted

najdekanna napisał(a):
Witam cioteczi.
Mam nadzieje że wszystko przebiegnie szybko i sprawnie.
Jedyną moją obawą jest tylko reakcja tego starszego pesa na Amba.
W razie gdyby co mam w zanadrzu wyjście awaryjne ale narazie trzymam kciuki.

Oj trzymamy trzymamy.

Posted

Moge jedynie powiedzieć że DT jest u spokojnych i cierpliwych ludzi.
Bardzo lubiących zwierzęta.
Beatka(kuzynka) miała iskierki w oczkach jak zdjęcia oglądała.
Kaziu jest bardziej sceptyczny . Ale zapewne dlatego że mieli kiedyś sunie (astkowatą) i niestety z niewiadomych przyczyn padła a potem w domu był lament przez kilka tygodni. Poprostu boji sie tego.
To tak jak Krzysiek. Bokserka którą mieliśmy pierwszą to ukochana córunia tatusia była a jak zabrakło to " rzadnych więcej psów w domu!".
Po drugiej było to samo. A tylko ziutek władował sie w pierwszą noc do łóżka i już koniec. 'synek ' TATUSIA.

Posted

My z Ambolkiem dopiero wstalismy. Spalismy razem w lozeczku bo jego dalam rade zatarmoscic na gore po tych moich chorych schodach bo wazy tylko 30kg. W lozeczku spi w nogach nie wedruje w nocy po lozku:loveu:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
No i maly zlodziej wlasnie mi ukradl moj jogurt ze stolu :mad:

bo to mądra bestyjka i wie ze trzeba poziom dobrych bakterii zachować w organizmie :evil_lol::evil_lol:
ciocia Aga zapomniała to on musiał sam o to zadbać hehe

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
A wiec nasz kochany Ambolinski idzie do DT!!!!!!!!

Ale sie sytuacja zmienia, niesamowite tempo. Dziekuje Wam wszystkim kochane Cioteczki :Rose:

Ab-Agnieszka, Twoj Chico nie toleruje Ambo, a Ambo nie jest taki straszny do psów jak myslelismy?

Zapytam tez jak dalas rade spac z Ambulem w jednym łozko, jemu chyba zapach schroniska jeszcze dlugo nie wywietrzeje :diabloti:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ale sie sytuacja zmienia, niesamowite tempo. Dziekuje Wam wszystkim kochane Cioteczki :Rose:

Ab-Agnieszka, Twoj Chico nie toleruje Ambo, a Ambo nie jest taki straszny do psów jak myslelismy?

Zapytam tez jak dalas rade spac z Ambulem w jednym łozko, jemu chyba zapach schroniska jeszcze dlugo nie wywietrzeje :diabloti:

Kochana po pierwsze to Abolinstki pieknie pachnie bo byl pare razy kapany i schroniskiem go nieczuc :eviltong:

Chico nie toleruje zadnych zwierzat dostaje szalu jak widzi tego wypierdkachodzacego po jego terenie.
A Ambo kocha wszystko i wszystkich do kota rowniez machal ogonem nie ma w nim cienia agresji

Posted

[quote name='ab-agnieszka']My z Ambolkiem dopiero wstalismy. Spalismy razem w lozeczku bo jego dalam rade zatarmoscic na gore po tych moich chorych schodach bo wazy tylko 30kg. W lozeczku spi w nogach nie wedruje w nocy po lozku:loveu:

:roflt: o masakra ...ciotka ale z ciebie pudzian :evil_lol:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Kochana po pierwsze to Abolinstki pieknie pachnie bo byl pare razy kapany i schroniskiem go nieczuc :eviltong:

Na pewno byl kąpany w schronisku przed wyjazdem, tak zwyczajowo dziala mielecki schron. Tobie Aga tez sie dal wykąpac ?

W schronisku byly próby kocich testów, ale nie wyszly. Widac, ze zachowanie psa w takich wiarunkach nie jest miarodajne.

Posted

No to widzialam dÁmbolka jak wyskoczyl z zebami.
Bylismy u Majro i Hery na odwiedzinkach zobaczyc czy dziewczyna sie zaklimatyzowala. Wszystko slicznie ladnie Ambo i Majro rewelacyjnie sie soba zajelia ta franca hera przyszla i zrobila dym postawila sie na jednego i drugiego i skoczyli do siebie. Reszte wizyty kazdy byl przy swoim ludziu na smyczy. Majro plakal bo chcial sie bawic. Ambo warczal a Hera co jakis czas probowala zrobic dym.
Ambo byl juz pozniej zaborczy co do mojej osoby mysle ze stworzyl sobie swoj swiat w ktorym ja jestem jego pancia.
Ale w domu do Bialki oczywiscie rewelacja do Chico czuje respekt.

Ulka18 ja nie mialam zadnego problemu z wykapaniem Ambo troche prowowal uciekac bo to wszystko takie dziwne i nowe.