Ulka18 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 No to co robimy Murka z Ambem? Napisac do kierownika czy Ty napiszesz powolujac sie na wczorajsza Wasza rozmowe? Bo trzeba by psiaka na strone wlozyc. Quote
Murka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ja nabroiłam (przeniosłam Amba do adoptowanych) więc ja wrzucę go z powrotem do galerii schroniska ;) Do Kierownika myślę nie ma co pisać, bo on to co chciał to mi powiedział wczoraj. Podejrzewam, że się boi, że na stronie napisze się, że pies jest łagodny, a ktoś potem będzie miał pretensje, że przyjechał/wziął psa i pies taki nie był itp. Pewnie któryś z pracowników powiedział mu, że pies go dziabnął itp. i stąd ta niepewność w ocenie charakteru psa. Quote
Murka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Kierownik napisał o Ambie: Nie wiem czy temat Ambo jest nadal aktualny.Rozmawiałem z ludźmi i on do ludzi jest bardzo fajnym psem.Jedynie to nie toleruje innych psów.Pomimo kalectwa jest bardzo ruchliwym i skocznym psem. Quote
terra Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Czyli potrzebny domek, gdzie Ambo będzie jedynym psem. A suczek też nie lubi? Quote
Reno2001 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Z bullowatymi teraz kiepsko przy adopcjach, choc u nas ostatnio nie wiem jakim cudem, ale udało sie wyadoptowac 8-letniego amstaffa Rufusa:crazyeye:. Fakt faktem, że z niego to taka dupa na kozich nogach, ale zawsze amstaff. Quote
ewatr Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Oj kiepsko ............. i co my z toba zrobimy :niewiem: Quote
Ulka18 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 "normalnego" psa trudno dobrze wyadoptowac, a co dopiero bullowatego... zreszta nie dziwie sie, ze ludzie nie chca miec psow, bo nie ma gdzie z nimi pospacerowac, pobiegac, zeby 'ludziom' nie przeszkadzac, nie ma gdzie z psem wyjechac na porzadny wypoczynek ... straszny ten nasz kraj, coraz bardziej to widze :angryy: Quote
ewatr Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 uffff fakt ze nie bardzo to wszystko idzie w dobrym kierunku :-( u Amba tez :placz: Quote
Ulka18 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Ambo ponownie na allegro, ma jednego obserwatora, ale pewnie to ten sam co zwykle :mad: Quote
Ulka18 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Gdyby to nie byl amstaff, to bym go przeslala do Fundacji. Ale oni lubia tylko lagodne psy. Dobrze, ze zmienil sie tytul watku. Jest bardziej wymowny. Quote
Reno2001 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Poprosiłam moda o zmiane, bo tamten był troszke nieczytelny ;) Quote
Ulka18 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Dzieki Reno :calus: Ten tytul o wiele wiecej mowi. Quote
andzia69 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Prosze o pomoc w imieniu psów przebywajacych pod opieką Fundacji AST na rzecz zwierząt niechcianych http://pl.youtube.com/watch?v=ZbCtmymoolY Jesli jeszcze nie oddałeś/aś swojego głosu, to proszę poświęć 5 minut, zarejestruj się na stronie http://www.krakvet.pl/forum/ potrzebny jest tylko mail na który zostanie wysłany link aktywacyjny, po kliknieciu na ten link wystarczy wejsć na stronę http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=8137 i zagłosować na AST-fundacja na rzecz zwierzat niechcianych to tak niewiele a pomoże Fundacji w ratowaniu kolejnych porzuconych, chorych i potrzebujacych opieki psów, dzięki Twojemu głosowaniu, Fundacja otrzyma pomoc od Internetowego sklepu Krak-Vet, która teraz jest jej niezwykle potrzebna, Twój głos nic nie kosztuje a moze bardzo pomóc, a Ty będziesz miał/a na swoim koncie o jeden dobry uczynek wiecej Jeśli jesteś ciekawa/wy jak wiele Fundacja robi dla swoich podopiecznych wejdź na stronę http://www.fundacja-ast.pl/ Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do namowy znajomych do głosowania Dziękuje z całego serca za każdy oddany głos Quote
Reno2001 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Bez wyciagnięcia go na sprawdzone DT niewiele chyba zadziałamy :roll: Quote
Ulka18 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Za duzo mamy psow na glowie, za malo kasy, zeby cos ze wszystkimi zdzialac. Szkoda, ze zawsze wszystko rozbija sie o pieniadze. Quote
andzia69 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Ambusiu...to chyba twoja 3 zima w schronisku:-(:-(:-( Quote
Reno2001 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Tyle lat ten pies juz czeka. Ile jeszcze??? Quote
Ulka18 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Nikt o Ambo nie pyta, nikomu sie nie chce popracowac z psem i nad psem. Ale jak sie oglada wiadomosci co ludzie teraz wyprawiaja z psami (np .wyrzucone goldeny w podszczecinskich lasach), to moze lepiej, ze Ambo jest bezpieczny w schronisku. Quote
credita Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 ja zawsze się pocieszam myślą że w dobrym schronisku to bynajmniej miskę jedzenia dostanie:roll: bo jak patrzę na te psy u nas na wsi to powiem uczciwie schronisko to rarytas,ostatnio zrobiłam akcję to sąsiedzi dzień dobry mi nie mówią,chore społeczeństwo i za mało kar!!!! Quote
terra Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Domek dla Amba by się przydał. Taki mądry, wyrozumiały i kochający. Quote
kaskadaffik Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Ale jestes piękny Psinka, właśnie znalazłam wątek Twój i tak myślę dlaczego jeszcze nie poszedłeś dodomku. Jak takie śliczne psy nie moga znaleźć domków to ja juz nie wiem co to się z ludźmi dzieje teraz:shake: Quote
Ulka18 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Ambo zwany w schronisku Arnoldem to bardzo fajny miziak, tylko przez ten przykurcz w łapince nie bardzo sie nim ludzie interesuja. Mam fajne zdjecia z Halcia, wstawie wieczorem. Quote
Recommended Posts