Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 902
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nabroiłam (przeniosłam Amba do adoptowanych) więc ja wrzucę go z powrotem do galerii schroniska ;)

Do Kierownika myślę nie ma co pisać, bo on to co chciał to mi powiedział wczoraj. Podejrzewam, że się boi, że na stronie napisze się, że pies jest łagodny, a ktoś potem będzie miał pretensje, że przyjechał/wziął psa i pies taki nie był itp.
Pewnie któryś z pracowników powiedział mu, że pies go dziabnął itp. i stąd ta niepewność w ocenie charakteru psa.

Posted

Kierownik napisał o Ambie:

Nie wiem czy temat Ambo jest nadal aktualny.Rozmawiałem z ludźmi i on do ludzi jest bardzo fajnym psem.Jedynie to nie toleruje innych psów.Pomimo kalectwa jest bardzo ruchliwym i skocznym psem.

Posted

Z bullowatymi teraz kiepsko przy adopcjach, choc u nas ostatnio nie wiem jakim cudem, ale udało sie wyadoptowac 8-letniego amstaffa Rufusa:crazyeye:.
Fakt faktem, że z niego to taka dupa na kozich nogach, ale zawsze amstaff.

• 1 month later...
Posted

"normalnego" psa trudno dobrze wyadoptowac, a co dopiero bullowatego...
zreszta nie dziwie sie, ze ludzie nie chca miec psow, bo nie ma gdzie z nimi pospacerowac, pobiegac, zeby 'ludziom' nie przeszkadzac, nie ma gdzie z psem wyjechac na porzadny wypoczynek ... straszny ten nasz kraj, coraz bardziej to widze :angryy:

• 1 month later...
Posted

Prosze o pomoc w imieniu psów przebywajacych pod opieką Fundacji AST na rzecz zwierząt niechcianych

http://pl.youtube.com/watch?v=ZbCtmymoolY

Jesli jeszcze nie oddałeś/aś swojego głosu, to proszę poświęć 5 minut, zarejestruj się na stronie http://www.krakvet.pl/forum/
potrzebny jest tylko mail na który zostanie wysłany link aktywacyjny, po kliknieciu na ten link wystarczy wejsć na stronę http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=8137 i zagłosować na AST-fundacja na rzecz zwierzat niechcianych

to tak niewiele a pomoże Fundacji w ratowaniu kolejnych porzuconych, chorych i potrzebujacych opieki psów,

dzięki Twojemu głosowaniu, Fundacja otrzyma pomoc od Internetowego sklepu Krak-Vet, która teraz jest jej niezwykle potrzebna, Twój głos nic nie kosztuje a moze bardzo pomóc, a Ty będziesz miał/a na swoim koncie o jeden dobry uczynek wiecej

Jeśli jesteś ciekawa/wy jak wiele Fundacja robi dla swoich podopiecznych wejdź na stronę http://www.fundacja-ast.pl/

Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do namowy znajomych do głosowania Dziękuje z całego serca za każdy oddany głos

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Nikt o Ambo nie pyta, nikomu sie nie chce popracowac z psem i nad psem.
Ale jak sie oglada wiadomosci co ludzie teraz wyprawiaja z psami (np .wyrzucone goldeny w podszczecinskich lasach), to moze lepiej, ze Ambo jest bezpieczny w schronisku.

Posted

ja zawsze się pocieszam myślą że w dobrym schronisku to bynajmniej miskę jedzenia dostanie:roll: bo jak patrzę na te psy u nas na wsi to powiem uczciwie schronisko to rarytas,ostatnio zrobiłam akcję to sąsiedzi dzień dobry mi nie mówią,chore społeczeństwo i za mało kar!!!!

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Ale jestes piękny Psinka, właśnie znalazłam wątek Twój i tak myślę dlaczego jeszcze nie poszedłeś dodomku. Jak takie śliczne psy nie moga znaleźć domków to ja juz nie wiem co to się z ludźmi dzieje teraz:shake:

Posted

Ambo zwany w schronisku Arnoldem to bardzo fajny miziak, tylko przez ten przykurcz w łapince nie bardzo sie nim ludzie interesuja. Mam fajne zdjecia z Halcia, wstawie wieczorem.