Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 902
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co z nim robić:-(:-( jemu to przydalby się jakiś tymczas, choćby po to by dowiedzieć się jaki on jest faktycznie....czy rozbójnik, czy spokojny, czy do kazdego psa podchodzi z agresją czy nie, czy lubi dzieci, czy nie, ale tymczasu pewnie też nie będzie:shake:

• 3 weeks later...
Posted

Ambuś nie ma szczęścia... Może dlatego, że łapka nie w pełni niesprawna, to już się tak ładnie na spacerkach nie będzie prezentował jak to AST powinien... :-(

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Bo skasowałam ;)
Okazuje się, że Ambo i Arnold to dwa różne psy. Amba już nie ma w schronisku, a Arnold jest :roll: Ja się pogubiłam, bo myślałam, że to jeden i ten sam pies :???:

Posted

Murka napisał(a):
Bo skasowałam ;)
Okazuje się, że Ambo i Arnold to dwa różne psy. Amba już nie ma w schronisku, a Arnold jest :roll: Ja się pogubiłam, bo myślałam, że to jeden i ten sam pies :???:

to ja juz zgłupiałam...przecież ten pies z tego watku to Ambo....a jaki to Arnold??? i który w koncu poszedł do adopcji?

Posted

No i tego właśnie psa w schronisku nazywają Arnold.
Ale teraz już nie wiem :roll:
Poczekajmy co napisze Kierownik, ja też poprosiłam o wyjaśnienie.

Posted

Wyjasnienie od kierownika. Wychodzi na to, ze byly dwa podobne amstaffy. Jeden, tez z chora lapka nadal jest. Pan Wiesiek chyba jego nazywa Arnold.

Temat: Re: amstaff pregowany z chora lapa
Od: "Profil1" <mtoz@neostrada.pl>
Data: N Kwietnia 13 2008, 7:03 pm

Pani Agnieszko był amstaf całkowicie podobny do Arnolda i nie miał chorej łapy. Ja po zdjęciach robionych na trawie i z góry myślałem, że to chodzi o tego co poszedł do adopcji, bowiem on miał krótsze nogi od Arnolda, ale umaszczenie identyczne.
Przepraszam za zamieszanie.

O zachowaniu Arnolda do ludzi napiszę jak porozmawiam z pracownikami wszystkimi nie tylko z Wiesławem, bo on ma skłonności do dramatyzowania rzeczy które naprawdę maja
się inaczej.

Posted

Tak, ten z hali w schronisku nazywany jest Arnold, czyli nasz dogomaniacki Ambo ;)
P. Iza zawsze o nim mówi Arnold.
Czyli nikt go nie adoptował :(

Ciekawe czy Ci ludzie z Puław skontaktują się ze schroniskiem w sprawie adopcji :roll: