Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 902
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tamta pani to byla pani Krystyna, gdzies kolo Zielonej Gory.

Pani napisala, ze miala mieszanca amstaffa, ktory odszedl ze starosci.

Jak myslicie, podeslac do niej nasza invictus?

• 2 weeks later...
Posted

myślę, ze to nie kwestia zabawy, niektórych obchodzi los psa a nie mogą z jakiegoś powodu go zabrać, a Allegro jest tak skonstruowane, że łatwiej odnaleźć aukcję kiedy ma się ją w obserwowanych
nie przywiązywałabym się do tego, że ktoś go obserwuje, jak ktoś zdecyduje się na psa to pewnie zadzwoni/napisze

Posted

Szkoda że peirwsza strona nie jest zaktualizowana,,,
przecież taki piękny pies, gdzie tu jakiś ''haczyk''? jest ogłoszony? jesli nie to mogę ogłosić. Toleruje inne psy? Jest łagodny?
To zdjęcie z kością mnie rozwala:-(

Posted

Ambo jest na allegro, na 4lapy i na adopcje.org. Niestety na razie bez odzewu :-(

Wobec ludzi Ambo jest przełagodny, od razu biegnie do miziania. Niestety z psami jest gorzej i dlatego mieszka w boksie sam.
Ma jedną przednią nie w pełni sprawną łapkę. Czasami się nią podpiera, a czasami nie. Po chorobie mu tak zostało :-(

Posted

pidzej napisał(a):
Szkoda że peirwsza strona nie jest zaktualizowana,,,
przecież taki piękny pies, gdzie tu jakiś ''haczyk''? jest ogłoszony? jesli nie to mogę ogłosić. Toleruje inne psy? Jest łagodny?
To zdjęcie z kością mnie rozwala:-(

Niestety, nie my zakladalysmy watek i nie mamy wplywu na aktualizacje.

Haczyk jest w tym, ze mieleckie schronisko do niedawna bylo calkiem zapomniane. Jeszcze 2-3 lata temu byly 2-4 adopcje miesiecznie, teraz dochodzi do 30. Ale Ambus jakos nie ma szczescia, mimo, ze to bardzo mily pies, ktory naprawde wiele przeszedl w swoim zyciu.