Aganiok Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Dziewczyny jak Ambo zachowuje się wobec innych piesków? Wiadomo coś o reakcji na kota? Dałoby się jakoś to sprawdzić? Po schodach to pewnie da radę biegać? Potrzebne informacje, a wiecie że ja byłam tylko wystawiającą na Allegro :oops: Quote
Ulka18 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Pan Kierownik napisal do Pani Krystyny, ze Ambo nie nadaje sie do innych zwierzat. On jest dobry dla ludzi i nadawalby sie idealnie jako jeden pies w domu. To taka duza, pregowana przytulanka. Jesli chodzi o wyjazd do Legnicy to byl on dzisiaj i tylko dla Stesknionego. Agat21 jestw podrozy sluzbowej i zgodzila sie zabrac placzka do Idalii46. Quote
andzia69 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 czyli Ambo nie bedzie miał domku???? A Pani Krystyna ma jakieś stworki??? Bo wiecie...Jarkan tez miał niby isc sam do domu, a w tej chwili mieszka z 2 suniami, kotami i jakimiś innymi stworkami Quote
doddy Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 To może chociaż jakaś inna bida specjalnej troski znajdzie nowy dom u Pani Krystyny... U nas Ci takich pod dostatkiem w sumie... :-( Quote
Ulka18 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Doddy, Pani Krystyna jest otwarta na inne bidulki. ..tylko chyba musza byc amstaffy lub boksery...pisz pw lub maila. Quote
krymia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 mam już kundelka i kotka, a Ambo podobno jest zazdrsony. moje dwa pupile bardzo się lubią. :-( tak mi smutno Quote
andzia69 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 a mnie jeszcze bardziej - on tak długo czeka na swego czlowieka:-( a piesek pani Krysi to on czy ona??? w sumie jak pisałam - Jarkan nie był testowany na koty i inne stwory a dogadał się z nimi... Quote
Aganiok Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Słuchajcie może go jakoś inaczej poogłaszać, bo Allegro chyba nic nie da. Może w Gazecie Wyborczej? Quote
ewatr Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Aganiok napisał(a):Słuchajcie może go jakoś inaczej poogłaszać, bo Allegro chyba nic nie da. Może w Gazecie Wyborczej? zawsze warto spróbować :p Quote
Jagoda1 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 W schronisku jest jeszcze jeden boksio, może razem? Quote
ewatr Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):W schronisku jest jeszcze jeden boksio, może razem? drugi boksio ma allegro / nawet nie jestem pewna czy nie dwa ;) / i niezła ogladalnośc ...........Ambulkowi by sie przydał promocja :p Quote
Jagoda1 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ewatr napisał(a):drugi boksio ma allegro / nawet nie jestem pewna czy nie dwa ;) / i niezła ogladalnośc ...........Ambulkowi by sie przydał promocja :p A jak pomóc? Quote
doddy Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Szkoda Ambusia strasznie... A wszystkich tymczasem zapraszam do licytacji breloczków z grawerowanym logo Fundacji AST: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75451 Quote
Jagoda1 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Podnoszę, bokserkowatego. W schronisku był, jest, bokserek, czy on wątek, allegro, ogloszenia? Kto może odpowiedzieć... Quote
terra Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Agusiu, ten wątek jest Amba, mixa amstafa i boksera: Na stronie schroniska jest też bokserek: Quote
Jagoda1 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Pytałam kilka razy o drugiego, ale cisza. Ambo ma wątki ma bokserowych forach, a drugi... Quote
terra Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Może trzeba poprosić Halcię, aby zorientowała się co z boksiem. Ona częściej jeździ do schroniska. Quote
Jagoda1 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 terra napisał(a):Może trzeba poprosić Halcię, aby zorientowała się co z boksiem. Ona częściej jeździ do schroniska. Ciociu Halciu, sprawdź, proszę, czy jest jeszcze drugi boksio w schronisku. One wyjątkowo źle znoszą to miejsce.:shake: Quote
Ulka18 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Cioteczki, ja juz nie zlicze ile razy pytalam o tego boksia, ktory mial niby chore uszy, potem mial atak padaczki....ja podejrzewam, ze on zlapal nosowke, stad ten atak padaczkowy, bo w Mielcu jest raczej postac nerwowa nosowki... Oto moj ostatni mail z piatku :roll: Od: "Ulka1813 z dogomanii" <urszula1813@o2.pl> Do: mtoz@neostrada.pl Temat: bokser Data: 10 sierpnia 2007 21:27 Czy ten bokser, ktory mial cos z uszami, potem cos z padaczka, moze isc do adopcji? Ja mialam psa z padaczka, trzeba tylko leki podawac, to nic strasznego. Jak ktos bedzie wiedzial na co sie decyduje, to pod kontrola weta da sobie rade. Quote
Jagoda1 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Ulka18']Cioteczki, ja juz nie zlicze ile razy pytalam o tego boksia, ktory mial niby chore uszy, potem mial atak padaczki....ja podejrzewam, ze on zlapal nosowke, stad ten atak padaczkowy, bo w Mielcu jest raczej postac nerwowa nosowki... Oto moj ostatni mail z piatku :roll: Wątek drugiego boksia mozna poczytać http://www.bokserywpotrzebie.fora.pl/dwuletni-boksio-w-schronisku-w-mielcu-t97-15.html Quote
Ulka18 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Kochany Ambo, tak długo czeka.... :placz: Quote
Recommended Posts