Ulka18 Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Zdjecia byly robione na zewnatrz, bylo piekne slonce, nie sa zbyt ciemne...Ambo po prostu jest taki czarnulek :evil_lol: Quote
ewatr Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Ambuś :loveu: ale zrobiłeś sie zgrabnym pieskiem no no ! Quote
Ulka18 Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 To juz nie ta skora i kosci, ktora trafila do nas...to jest teraz Ambus, kochane psisko. Quote
boksiedwa Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 doddy napisał(a):Oj wyprzystojniał ten Pan!!! :loveu: Niestety zdjęcia się nie nadają :oops: Są zbyt ciemne. Ale trudno. Z akcją ruszamy w najbliższy weekend na wystawie w Będzinie. Jak ktoś ma blisko to zapraszamy. fotki można spróbowac rozjaśnic, o czym ma byc ten plakacik? Doddy odezwij się nawet na pw to może coś uda mi sie zrobić. Quote
doddy Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Cioteczki zaraz wstawie Topik o pomocy bullowatym i akcji cegiełek. ;) Quote
Ulka18 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Ciociu Doddy wielkie dzieki :Rose: PS> Mamy pieknego amstaffa, nazywa sie Zenek. Jest juz w galerii schroniska. Quote
doddy Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Akcja pinsów: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30999 Quote
doddy Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Zenek jest the best :loveu: Jeśli Zenek potrzebuje wirtualnego opiekuna, zgłaszam się na ochotnika :multi: Quote
doddy Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wymagałby odpowiedzialnego właściciela, który wie jak postępować z molosami. To zapisek ze stronki schroniska. :evil_lol: Amstaffy, pitbulle to terriery, więc fajowo brzmi stwierdzenie, że najlepiej by ktoś go wziął kto umie postępować z molosami. :loveu: Quote
doddy Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Zgłaszam sie na wirtualnego opiekuna Zenka. Czy trza czy niet? :loveu: Quote
ewatr Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Ambuś jak tam wieści po sobocie ? był Ambuś promowany ?:evil_lol: Quote
Ulka18 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 doddy napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To zapisek ze stronki schroniska. :evil_lol: Amstaffy, pitbulle to terriery, więc fajowo brzmi stwierdzenie, że najlepiej by ktoś go wziął kto umie postępować z molosami. :loveu: Nie wiem, co mnie zacmilo z tymi molosami, przeciez to american stafford terier :oops: zmiana na stronie juz poszla. Jesli chodzi o opieke wirtualna to nie ma problema. I o pomoc w znalezieniu domku dla Zenia. Quote
doddy Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Ulka18 na amstaffach ktoś pyta o stosunek Zenka do psów. Czy jest może jakiś telefon do osoby, która poznała co nieco Zenusia? Przekazałabym ;) Quote
doddy Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Ciocia przypomina o swoim pupilu. Czy ktoś wie co z Zenkiem? Quote
Ulka18 Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Doddy, mam informacje ze schroniska, ze po Zenka zglosil sie wlasciciel. Wiec na razie mam nadzieje, ze nie wroci. Quote
Ulka18 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Ambo szuka domku. Mysle nad wystawieniem go na allegro :roll: Quote
doddy Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Trzeba Ambusiowi jakąś piękną historie napisać ;) Quote
Ulka18 Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Tylko ja cienka jestem z pisania. Czasami tylko łapie mnie wena. Ale to rzadko. Może jakieś ciocie wspomogą Ambusia. Doddy, czy widzialas nasza nowa gwiazdke w schronisku? Biala amstaffke, przeslodka przylepke, ma swoj watek. Quote
doddy Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Napisałam tekst o Ambo ale mam go w laptopie. :oops: Quote
Ulka18 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 To poczekamy az Ciocia Doddy otworzy laptop. Ambus tez poczeka. Quote
doddy Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Moj wyplodzony test: AMBO Kiedy bylem maly moje blazenstwa bawily Cie do lez. Nazywałeś mnie swoim aniołkiem. Spędzałeś ze mna duzo czasu, bawiłeś się, zabierałeś wszedzie gdzie tylko mogłeś, bym nie siedział caly dzien w domu sam. Uczyłeś mnie odwagi, radości, byles za mnie odpowiedzialny. Pewnego dnia poznałeś swoja ludzka partnerke i poświęcałeś mi coraz mniej czasu. Z każdym dniem oddalałeś się ode mnie. Moim swiatem stala się samotność. Zapominałeś mnie czasem wyprowadzic na spacer, zapominałeś nakarmic. Nigdy tez nie byles ze mna u weterynarza. Przestałem czuc co to zycie. Pusta ogarniala me wnetrze. W koncu trafiłem do schroniska. Schronisko pachniało brakiem nadziei…. Jednak nadzieja ludzi tam pracujących była przeogromna. Trafiłem tam w stanie zaglodzenia, wyglądałem jak kupka nieszczęścia… Pracownicy bardzo dobrze się mna zajeli, doglądali, ustawili diete. Przytyłem, powróciła mi radość zycia. Mialy być już same dobre chwile w moim zyciu, az… Dopadla mnie choroba… Choroba, przeciw której powinienes mnie zaszczepic jak byłem szczeniakiem – nosowka. Dzieki ludziom, którzy codziennie o mnie walczyli, wygrałem z choroba. Jednak ona zostawila trwale pietno w moim organizmie. Mam przykurcze w lapach. Czy taka wada skreśli me szanse na znalezienie normalnego domu? Domu, w którym w koncu ktos doceni moja miłość, dobroc, chec zycia, chec bycia kochanym? Pozwol mi poznac co to prawdziwe pse zycie, nie boj się we mnie zakochac. Nazywam się Ambo, mam 2 lata. Obecnie mieszkam w Mielcu, ale jeśli znajdzie się ktos wyjatkowy, kto wzbudzi moje i moich opiekunow zaufanie jestem w stanie jechac i na drugi koniec Polski. Quote
ewatr Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Doddy pieknie napisane :lol: oby pomogło Ambusiowi :kciuki: / mam tylko jedna uwagę ;) on chyba ma 5 lat a nie 2 / Quote
Ulka18 Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Jutro bedzie na allegro. Dzisiaj juz nie dam rady, internet mi za wolno chodzi (sobota :mad: ) i co chwile musze sie logowac, to co sie zrobilo i nie zapisalo, trafia w proznie :mad: Dodaje psy na stronie schroniska, tam tak szybko nie wyrzuca ;) Quote
Recommended Posts