Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jest dla niego jakies miejsce gdzies zaklepane, na jakims płatnym DT lub w hoteliku??
Mogę zaoferować 20 zł miesięcznie stałej deklaracji, w razie czego poprosze o przypomnienie i konto do wpłaty na PW

Posted

Bierze lekarstwa i mamy czekać 30 dni, aby przekonać się czy łapa mocno stłuczona i wróci do normy, czy zerwane ścięgna lub uszkodzony nerw.
Dziś była informacja w radiu Kielce, efekty zerowe, dwie osoby dzwoniły i sprawdały, czy to nie przypadkiem ich zaginione psy - Pan,któremu zginął sznaucer w Ostrowcu i pan z Zagnańska, któremu zginął terier rosyjski.
Nikt więcej się nie odezwał.

Posted

niedobrze...jak będzie to kolejny psiak, któremu trzeba będzie amputować łapę...na dodatek staruszek...to szanse na znalezienie domu będzie miał jeszcze mniejsze:(

nie mamy gdzie dac suni z maluszkami koczującej pod Kielcami....a teraz Węgielek...sunia z urwaną łapką też ma tylko już 12 chyba dni na znalezienie innego dt...ja nie wiem co my z nimi zrobimy - przecież nie damy rady hotelować tylu psów:(:(

Posted

wegielkowa napisał(a):
Czy ktoś coś wie na temat schroniska w Pabianicach (warunki etc) ? Podobno stamtąd psy kalekie,stare są adoptowane przez Niemców. Czy to prawda?

nie mam pojęcia, choć chyba gdzieś czytałam, ze współpracuja z jakąś organizacją niemiecką w zakresie adopcji - ale czy kalekich i starych? nie mam pojęcia....

Posted

Rozmawiałam z Małgosią M. - moją kuzynką i dobrą znajomą erki . Deklaruje 100zł/mies
Jutro moja koleżanka Aska B.zarejestruje się jako Alien i potwierdzi minimum 20 zł/mies

Posted

wegielkowa napisał(a):
Rozmawiałam z Małgosią M. - moją kuzynką i dobrą znajomą erki . Deklaruje 100zł/mies
Jutro moja koleżanka Aska B.zarejestruje się jako Alien i potwierdzi minimum 20 zł/mies

no to super to by juz bylo 300 zl, tylko wegiele moze posiedziec troche w hoteliku

Posted

Póki mam pracę jestem świadoma i moje 100zł / mies jest aktualne.
Jutro postaram się wziąć urlop i pójdę do mojego wet, z którym rozmawiałam dziś przez tel. Zrobię na wszelki wypadek RTG, ale na 90% to nie złamanie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...