Ewkaa Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Nasz szczenio został potracony przez samochód i zabrany z autostrady przez jakiegoś dobrego czlowieka. Trafił do schroniska.......... Mial powazne złamanie łapy i obiecalismy sobie, że znajdziemy mu domek jak tylko wyzdrowieje, chcielismy poprzez dogo poruszyć niebo i ziemie. Szczenio miał tylko to schronisko, tam zaznał odrobinę miłości jaką człowiek mógl mu dac bo wczesniej jak widac był zbędnym przedmiotem. Kiedy patrzę na te oczka na zdjęciu zalewam się łzami......... przegralismy walkę, a ja byłam do końca przy nim, chociaz tyle mogłam mu dac:placz: ten mały czort zapadł w sercu wielu osobom...... Quote
sota36 Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Niestety kolejnej malej Iskierce sie nie udalo.... Quote
xxxx52 Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Ostatnio ratowalismy pieska wyrzuconego z auta ,ktory nastepnie byl przejechany przez inne auto.Mial dwie nogi zlamane,jak rowniez miednice,2 tygodni temu odbyla sie operacja,zalozono met.blszki itd.Po tygodniu chodzi do ogrodka kulejac,ale w w niedlugim czasie po drugiej operacji(metal trzeba usunac)bedzie zdrowym pieskiem(ma on dopiero 7 mcy) Quote
Recommended Posts