Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 554
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Schronisko-czest napisał(a):

Szarotko -
mamy tylko takiego obecnie "podhalana". Możliwe, że to ten sam, o którym była na wątku mowa, ale równie dobrze może być to inny pies. Jest już do adopcji, ma około 5-6 lat, jeszcze nie kastrowany.

Dajcie troche wiecej zdjec i cos o charakterze to mu zaloze watek na podhalanach i na dogo.

Posted

Nowe zdjęcia wkleiliśmy do wątków Miki, Chocco Chanel i Złej Gerdy :)

O Admirale niewiele można napisać - jest spokojny, dogaduje się ze swoim sąsiadem w boksie, nie było z nim problemów przy szczepieniu i odrobaczaniu - dał sobie zaaplikować tabletki do gardła....

Posted

Dzwoniła dziś do mnie pani z Częstochowy w sprawie szczeniaka. Poniewaz chcemy, żeby szczeniak znalazł dom w Warszawie mogę komuś przekazac jej nr. Pani chce pieska, który nie będzie duży, raczej z dłuższą sierścią. Suczka odpada. Dom z ogródkiem.

Posted

PILNE: wizyta przedadopcyjna w Koniecpolu kolo Czestochowy?Kto mógłby odbyć taką wizytę. Moja tymczasowiczka Bianca, wymaga pilnej operacji a ten dom chcialby pokryc jej koszty. Bylabym bardzo wdzieczna za waszą pomoc.

Posted

pati123487 napisał(a):
Dzis do nowego domku pojedzie Syberian husky ktory trafil do schroniska poniewaz wlasciciele go nie chcieli:shake::shake:

:)

Nowy domek ma pod Wroclawiem.:multi:

Wspaniale :D:D:

Posted

Dobrze ze juz jest psiak w nowym domu :) Super.. A on prosto ze schroniska pojechał czy jak? Bo juz sie pogubiłam, które haskacze sa w DT itd ;)
pati jak Wy to robicie ze tak syzbko domki są? :D

Posted

piesek pojechal prosto ze schroniska na staje PKP i prosto do Wroclawia..

Ja to robimy? hmm... meega duzo czasu ostatnio poswiecalam bo mialam taka mozliwosc i podstawa to oglaszanie:):)
potem tylko ankieta wizyta i hoppp do nowego domku:))

Raz jest lepiej raz gorzej ale radzimy sobie jakos:))

Posted

Pati spadła nam z nieba.
W zasadzie to zostały nam Fado, Mini i jej kumpelka z boksu, pokiereszowany adhd - owiec (juz się zagoiły jego rany, więc można go pokazać) i kolejny biało-czarny - skończyła się kwarantanna. Bo jeden z biało-czarnych już zaklepany do DT (może DS). Ze zdjęciami może być problem, bo kopią fundamenty pod nowe budynki i kanalizację jutro mają zacząć budować do nowych budynków, więc jest megazamieszanie, ale może się uda.

Posted

pokiereszowany adhd-owiec?? musze go zobaczyc bo nie wiem o ktorym mowa:O

ten husky chyba jest w 40 taki czarno bialy zostal przezemnie nazwany rico:)

No i niezapominajmy o AMI:):)

ja niestety nie bede mogla zbytczesto bywac w Schronisku poniewaz zaczynam prace w innym , ale postaram sie zajrzec i zrobic foteczki psiakom:)