Mysia_ Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Już ponad dwa tygodnie mineły od momentu kiedy odeszłeś Filipku... Strasznie mi będzie Ciebie brakowało... Twój pyszczek na mój widok był najbardziej roześmiany wśród prawie 300 psów... Wyczekiwałeś cierpliwie dni kiedy byłam w schronisku i zabierałam Cię na spacerki... Biegałeś wesoło za kamyczkami, oddawałeś mi je patrząc na mnie swoimi mądrymi oczkami, pełnymi ufności. Odeszłeś tak nagle, bez żadnego oztrzeżenia... Będę Cię pamiętać zawsze... Zawsze przechodząc obok twojego boksu... Poprostu zawsze... Byłeś, a raczej jesteś wspaniały... Filipek: Quote
Elastyna Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Mysia wiem jak to boli kiedy odchodzi bliski sercu Przyjaciel :-( , ale dałaś Mu wszystko to co mogłaś i byłaś dla Niego kimś ważnym i bliskim - to takie cenne!!! Miał Ciebie. Łzy za Filipkiem będą jeszcze długo płynąć, ale najpiękniejsze jest to, że byłaś jego Przyjaciółką. Gdyby nie Ty nikt by za Nim nie płakał i nie opowiedział Nam o Nim. :glaszcze: Filipku jesteś piękny [*] [*] [*] Quote
malagos Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Jaka szkoda,że odszedł niczyj.....ale nie wszystkie psy da się uratować............. Quote
daisy Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Biegaj psinko, juz teraz szczesliwie, po wiecznie zielonych lakach Quote
Iv Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Dobrze, ze mial Ciebie. :-( Dla Filipka ['] Quote
Mysia_ Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 26 lutego minął miesiąc... A ja MAM CIĄGLE TO GŁUPIE UCZUCIE, ŻE JAK IDĘ DO TWOJEGO BOKSU TO CIEBIE TAM ZOBACZĘ... :-( Quote
Mysia_ Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Filipku... bardzo mi Ciebie brak... :placz: mam nadzieje, że teraz jesteś szczęśliwy... Quote
zaba14 Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):Filipku... bardzo mi Ciebie brak... :placz: mam nadzieje, że teraz jesteś szczęśliwy... Mysiu nie smuc się, dałas mu to co mogłaś ... Quote
Patikujek Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 filipek teraz na pewno biega po tęczowych łąkach i jest szczęsliwy [*] Quote
nika27 Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 kochana...dałaś mu to co najwazniejsze -dałaś mu miłość.Zanim odszedł zdązył poczuć co to znaczy byc kochanym więc proszę nie zadręczaj się juz ,jesteś naprawde cudowna i Filipek dzięki Tobie był szczęsliwy. Quote
Mysia_ Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 moje słoneczko malutkie to już dwa miesiące... :-( :-( :-( Quote
Mysia_ Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 jutro miną trzy miesiące... tak trudno mi bez Ciebie... :( takiego pogodnego psiaka nigdy nie poznałam... :-( :-( :-( byłeś jedyny w swoim rodzaju... pamiętam [*] [*] [*] Quote
Mysia_ Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 dziś mineło pół roku bez Cebie - serduszko moje kochane.... :-( byłeś wspaniałym psem - na zawsze w mojej pamięci... :placz: Quote
Mysia_ Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Kochany Filipek - na zawsze w mojej pamięci.... 9 miesięcy bez Ciebie.... :placz: Quote
Mysia_ Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Mysia_Zabrze']Już ponad dwa tygodnie mineły od momentu kiedy odeszłeś Filipku... Strasznie mi będzie Ciebie brakowało... Twój pyszczek na mój widok był najbardziej roześmiany wśród prawie 300 psów... Wyczekiwałeś cierpliwie dni kiedy byłam w schronisku i zabierałam Cię na spacerki... Biegałeś wesoło za kamyczkami, oddawałeś mi je patrząc na mnie swoimi mądrymi oczkami, pełnymi ufności. Odeszłeś tak nagle, bez żadnego oztrzeżenia... Będę Cię pamiętać zawsze... Zawsze przechodząc obok twojego boksu... Poprostu zawsze... Byłeś, a raczej jesteś wspaniały... Filipek: To już rok bez Ciebie :placz: Quote
szajbus Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Filipku, w pierszą rocznicę Bądź szczęśliwy za TM Quote
Mysia_ Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 mój malutki... Mogłeś przecież życ.... Gdyby nie ludzie przez których wylądowałeś w schronisku :shake: :-( Bardzo za Toba tęsknie :-( :-( :-( Quote
Recommended Posts