AnkaW Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Jak ja kocham halówki :multi::multi: współczuję trawkowiczom :roll: Quote
Asiaczek Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Matagi napisał(a):yhy:p daaaaawno wystawialismy sie na naszej hali... Dzięki za info. Noooo, koniec lata odbył się dosyc gwałtownie.... Pzdr. Quote
narisowa Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Rachelek napisał(a):Poszukuję transportu dla jednej osoby i psa (setera irlandzkiego) na niedzielę. Dołożę się oczywiście do kosztów paliwa, parkingu itp. a może by tak napisać skąd :razz: jadę z lublina, dałoby się upchnąć swetra ;) Quote
Rachelek Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 narisowa napisał(a):a może by tak napisać skąd :razz: jadę z lublina, dałoby się upchnąć swetra ;) Z Warszawy. Quote
C&B Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 My niestety dziś sie nie pojawimy... Na parkingu samochód się zepsuł :( Quote
narisowa Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Rachelek napisał(a):Z Warszawy. :shake: to nie pomogę :shake: Quote
McDzik Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Barry dziś CWC, res.CACIB za psem lokatowym ze światówki i to długo wybierał sędzia komu dać CACIBa :loveu: pękam z dumy, bo Bysio pierwszy raz ze mną sam na wystawę pojechał bez obecności współwłaściciela, u którego na stałe przebywa i zachowywał się mega grzeczniutko :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 McDzik napisał(a):Barry dziś CWC, res.CACIB za psem lokatowym ze światówki i to długo wybierał sędzia komu dać CACIBa :loveu: pękam z dumy, bo Bysio pierwszy raz ze mną sam na wystawę pojechał bez obecności współwłaściciela, u którego na stałe przebywa i zachowywał się mega grzeczniutko :loveu: O, to jest się czym chwalić:) BRAWO!!! Pzdr. Quote
MagicJohnson Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Gratulujemy wszystkim zwyciezcom!!! Moja Simonka pokazywala sie przeslicznie! Troche uparcie, ale bylo wesolo :) Zostala najpiekniejszym szczeniakiem wystawy - Puppy BIS :) niestety nie mielismy fotoaparatu.. wiec jak ktos mialby jakies zdjecia mojej bialej pudlicy, bede bardzo wdzieczna! :) rita_vorobjova@yahoo.com Quote
maciek_axa Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 A ja proszę o stawkę nowofundlandów :) Z góry dziękuję ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 i ja tez sie pochwale 2 wystawa w zyciu z Boogim i 2 zwyciestwo :) w Białymstoku Blask Księżyca Innowacja 2 miejsce na Bisach Baby :loveu: Quote
Kisses Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Tym razem już wiedziałam, że to Wy :lol: To to Twoje jest śliczne :) Quote
C&B Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Kilka marnych fot z soboty: http://s634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/Wystawa%20B-stok/ Quote
*anusia&ajlu* Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Kisses napisał(a):Tym razem już wiedziałam, że to Wy :lol: To to Twoje jest śliczne :) a ja tez was widzialam na MP :D a dzieki :loveu: Quote
Marlena j Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 bardzo prosze o stawkę chartów afgańskich z katalogu a ma może ktoś zdjecia afgańskich? Quote
Iza. Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='C&B']Kilka marnych fot z soboty: http://s634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/Wystawa%20B-stok/ a mój Buenosek ? :placz: Quote
Feigned Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Iza. napisał(a):a mój Buenosek ? :placz: i Magnes? :placz: :placz: oj, komuś tu się dostanie :diabloti: :evil_lol: Quote
C&B Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Nie było mnie, jak wy na ringu szalałyście, bo chodziłam na zmianę z mamą - raz ona przed wejściem czekała z psem, raz ja :shake: Quote
Iza. Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 C&B napisał(a):Nie było mnie, jak wy na ringu szalałyście, bo chodziłam na zmianę z mamą - raz ona przed wejściem czekała z psem, raz ja :shake: szkoda, a czemu nie podeszłaś w ogóle ? Quote
Diablica Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Mój Diabeł CWC,CACIB,BOS,BOB,BOG 4 Uploaded with ImageShack.us Dzięki dziewczyny za brawa:) Quote
C&B Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Iza. napisał(a):szkoda, a czemu nie podeszłaś w ogóle ? Bo widziałam was tylko chwilę, przez ten czas co musiałam do psa biegać, więc czasu nie było, a potem jak mama wzięła psa na długi spacer gdzieś się zmyliście :evil_lol: Więc tylko obfociłam grzywów parę i moja obecność przy tym ringu dobiegła końca ... Potem to już MP, ale was już chyba nie było :lol: Quote
Kisses Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Diablica']Mój Diabeł CWC,CACIB,BOS,BOB,BOG 4 http://img826.imageshack.us/i/bialystokcarmel6.jpg Dzięki dziewczyny za brawa:) Aga, jeszcze raz gratulacje, Carmel jest genialny :loveu: Quote
Iza. Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 C&B napisał(a):Bo widziałam was tylko chwilę, przez ten czas co musiałam do psa biegać, więc czasu nie było, a potem jak mama wzięła psa na długi spacer gdzieś się zmyliście :evil_lol: Więc tylko obfociłam grzywów parę i moja obecność przy tym ringu dobiegła końca ... Potem to już MP, ale was już chyba nie było :lol: Ja byłam przy ringu grzywkowym od początku do końca ;) Na mp też byłam ;P Quote
Kisses Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Była, nawet Buenoska macałam, się przebiegłam też :D Ale Feigned nie było... Quote
Iza. Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Kisses napisał(a):Była, nawet Buenoska macałam, się przebiegłam też :D Ale Feigned nie było... I jak wrażenia ?;p A no Madzia poszła zaraz po swojej ocenie. Quote
Recommended Posts