Jump to content
Dogomania

Białystok - CACiB - 28 - 29.08.2010

Recommended Posts

• Replies 364
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rachelek napisał(a):
Poszukuję transportu dla jednej osoby i psa (setera irlandzkiego) na niedzielę. Dołożę się oczywiście do kosztów paliwa, parkingu itp.

a może by tak napisać skąd :razz:
jadę z lublina, dałoby się upchnąć swetra ;)

Posted

Barry dziś CWC, res.CACIB za psem lokatowym ze światówki i to długo wybierał sędzia komu dać CACIBa :loveu: pękam z dumy, bo Bysio pierwszy raz ze mną sam na wystawę pojechał bez obecności współwłaściciela, u którego na stałe przebywa i zachowywał się mega grzeczniutko :loveu:

Posted

McDzik napisał(a):
Barry dziś CWC, res.CACIB za psem lokatowym ze światówki i to długo wybierał sędzia komu dać CACIBa :loveu: pękam z dumy, bo Bysio pierwszy raz ze mną sam na wystawę pojechał bez obecności współwłaściciela, u którego na stałe przebywa i zachowywał się mega grzeczniutko :loveu:

O, to jest się czym chwalić:) BRAWO!!!

Pzdr.

Posted

Nie było mnie, jak wy na ringu szalałyście, bo chodziłam na zmianę z mamą - raz ona przed wejściem czekała z psem, raz ja :shake:

Posted

C&B napisał(a):
Nie było mnie, jak wy na ringu szalałyście, bo chodziłam na zmianę z mamą - raz ona przed wejściem czekała z psem, raz ja :shake:

szkoda, a czemu nie podeszłaś w ogóle ?

Posted

Iza. napisał(a):
szkoda, a czemu nie podeszłaś w ogóle ?

Bo widziałam was tylko chwilę, przez ten czas co musiałam do psa biegać, więc czasu nie było, a potem jak mama wzięła psa na długi spacer gdzieś się zmyliście :evil_lol: Więc tylko obfociłam grzywów parę i moja obecność przy tym ringu dobiegła końca ... Potem to już MP, ale was już chyba nie było :lol:

Posted

C&B napisał(a):
Bo widziałam was tylko chwilę, przez ten czas co musiałam do psa biegać, więc czasu nie było, a potem jak mama wzięła psa na długi spacer gdzieś się zmyliście :evil_lol: Więc tylko obfociłam grzywów parę i moja obecność przy tym ringu dobiegła końca ... Potem to już MP, ale was już chyba nie było :lol:

Ja byłam przy ringu grzywkowym od początku do końca ;)
Na mp też byłam ;P

Posted

Kisses napisał(a):
Była, nawet Buenoska macałam, się przebiegłam też :D
Ale Feigned nie było...

I jak wrażenia ?;p
A no Madzia poszła zaraz po swojej ocenie.