yolencia1 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Asiaczek napisał(a):Hahaha, fakt, jest b.różnorodna i to pewnie dlatego... No, może jeszcze przez Thaje i peruwiańskie oraz meksykańskie golaski...;) pzdr. Wiesz to nawet nie przez tą różnorodność. To raczej atmosfera wokół wystawy Waszej grupie jest zupełnie inna niż w 8 grupie. Niby klimat tworzą ludzie - i u Was jest poprostu miło. Bardzo mi tego brakuje u nas. Quote
Matagi Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 yolencia1 napisał(a):GRATULACJE DLA Asiaczka !!!! GRATULACJE dla Narisowej !!!! Ewcia super ten twój chłopak czekoladowy :-D Matagi jeszcze raz dziękuję za miłe przyjęcie i fajną wystawę. Byłam drugi raz w Białymstoku i mogę z czystym sumieniem napisać że nawet w Krakowie nie ma tak przyjemnej atmosfery jak u Was - wyjątkiem jak zwykle są okolice V grupy. Na sam koniec zlało nas z deka... :-D Nawet nie wiesz,Jola,jak milo mi to czytać:oops::lol: Za rok jeszcze bardziej się postaramy,takie pochwaly nas ..mobilizują :lol:.Ciebie oczywiście spotkam w 2011 roku u nas;):eviltong: A V ...no cóż :roll: cos w tym jest,to nie jest "łatwa" grupa,nie wszyscy wybraliby psa z niej,więc są tu różne cudaki i przez to tworzy sie klimat-dla mnie ...bezcenny:loveu: Quote
yolencia1 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Matagi napisał(a):Nawet nie wiesz,Jola,jak milo mi to czytać:oops::lol: Za rok jeszcze bardziej się postaramy,takie pochwaly nas ..mobilizują :lol:.Ciebie oczywiście spotkam w 2011 roku u nas;):eviltong: A V ...no cóż :roll: cos w tym jest,to nie jest "łatwa" grupa,nie wszyscy wybraliby psa z niej,więc są tu różne cudaki i przez to tworzy sie klimat-dla mnie ...bezcenny:loveu: Jak zapodacie fajnego sędziego to napewno przyjadę i jeszcze Gabi wyciągnę. Macie doskonały dojazd z PKP wiec nawet jakbym miała jechać pociągiem to przyjadę Quote
Matagi Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 yolencia1 napisał(a):Jak zapodacie fajnego sędziego to napewno przyjadę i jeszcze Gabi wyciągnę. Macie doskonały dojazd z PKP wiec nawet jakbym miała jechać pociągiem to przyjadę Ok!:loveu:będziemy dumać nad dobrym sędzią;). Quote
Asiaczek Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 ... i ten sędzima byc młody, bez zobowiązań....;) Pzdr. Quote
Matagi Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Asiaczek napisał(a):... i ten sędzima byc młody, bez zobowiązań....;) Pzdr. To nie podlega dyskusji:evil_lol: i oczywiście ma byc pikny:diabloti: Quote
Asiaczek Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 TAK! Pikny jak zbójnicek spod samiutkich Tater...;) Pzdr. Quote
AnkaW Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 ale się kobitki rozmarzyły :evil_lol:;) Quote
Darianna Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 proszę o podanie nazwy grzywka z numerem 1369 :) Quote
Asiaczek Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 AnkaW napisał(a):ale się kobitki rozmarzyły :evil_lol:;) A co tam! Każdemu wolno pomarzyć;) Darianna napisał(a):proszę o podanie nazwy grzywka z numerem 1369 :) BERET z Gangu Łysych. Pzdr. Quote
Matagi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Do papatrzenia;) cusik: http://www.zkwp.bialystok.pl/bialystok10zdj.html Quote
Asiaczek Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Podziękuj p. Robertowi za fotki:) pzdr. Quote
Matagi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Asiaczek napisał(a):Podziękuj p. Robertowi za fotki:) pzdr. Juz ja mu....podziękuję:mad:-moich ni ma:crazyeye: Żartuję-przekażę!:lol:;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Witam czy dostał ktoś już potwierdzenie CACIB ?? Quote
Recommended Posts