Jump to content
Dogomania

Białystok - CACiB - 28 - 29.08.2010

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hahaha, fakt, jest b.różnorodna i to pewnie dlatego...
No, może jeszcze przez Thaje i peruwiańskie oraz meksykańskie golaski...;)

pzdr.

Wiesz to nawet nie przez tą różnorodność. To raczej atmosfera wokół wystawy Waszej grupie jest zupełnie inna niż w 8 grupie. Niby klimat tworzą ludzie - i u Was jest poprostu miło. Bardzo mi tego brakuje u nas.

• Replies 364
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yolencia1 napisał(a):
GRATULACJE DLA Asiaczka !!!!

GRATULACJE dla Narisowej !!!!
Ewcia super ten twój chłopak czekoladowy :-D

Matagi jeszcze raz dziękuję za miłe przyjęcie i fajną wystawę. Byłam drugi raz w Białymstoku i mogę z czystym sumieniem napisać że nawet w Krakowie nie ma tak przyjemnej atmosfery jak u Was - wyjątkiem jak zwykle są okolice V grupy.
Na sam koniec zlało nas z deka... :-D

Nawet nie wiesz,Jola,jak milo mi to czytać:oops::lol: Za rok jeszcze bardziej się postaramy,takie pochwaly nas ..mobilizują :lol:.Ciebie oczywiście spotkam w 2011 roku u nas;):eviltong:
A V ...no cóż :roll: cos w tym jest,to nie jest "łatwa" grupa,nie wszyscy wybraliby psa z niej,więc są tu różne cudaki i przez to tworzy sie klimat-dla mnie ...bezcenny:loveu:

Posted

Matagi napisał(a):
Nawet nie wiesz,Jola,jak milo mi to czytać:oops::lol: Za rok jeszcze bardziej się postaramy,takie pochwaly nas ..mobilizują :lol:.Ciebie oczywiście spotkam w 2011 roku u nas;):eviltong:
A V ...no cóż :roll: cos w tym jest,to nie jest "łatwa" grupa,nie wszyscy wybraliby psa z niej,więc są tu różne cudaki i przez to tworzy sie klimat-dla mnie ...bezcenny:loveu:

Jak zapodacie fajnego sędziego to napewno przyjadę i jeszcze Gabi wyciągnę. Macie doskonały dojazd z PKP wiec nawet jakbym miała jechać pociągiem to przyjadę

Posted

yolencia1 napisał(a):
Jak zapodacie fajnego sędziego to napewno przyjadę i jeszcze Gabi wyciągnę. Macie doskonały dojazd z PKP wiec nawet jakbym miała jechać pociągiem to przyjadę

Ok!:loveu:będziemy dumać nad dobrym sędzią;).

Posted

AnkaW napisał(a):
ale się kobitki rozmarzyły :evil_lol:;)

A co tam! Każdemu wolno pomarzyć;)

Darianna napisał(a):
proszę o podanie nazwy grzywka z numerem 1369 :)

BERET z Gangu Łysych.

Pzdr.

• 6 months later...