bety Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 ooooooooo mój kaszalot - ha ha - się załapał. Jesteśmy zaszczycone - dzięki. http://i37.tinypic.com/3484snl.jpg Pzdr Quote
katik Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Gratulacje dla wygranych i zadowolonych z wystawy. Quote
narisowa Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 :p i ja zadowolona, Woodyś BOB :p Matagi dzieki za sędziego, spodobał mi się ;) I WIELKIE DZIĘKI DLA WSZYSTKICH ZA GORĄCE OKLASKI NA BIS-ach :loveu: Quote
Marchewkowy Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Gratulacje! Szczególne dla Asiaczka - bosko!! Quote
Matagi Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 narisowa napisał(a)::p i ja zadowolona, Woodyś BOB :p Matagi dzieki za sędziego, spodobał mi się ;) I WIELKIE DZIĘKI DLA WSZYSTKICH ZA GORĄCE OKLASKI NA BIS-ach :loveu: Nie ma za co;):lol: Polecam się na przyszłość;). A sędzia....:cool3:...no cóż...starszy pan pewnie coś w sobie ma....:evil_lol: Wystawa,wystawa...i po wystawie:lol: Ciesze się,że sie podobało,że jesteście zadowoleni,że nie dopadły Was wściekłe nietoperze:evil_lol: /a i tak najlepiej będzie poinformowana znajoma z Karczewa:diabloti:/. Zapraszamy za rok,na V MWPR 27-28 sierpnia!:lol: Ja też jestem z wystawy zadowolona:lol: mój czarny shiba S`HOSHI Matagiinu PL -dosk,Zw,CWC,CACIB,BOB moja zwariowana :evil_lol: czerwona shiba MISAKI Hneda Tvrz -I dosk,ZW.MŁ.,NJwR =>ukończony Młodzieżowy Championat Polski z mojej hodowli shiba sezamowa O`SATSUKI GO Matagiinu PL -I dosk,CWC,res.CACIB Quote
Asiaczek Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Marchewkowy napisał(a):Gratulacje! Szczególne dla Asiaczka - bosko!! Dziękować! A tutaj i moje 2 baski się załapały - Serek i w tle Felka podczas spacerku z Agacią & co:) http://i37.tinypic.com/2e2ghee.jpg Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Matagi - my tez dziękujemy na wystawę:) Sędzina - OK, ring - OK. towarzystwo + jedzonka - OK. Pzdr. Quote
Kaya Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Matagi to ja proszę na następny rok tego miłego pana na cockery i goldeny :) Quote
ewtos Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Asiaczek napisał(a): A tutaj i moje 2 baski się załapały - Serek i w tle Felka podczas spacerku z Agacią & co:) http://i37.tinypic.com/2e2ghee.jpg Pzdr. Niezupełnie tak,że się załapały ;).To by znaczyło,że przypadkiem je sfotografowałam a było to zamierzone działanie.Mój TŻ, zakochał się w Twoich baskach.Najpierw kazał mi fotografować na hali a ,że ciągle ktoś je zasłaniał poleciał za nimi (mam nadzieję,że za baskami :lol:) na zewnątrz z komórką.Całą powrotną drogę mówił tylko o nich.Jestem gotowa obciąć do skóry mojego Tośka w typie szpica niemieckiego średniego i zrobić mu baska.Mam nadzieję ,że będzie identyczny:evil_lol:. Stadka gratuluje, podziwiamy zawsze i kto wie może kiedyś........ Quote
Asiaczek Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 ewtos napisał(a):Niezupełnie tak,że się załapały ;).To by znaczyło,że przypadkiem je sfotografowałam a było to zamierzone działanie.Mój TŻ, zakochał się w Twoich baskach.Najpierw kazał mi fotografować na hali a ,że ciągle ktoś je zasłaniał poleciał za nimi (mam nadzieję,że za baskami :lol:) na zewnątrz z komórką.Całą powrotną drogę mówił tylko o nich.Jestem gotowa obciąć do skóry mojego Tośka w typie szpica niemieckiego średniego i zrobić mu baska.Mam nadzieję ,że będzie identyczny:evil_lol:. Sorki,że się tu pchamy aleTy jesteś fachowcem to sama zobacz,że będzie basek:diabloti:. Stadka gratuluje, podziwiamy zawsze i kto wie może kiedyś........ Faktycznie, jakby Tośka obciąć, to coś z baska by miał. Niestety, wzrost nie ten;) Ale Tosiek w futerku tez jest OK:) Pzdr. Quote
am-elle Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Asiaczek napisał(a):My też się pochwalimy:) Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.1, CAJC, Best Junior, BIS JUNIORÓW3 JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, BOB!!! FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Best Weteran, BIS WETERAN1!!!!!!! Pzdr. BRAWO BRAWO !!! weteran zrobił na mnie ogromne wrażenie !!!! SUPER Matagi napisał(a):Nie ma za co;):lol: Polecam się na przyszłość;). A sędzia....:cool3:...no cóż...starszy pan pewnie coś w sobie ma....:evil_lol: Wystawa,wystawa...i po wystawie:lol: Ciesze się,że sie podobało,że jesteście zadowoleni,że nie dopadły Was wściekłe nietoperze:evil_lol: /a i tak najlepiej będzie poinformowana znajoma z Karczewa:diabloti:/. Zapraszamy za rok,na V MWPR 27-28 sierpnia!:lol: Ja też jestem z wystawy zadowolona:lol: mój czarny shiba S`HOSHI Matagiinu PL -dosk,Zw,CWC,CACIB,BOB moja zwariowana :evil_lol: czerwona shiba MISAKI Hneda Tvrz -I dosk,ZW.MŁ.,NJwR =>ukończony Młodzieżowy Championat Polski z mojej hodowli shiba sezamowa O`SATSUKI GO Matagiinu PL -I dosk,CWC,res.CACIB Już gratulowałam :evil_lol: ale Brawa się należą !!!! Quote
am-elle Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 macie jakieś fotki grzywaczy ???? nie tylko z ringu może ktoś robił ???/ Quote
am-elle Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Asiaczek napisał(a):am-elle - dziękujemy:) Pzdr. Asiaczek miło było Cie poznać :) Quote
am-elle Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Dziękuję.... jesteśmy na twoich fotkach :) Quote
yolencia1 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 To i my się pochwalimy niewielkim sukcesem. Mój labek JOLA'S EMERALD From Magnificos Kingdom (Ivan) otrzymał duże CAJC i tym samym ukończył Młodzieżowy Championat Polski. Dzięki Matagi - wystawa super, wróciliśmy się suszyć do Krakowa :-D Quote
yolencia1 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 To i ja się pochwalę malutkim sukcesem ;) JOLA'S EMERALD From Magnificos Kingdom (Ivan) otrzymał duże CAJC i tym samym ukończył Młodzieżowy Championat Polski !!! :-D Quote
Ulxaaf Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Jestem tu nowy, więc od razu się przywitam: cześć wszystkim :) Wystawa przednia. Bardzo mi się podobało. Pogoda mogła być lepsza, ale dało radę hehe Czy ktoś ma jakiś pomysł dlaczego bullmastify były wystawiane w hali, a nie np na 10 ringu? Zabrakło tam czasu? I dlaczego żadne angielskie mastify nie pojawił się na wystawie? Mało jest hodowli w Polsce? Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć w dziale wystawa: http://eskel.pl/galeria/ Quote
Asiaczek Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 yolencia1 napisał(a):To i my się pochwalimy niewielkim sukcesem. Mój labek JOLA'S EMERALD From Magnificos Kingdom (Ivan) otrzymał duże CAJC i tym samym ukończył Młodzieżowy Championat Polski. Dzięki Matagi - wystawa super, wróciliśmy się suszyć do Krakowa :-D Brawo, czas zacząć dorosły Championat:) pzdr. Quote
Izabela124. Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Moje zdjęcia można oglądać tutaj: KLIK Strony ze zdjęciami: 1937, 1938, 1941, 1942 Quote
miniaga Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Asiaczek napisał(a):Wiesz, jak pogapiłam się z bliska na Buenoska to nabrałam jeszcze większej ochoty na nasze spotkanie:) Nie wiem, czy dam rade w tym tygodniu, alemoże następny...? Pzd. Asiaczek w przyszłym tygodniu w niedzielę porywam Anusię i Izę z Buenoskiem do siebie na "mój ogródek" . Jeśli nie wystawiasz w niedzielę to zapraszam serdecznie na spotkanko. Będzie i Buenosek i Anusiowy zdobywca BISów i moje 3 zmory a zapewne na tym się nie skończy! Buenio wyglądał pięknie, już nie mogę się doczekać kiedy go na Wawie zobaczę. Ulżyjcie mi trochę i jeśli ktoś ma zdjęcia mojego Księciunia Bunoska to ładnie proszę o wstawienie bądź przesłanie na adres miniaga@gmail.com. Quote
Rachelek Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Czy ktoś robił zdjęcia na finałach albo może wiecie gdzie takie zdjęcia można w sieci znaleźć? Quote
Asiaczek Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='miniaga']Asiaczek w przyszłym tygodniu w niedzielę porywam Anusię i Izę z Buenoskiem do siebie na "mój ogródek" . Jeśli nie wystawiasz w niedzielę to zapraszam serdecznie na spotkanko. Będzie i Buenosek i Anusiowy zdobywca BISów i moje 3 zmory a zapewne na tym się nie skończy! Buenio wyglądał pięknie, już nie mogę się doczekać kiedy go na Wawie zobaczę. Ulżyjcie mi trochę i jeśli ktoś ma zdjęcia mojego Księciunia Bunoska to ładnie proszę o wstawienie bądź przesłanie na adres [email]miniaga@gmail.com[/email].[/QUOTE] Jeżeli chodzi o wystawę warszawską, to ja wystawiam w sobotę. Ale w niedzielę jestem na wystawie w Chorzowie. Jestem umówiona na 8 września na spotkanie. Jak pogoda nie dopisze, to najwyżej spotkamy się w domku. I tak się cieszę na to spotkanie:) Pzdr. Quote
Monia85 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='Ulxaaf']Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć w dziale wystawa: [url]http://eskel.pl/galeria/[/url][/QUOTE] Witam! Załapałam się na jednym zdjęciu z BIS Szczeniąt, czy mogę skopiować sobie to zdjęcie? Pozdrawiam Quote
Recommended Posts