Kisses Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Phi, a taaak bardzo chciała zobaczyć maltana :D Wrażenia super, przefajne to Twoje dziecko! Quote
Feigned Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Kisses napisał(a):Za wcześnie poszłaś :evil_lol: no pewnie, najlepiej na mnie zwalić :diabloti: Quote
Asiaczek Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='MagicJohnson']Gratulujemy wszystkim zwyciezcom!!! Moja Simonka pokazywala sie przeslicznie! Troche uparcie, ale bylo wesolo :) Zostala najpiekniejszym szczeniakiem wystawy - Puppy BIS :) niestety nie mielismy fotoaparatu.. wiec jak ktos mialby jakies zdjecia mojej bialej pudlicy, bede bardzo wdzieczna! :) rita_vorobjova@yahoo.com Oooooooo, pozazdrościć! Gratulacje!!! [quote name='*anusia&ajlu*']i ja tez sie pochwale 2 wystawa w zyciu z Boogim i 2 zwyciestwo :) w Białymstoku Blask Księżyca Innowacja 2 miejsce na Bisach Baby :loveu: To już zakrawa na czyste szaleństwo:) Brawo!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 My też się pochwalimy:) Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.1, CAJC, Best Junior, BIS JUNIORÓW3 JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, BOB!!! FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Best Weteran, BIS WETERAN1!!!!!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Marlena j napisał(a):bardzo prosze o stawkę chartów afgańskich z katalogu a ma może ktoś zdjecia afgańskich? Proszę: PSY kl.mł. DIABOLIQUE AMAHORO FCI kl.ch T-HIRTEEN MILE GOOD BYE SUKI kl.mł. łUNA NIBY NIC THE AURORA Bursztynowa Bona kl.p LITTLE WHITE LIES VENDIMAR VENDI kl.ch vendi mar amber flying angel Sędzia: Petru Muntean/RO Pzdr. Quote
ewka122 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Asiaczek']My też się pochwalimy:) Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.1, CAJC, Best Junior, BIS JUNIORÓW3 JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, BOB!!! FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Best Weteran, BIS WETERAN1!!!!!!! Pzdr. Gratuluję :) /No Asiaczki zaszalały w pięknym stylu :) Ale większe gratuacje dla Pani Asiu i Zuzy , za pokazanie psiaków w tak świetny sposób na BIS :**** Quote
Asiaczek Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 maciek_axa napisał(a):A ja proszę o stawkę nowofundlandów :) Z góry dziękuję ;) PSY kl.baby NORKROS (fci)ME DEEP DIVE kl.mł. CAPO AL CAPONE Askado kl.p Norkros LUKE SKUWALKER ZIDAN CLARK ZVEZDNIJ DAR kl.o Norkros (FCI) IRISH DREAM Norkros GRAND FINAL kl.ch BLACK PRETENDER Kaźko Słupski DETWEESTER z Ogrodów Ateny SUKI kl.puppy JAHRASHIDA Mały Budda kl.p ZJANA z Lednickiego Zakola kl.o BINIA z Helmowego Jaru HELLADA z Ogrodów Ateny KL.CH DELPHINE z Ogrodów Ateny Norkros (FCI) KISS ME DAILY NUfidea ABRACADABRA Skogbjornen's NOBLE VIKI ZVEZDA ROSTOVA S BEREGA DONA kl.w AZIS z Ogrodów Ateny SĘDZIA: Małgorzata Hałas/PL Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 ewka122 napisał(a):Gratuluję :) /No Asiaczki zaszalały w pięknym stylu :) Ale większe gratuacje dla Pani Asiu i Zuzy , za pokazanie psiaków w tak świetny sposób na BIS :**** Dzięki, Kochana, w moim i Zuzki imieniu:) Na Zuzkę zawsze można liczyć i w ciemno mogę dać jej moje Asiaczki do zaprezentowania na ringu:) Pzdr. Quote
maciek_axa Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Asiaczek - bardzo dziękuję, i GRATULUJĘ !!!:lol::multi: Quote
shirkan Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Gratulacje dla wszystkich zadowolonych! Asiu jeszcze raz wielkie brawa dla Ciebie i Twoich basków! Dla nas Białystok ponownie szczęśliwy:moja amstaffka Gang-Staff LOOK AT ME (Demi) w klasie otwartej 1,CWC,R.CACIB i tym samym ukończyła Ch.Pl:-). W tamtym roku w Białymstoku udało się zamknąć Ml.Ch.Pl:-). Nasza współtowarzyszka podróży bullterierka TRUST ME Ex Se Natus 1,CWC,CACIB,BOB!!! Quote
Asiaczek Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 shirkan napisał(a):Gratulacje dla wszystkich zadowolonych! Asiu jeszcze raz wielkie brawa dla Ciebie i Twoich basków! Dla nas Białystok ponownie szczęśliwy:moja amstaffka Gang-Staff LOOK AT ME (Demi) w klasie otwartej 1,CWC,R.CACIB i tym samym ukończyła Ch.Pl:-). W tamtym roku w Białymstoku udało się zamknąć Ml.Ch.Pl:-). Nasza współtowarzyszka podróży bullterierka TRUST ME Ex Se Natus 1,CWC,CACIB,BOB!!! No, proszę, też szaleństwo!!! Dla nas, generalnie Białystok zawsze był szczęśliwy (tfu, tfu, tfu...) pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Asiaczek gratuluje :multi: :loveu: i dziekuje;) Quote
Asiaczek Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):Asiaczek gratuluje :multi: :loveu: i dziekuje;) Wiesz, jak pogapiłam się z bliska na Buenoska to nabrałam jeszcze większej ochoty na nasze spotkanie:) Nie wiem, czy dam rade w tym tygodniu, alemoże następny...? Pzd. Quote
*anusia&ajlu* Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Asiaczek napisał(a):Wiesz, jak pogapiłam się z bliska na Buenoska to nabrałam jeszcze większej ochoty na nasze spotkanie:) Nie wiem, czy dam rade w tym tygodniu, alemoże następny...? Pzd. Boogie ;) Buenos to od Izy. o nastepny tydzien czyli 11.09 wystawa w warszawie to odpada, ale moge 8.09 bo mam wolne wybrac sie na spacerek ;) Quote
Asiaczek Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):Boogie ;) Buenos to od Izy. o nastepny tydzien czyli 11.09 wystawa w warszawie to odpada, ale moge 8.09 bo mam wolne wybrac sie na spacerek ;) No ja właśnie pisałam o Buenosku, bo Iza. trafiłam z psiakiem pod nasz ring:) Możemy wstępnie dogadać termin na 8.9.2010. Godzinę sobie ustalimy później, bo to nie wiadomo, co z pogodą:) Pzdr. Quote
Iza. Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Kisses napisał(a): Wrażenia super, przefajne to Twoje dziecko! Cieszkam się :cool3: mogę Ci go kiedyś pożyczyć ;p Asiaczek napisał(a):Wiesz, jak pogapiłam się z bliska na Buenoska to nabrałam jeszcze większej ochoty na nasze spotkanie:) Nie wiem, czy dam rade w tym tygodniu, alemoże następny...? Pzd. Haaa zawsze mówiłam że grzywki COŚ w obie mają :cool3: Quote
*anusia&ajlu* Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Asiaczek napisał(a):Wiesz, jak pogapiłam się z bliska na Buenoska to nabrałam jeszcze większej ochoty na nasze spotkanie:) Nie wiem, czy dam rade w tym tygodniu, alemoże następny...? Pzd. no Buenosek jest slodki :loveu: ok to godzine sobie jeszcze ustalimy ; ) Quote
ewtos Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 My bylismy przejazdem podpatrując przede wszystkim "pierwotniaczki". Wszystkim zadowolonym z występu swoich wychowanków serdeczne gratulacje. Quote
Recommended Posts